• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • käämityskoneet

Tulokset hakusanalle

Käämityskoneet - Tuonti ja vienti

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Our range of machines includes, among others, toroidal winding machines and robots, stator winding machines and robots, combined wire winding and strip winding systems, taping machines and semi-robotic machines, wire brakes, mica-strip winding machines, taping machines for generator bars, hot strip and spiral winding machines, turret winding machines, layer winding machines and ring winding machines. The company's profile of services also includes the following: Reconditioning of used winding machines and systems to state-of-the-art condition in terms of both technology and control. Mechanical processing of all materials that are conventional in machine construction. Mechanical and electromechanical assembly of modules. PLC programming. The company offers extensive help and advice to customers to develop a solution for their winding tasks. Since the opening of the CWIEME in Berlin more than 20 years ago, F.U.R. has been present there and shows its latest generation of machines to the national and international public every year.

 2. MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Sen sijainti on Karlsruhe, Saksa.

 3. CABLE EQUIPEMENTS

  Saksa

  Verified by europages badge

  CABLE EQUIPEMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 4. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Saksa

  KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämityskoneet, käämimiskoneet, Käämityskoneet. Sen sijainti on Glatten, Saksa.

 5. RUFF GMBH

  Saksa

  RUFF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lankakelat, kelat, leikkurit kumia varten. Sen sijainti on Grafing, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CHERUBINI S.P.A.

  Italia

  CHERUBINI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Sen sijainti on Bedizzole, Italia.

 2. BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

  Saksa

  BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Sen sijainti on Hannover, Saksa.

 3. JOACHIM UHING GMBH & CO. KG

  Saksa

  JOACHIM UHING GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämityskoneet, Käämityskoneet, hammashihnat. Sen sijainti on Mielkendorf, Saksa.

 4. PAFF MAKINA

  Turkki

  PAFF MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mekaaninen suunnittelu, jauheliimat, erikoiskoneiden valmistus, Integroidut hallintaohjelmistot - ERP. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK

  Itävalta

  THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 1. CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD

  Kiina

  CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Sen sijainti on Changzhou, Kiina.

 2. TRATOS CAVI S.P.A.

  Italia

  TRATOS CAVI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämityskoneet, Johdot ja verkot, Käämityskoneet, Johdot ja verkot. Sen sijainti on Pieve Santo Stefano, Italia.

 1. B F C MACCHINE S.R.L.

  Italia

  B F C MACCHINE S.R.L., joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämityskoneet, sähkökelauskoneet, Käämityskoneet. Sen sijainti on Carrara, Italia.

 2. CABLELETTRA S.P.A.

  Italia

  CABLELETTRA S.P.A., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Käämityskoneet, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Käämityskoneet. Sen sijainti on Robbio, Italia.

 3. H O P T G.M.B.H.

  Saksa

  H O P T G.M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämit ja solenoidit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Käämityskoneet, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Käämityskoneet. Sen sijainti on Schömberg, Saksa.

 4. MECATRONIC S.R.L.

  Italia

  MECATRONIC S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämityskoneet, laitteet ja koneet metallilangan vetoa varten, Käämityskoneet. Sen sijainti on Grugliasco, Italia.

 5. COIEC ELETTRODOTTI

  Italia

  COIEC ELETTRODOTTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotiautomaatio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämityskoneet, Sähkötyöt, Käämityskoneet, Sähkötyöt. Sen sijainti on Crespina Lorenzana, Italia.

 6. ELEKTRA WIRE S.R.L.

  Italia

  ELEKTRA WIRE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, Käämityskoneet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, Käämityskoneet. Sen sijainti on Pogliano Milanese, Italia.

 7. EDSON MACHINERY CO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EDSON MACHINERY CO LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämityskoneet, Käämityskoneet. Sen sijainti on Crawley, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE

  Kiina

  JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kelat. Sen sijainti on Xiamen, Kiina.

 1. EUROWINDINGS LTD

  Espanja

  EUROWINDINGS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Sen sijainti on Lorca, Espanja.

 2. HACOBA SPULTECHNIK GMBH

  Saksa

  HACOBA SPULTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämit ja solenoidit, Käämit ja solenoidit. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 3. SUZUKI CONTACT LTD.

  Japani

  SUZUKI CONTACT LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämityskoneet. Sen sijainti on Yamato, Japani.

 4. NUOVA GAMMA S.R.L.

  Italia

 5. CANTA ALESSANDRO S.R.L.

  Italia

 6. ELEKTROTECHNISCHE SPEZIALFABRIKATION PAULUS GMBH

  Saksa

 7. NICRO S.R.L.

  Italia

 8. 2 L TECNOELETTRONICA S.A.S. DI LUCCHESE LUCIANO & C.

  Italia

 9. 'ELETTRO MARCHE SRL'

  Italia

 10. AR BOBINAJ ELEKTRIK MALZ SAN TIC LTD STI

  Turkki

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen