• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • köynnöskasvit

Tulokset hakusanalle

Köynnöskasvit - Tuonti ja vienti

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenia

  Verified by europages badge

  TRSNICA VRHPOLJE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhanhoito - tuonti ja vienti, Taimitarhat ja metsänhoito, oksastustyöt, viinirypäle, varttamisoksat, ympätyt istukkaat, pistokkaat, viinirypäleen taimet, Viinikasvit. Sen sijainti on Vipava, Slovenia.

 2. SOLODKI GRONA

  Ukraina

  SOLODKI GRONA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viinirypäleen taimet, pistokkaat, viinirypäle. Sen sijainti on Poltava, Ukraina.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Ranska

  PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimitarhat ja metsänhoito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimet, sipulit, siemenet, Köynnöskasvit, jalostuspistokkaat, vihreät pöytärypäleet, Taimet, sipulit, siemenet, Köynnöskasvit. Sen sijainti on Montans, Ranska.

 4. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italia

  WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maataloustyö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Köynnöskasvit, oksastustyöt, Viinitarhojen suunnitteluun liittyvää neuvontaa, Viinikasvit, Köynnöskasvit. Sen sijainti on Roma, Italia.

 5. VITISERVE GMBH

  Saksa

  VITISERVE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Sommerhausen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italia

  SARDA VIGNETI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viinitarha, pistokkaat. Sen sijainti on Santa Giusta, Italia.

 2. ENRIC REGULL

  Espanja

  ENRIC REGULL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimitarhataimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Köynnöskasvit, viinirypäleen taimet, Viinikasvit, Viinitaimitarha, Köynnöskasvit. Sen sijainti on Vilafranca Del Penedes, Espanja.

 3. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Etelä-Afrikka

  DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Sen sijainti on Pretoria, Etelä-Afrikka.

 4. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgia

  CANTINA ITALIANA (LA), on Jakelija, joka toimii toimialalla Viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Köynnöskasvit, alkoholijuomat, Köynnöskasvit, tyypilliset italialaiset viinit. Sen sijainti on Diest, Belgia.

 5. JARDIVIGNE

  Ranska

  JARDIVIGNE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Sen sijainti on Sainte Livrade Sur Lot, Ranska.

 1. VIVEROS PLANTVID SL

  Espanja

  VIVEROS PLANTVID SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Sen sijainti on Aielo De Malferit, Espanja.

 2. VIVEROS CORTÉS, SL

  Espanja

  VIVEROS CORTÉS, SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Sen sijainti on Cheste, Espanja.

 1. GREENFINGERSONLINE

  Hollanti

  GREENFINGERSONLINE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarhavarusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhakasvit ja -kukat, köynnöskasvit. Sen sijainti on Zwijndrecht, Hollanti.

 2. AMV-AGRO LTD

  Bulgaria

  AMV-AGRO LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinikasvit. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 3. PEPINIERES GUILLAUME

  Ranska

  PEPINIERES GUILLAUME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinitaimitarha, Viinikasvit. Sen sijainti on Charcenne, Ranska.

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Ranska

  PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Sen sijainti on Vix, Ranska.

 5. BOUGES SARL

  Ranska

  BOUGES SARL, joka toimii toimialalla Taimitarhat ja metsänhoito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Köynnöskasvit, Köynnöskasvit. Sen sijainti on Camiran, Ranska.

 6. CESAR GILABERT SOLANES

  Espanja

  CESAR GILABERT SOLANES, joka toimii toimialalla Taimitarhat ja metsänhoito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Köynnöskasvit, Köynnöskasvit. Sen sijainti on Beniarrés, Espanja.

 7. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Ranska

  PEPINIERES HEBINGER SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Sen sijainti on Eguisheim, Ranska.

 8. GRUPO NC

  Argentiina

  GRUPO NC, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla markkinointi ja vienti. Sen sijainti on Salta, Argentiina.

 1. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Georgia