• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • käsinveistetyt esineet

Tulokset hakusanalle

Käsinveistetyt esineet - Tuonti ja vienti

 1. ARTESANIA SOSA EILR

  Peru

  ARTESANIA SOSA EILR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taiteilijan tekemät taulut ja veistokset, barokkiaiheisten kipsikoristeiden toteuttaminen, Keramiikkapatsaat. Sen sijainti on Lima, Peru.

 2. FLEURS DE SAVON

  Ranska

  FLEURS DE SAVON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Carry Le Rouet, Ranska.

 3. MILLENNIUM LEADERS TRADING

  Tunisia

  MILLENNIUM LEADERS TRADING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Ghardimou, Tunisia.

 4. ART BAMBAM

  Tunisia

  ART BAMBAM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kodinesineet, puiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsinveistetyt esineet, keittiön puutuotteet, puutarvikkeet, Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Tunis, Tunisia.

 5. ATELIER VEGETAL ART DESIGN

  Ranska

  ATELIER VEGETAL ART DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Luche Pringe, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ASILBAKIR24

  Turkki

  ASILBAKIR24, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lahjatavarat, kupariesineet. Sen sijainti on Erzincan, Turkki.

 2. SANTONS FOUQUE

  Ranska

  SANTONS FOUQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Juhlat ja kutsut - esineet ja koristeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsityöt, Käsinveistetyt esineet, Käsityöt, Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Aix En Provence, Ranska.

 3. DORYAN ART

  Turkki

  DORYAN ART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka, käsityö, Keramiikka, käsityö, sisustuskoristeluneuvonta. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. WHITERMAN SL

  Espanja

  WHITERMAN SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Salamanca, Espanja.

 5. ARTE 2000

  Italia

  ARTE 2000, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Colle Umberto, Italia.

 1. LASER CUT

  Ranska

  LASER CUT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laserleikkaus, laattojen kaiverrus, puukaiverrukset, kaiverrus. Sen sijainti on Meaux, Ranska.

 2. PRIMUS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PRIMUS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koriste-esineet, puutarhakalusteet. Sen sijainti on Cradley Heath, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. SANTONS TRUFFIER DOUZON

  Ranska

  SANTONS TRUFFIER DOUZON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsinveistetyt esineet, Juhlat ja kutsut - esineet ja koristeet, Käsinveistetyt esineet, Juhlat ja kutsut - esineet ja koristeet. Sen sijainti on Gréoux Les Bains, Ranska.

 2. JOYERÍA AMORES

  Espanja

  JOYERÍA AMORES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 3. IDA-MASANOBU INTERNATIONAL GROUP CO.,LTD

  Kiina

  IDA-MASANOBU INTERNATIONAL GROUP CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 4. DIGITAL DROP MEDIA

  Pohjois-Makedonia

  DIGITAL DROP MEDIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Kumanovo, Pohjois-Makedonia.

 5. LIVIO CAIULO

  Italia

  LIVIO CAIULO, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Milano (MI), Italia.

 6. GALART

  Italia

  GALART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Art Deco, taidekäsityöt. Sen sijainti on Montecatini Terme, Italia.

 7. BOISPIVERT

  Ranska

  BOISPIVERT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutuotteet ja -työt, seinäkoristeet. Sen sijainti on Blessy, Ranska.

 8. ANDERSWELT / MAGIC OF BRIGHID / ANNA RIVA

  Saksa

  ANDERSWELT / MAGIC OF BRIGHID / ANNA RIVA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla esoteriateokset, kynttilät juhlamenoihin. Sen sijainti on Schelklingen-Hausen, Saksa.

 1. MAMABOMONIERE

  Italia

  MAMABOMONIERE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Filadelfia, Italia.

 2. SANTONS MARCEL CARBONEL

  Ranska

  SANTONS MARCEL CARBONEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsityöt, Lahjat, matkamuistot ja mainostarvikkeet, Uskonnolliset esineet, Käsityöt, Lahjat, matkamuistot ja mainostarvikkeet, Uskonnolliset esineet. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 3. CAMCRAFT GROUP LIMITED

  Kamerun

  CAMCRAFT GROUP LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Bamenda, Kamerun.

 4. STONES INDONESIA

  Indonesia

  STONES INDONESIA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonkivet. Sen sijainti on Bantul, Indonesia.

 5. NATURALLY CRAFTED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NATURALLY CRAFTED, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tee, Mausteet, Tee, Mausteet. Sen sijainti on Bury St. Edmunds, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. JANKI PHULKARI

  Intia

  JANKI PHULKARI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Patiala, Intia.

 7. FELT & CROCHET DOT COM (P) LTD

  Nepal

  FELT & CROCHET DOT COM (P) LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huopakankaat, käsityöt. Sen sijainti on Kathmandu, Nepal.

 8. ARTE NAVIDAD

  Espanja

  ARTE NAVIDAD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla päiväkotien tarvikkeet, seimi, tyypillinen seimi. Sen sijainti on Onil, Espanja.

 9. YINBO PRINGING&ARTWORK CO., LTD

  Kiina

  YINBO PRINGING&ARTWORK CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on shenzhen, Kiina.

 10. ZIBO BELIEF GLAZE CO.,LTD.

  Kiina

  ZIBO BELIEF GLAZE CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Sen sijainti on Qingdao, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen