• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jyrsintä - puuntyöstökoneet

Tulokset hakusanalle

Jyrsintä - puuntyöstökoneet - Tuonti ja vienti

 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Wissner Machinery Ltd. is a medium-sized enterprise with its headquarters located in Göttingen, Germany. Since its foundation in 1986, Wissner has successfully developed, engineered, manufactured, and installed several generations of high precision CNC milling and laser-cutting machines. Years of experience and a highly innovative approach enables the company to offer a family of State of the Art machines. Wissner is proud to be a leading manufacturer of dependable and reliable HSC High Speed Cutting and Laser machines. The company consistently delivers the highest quality of high precision milling machines– HSC Routers. Through the cutting edge, patented “hold & press” technology, their customers achieve significant savings in their production processes. Wissner's product portfolio includes machines, tools, and services used in various industry segments, such as machine building, aviation, advertising & lighting, furniture, toys and the dental industry. Understanding that each customer has specific needs, the Wissner team uses a modular approach for their machine designs. Through working closely with customers, they ensure individual requirements are achieved.

 2. HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Höxter, Saksa.

 3. VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Witten, Saksa.

 4. JA-DE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  JA-DE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Woodworking and wood processing, Solid wood or plywood moulded parts, Vendor parts for the furniture industry, Furniture suppliers, CNC 5-axis milled parts, CNC wood machining, CNC milled parts, Solid wood furniture parts, Veneered furniture parts. Sen sijainti on Delbrück, Saksa.

 5. DIAGER SAS

  Ranska

  DIAGER SA on johtava eurooppalainen betoniporanterien valmistaja vuosittain 20 miljoonan työvälineen valmistuksen ansiosta. 55 vuoden kokemuksen ja investoinnin ansiosta Diager pystyy vastaamaan vaativienkin teollisuusalojen vaatimuksiin suunnittelusta teolliseen tuotantoon, korkealaatuiset karbidityövälineet mekaniikka-, ilmailu-, avaruus- tai autoteollisuuteen… Diager on kehittänyt erityisesti ontelotiilien poraamiseen tarkoitetun Brickster-poranterän…

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, puunkäsittelykoneet, sahaus, Porat, puu-, höyläyskoneet. Sen sijainti on Krauchenwies, Saksa.

 2. NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Vöhringen, Saksa.

 3. POS GMBH & CO. KG

  Saksa

  POS GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Rechberghausen, Saksa.

 4. CNC4ALL GMBH

  Itävalta

  CNC4ALL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Industriegebiet Hagenbrunn, Itävalta.

 5. MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN

  Itävalta

  MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Salzburg, Itävalta.

 1. GH-TEC MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  GH-TEC MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poranterät ja upottimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, c.n.c.-jyrsintä, CNC-jyrsin, CNC-sopimusvalmistus ja -työstö. Sen sijainti on Mindelheim, Saksa.

 2. OTELO

  Ranska

  OTELO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Saint-Ouen-L'aumône, Ranska.

 1. ROBLAND

  Belgia

  ROBLAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Puutyöt - kannettavat sähkötyökalut, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Puutyöt - kannettavat sähkötyökalut. Sen sijainti on Brugge, Belgia.

 2. SARL VOSGES MECA BOIS

  Ranska

  SARL VOSGES MECA BOIS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutyöt - kannettavat sähkötyökalut, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Puutyöt - kannettavat sähkötyökalut, Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Hennecourt, Ranska.

 3. ENGRA MASCHINEN

  Sveitsi

  ENGRA MASCHINEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - konetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, purseenpoisto, reunaleikkuri, kiiltolankahionta. Sen sijainti on Wallisellen, Sveitsi.

 4. NC TECHNIEK

  Hollanti

  NC TECHNIEK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Doetinchem, Hollanti.

 5. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Saksa

  VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hihnakuljettimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Jyrsintä - konetyökalut, Poraus ja koeporaus - laitteet, cnc-välineet, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Jyrsintä - konetyökalut, Poraus ja koeporaus - laitteet. Sen sijainti on Schloß Holte-Stukenbrock, Saksa.

 6. CAMAM S.R.L.

  Italia

  CAMAM S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun työstö - koneet ja laitteet, hiomakoneet puuta varten, puuporat, Puun työstö - koneet ja laitteet, pistokoneet puuta varten. Sen sijainti on Manzano, Italia.

 7. OZEN MACHINE

  Turkki

  OZEN MACHINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisäkatot, puiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, erikoiskoneet puunkäsittelyä varten, Lehtipuutukit, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, saksanpähkinäpuun rungot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. LOMIBOIS

  Ranska

  LOMIBOIS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuntyöstökoneet, Työkalut, käsi- (ei-sähkökäyttöiset) puuntyöstöön, puun käsittelystä aiheutuvien pölyjen imurointivälineet. Sen sijainti on Perrigny Cedex, Ranska.

 1. HANS KOCH GMBH

  Saksa

  HANS KOCH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puunkäsittelykoneet, käytetyt puunkäsittelykoneet, koneet puun työstämiseen. Sen sijainti on Bad Laer, Saksa.

 2. GANDOLFI LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italia

  GANDOLFI LAVORAZIONI MECCANICHE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hienomekaniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, jyrsintä, tarkkuussorvaus, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, kierteitys. Sen sijainti on Fiorenzuola D'arda, Italia.

 3. H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Saksa

  H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Zusmarshausen, Saksa.

 4. ELEKTRONIK & SIGN GMBH

  Saksa

  ELEKTRONIK & SIGN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Wentorf, Saksa.

 5. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  CMS DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, CNC-jyrsin, CNC-jyrsintäkäsittely, marmori-, graniitti- ja kiviporat. Sen sijainti on Kulmbach, Saksa.

 6. DE STEFANI VALERIO & C S.N.C.

  Italia

  DE STEFANI VALERIO & C S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, puunkatkaisukoneet, hiomakoneet puuta varten. Sen sijainti on Birone Di Giussano, Italia.

 7. BIESSE GROUP

  Italia

  BIESSE GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutyökalut, työkalut lasinhalkaisua varten. Sen sijainti on Pesaro, Italia.

 8. 7VETES

  Espanja

  7VETES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Vilamacolum, Espanja.

 9. EAGLETEC CNC MACHINERY CO.,LTD.

  Italia

  EAGLETEC CNC MACHINERY CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 10. CANMAKAN MACHINERY

  Turkki

  CANMAKAN MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun työstö - koneet ja laitteet, Puun työstö - koneet ja laitteet, hydraulinosturit, kuljettimet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen