• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kaapelit- korkeajännite-

Tulokset hakusanalle

Kaapelit- korkeajännite- - Tuonti ja vienti

 1. KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilangat ja kaapelit, terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Composite cables, Cables, specially prepared, High voltage cable, special cables, Cable carrier lines, electronic connectors, Development of cables, BUS cables. Sen sijainti on Villingen-Schwenningen, Saksa.

 2. FIN KAAPELI OY

  Suomi

  FIN KAAPELI OY on perustettu vuonna 1956. FIN KAAPELI suunnittelee ja valmistaa erittäin joustavia ja laadukkaita kaapeleita teollisuuden sähkölaitteisiin, sähköalalle, puhelimiin ja tietokoneisiin. Yrityksen tavoitteena on pysyä markkinajohtajana. FIN KAAPELI toimittaa tuotteita jäähdytysalalle, taimitarhoihin ja puutarhaviljelijöille, PET- ja pienkodinkoneiden alalle, lääketieteen, kauneudenhoidon ja kuntoilualan tarpeisiin, autoalalle, nesteiden lämmitykseen jne. FIN KAAPELI keskittyy laatuun ja tuottaa kaikenlaisia kaapeleita asiakkaiden vaatimusten mukaisesti.

 3. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ukraina

  ELEKTROUZHMONTAZH, LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö - jakelulaitteet, Ala-asemat, korkeajännite-, Kaapelit, korkeajännite-, Sähkötyöt, Sähkö - jakelulaitteet, Ala-asemat, korkeajännite-, Kaapelit, korkeajännite-, Sähkötyöt. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 4. COIO GROUP

  Kreikka

  COIO GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Drama, Kreikka.

 5. AMIN POWER ENERGY

  Puola

  AMIN POWER ENERGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmakompressorit, rautatielinjojen rakennus- ja huoltokoneet ja -laitteet, öljygeneraattorit, Ilmakompressorit, Vaijerinvalmistuskoneet. Sen sijainti on Glogow, Puola.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CABLEL HELLENIC CABLES GROUP

  Kreikka

  CABLEL HELLENIC CABLES GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Voimavirtakaapelit. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 2. MPKA-UKRAINE

  Ukraina

  MPKA-UKRAINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Zaporozhye, Ukraina.

 3. ENGEMA

  Belgia

  ENGEMA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Kaapelit, korkeajännite-, putkiasennukset, valaistussisustus, kantavat metallirakenteet rakennuksia varten. Sen sijainti on Zaventem, Belgia.

 4. ARTILEK

  Belgia

  ARTILEK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkökomponentit ja -osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Säätörasiat - sähkön, Ala-asemat, korkeajännite-, Kaapelit, korkeajännite-, kondensaattorit, Säätörasiat - sähkön, Ala-asemat, korkeajännite-. Sen sijainti on Borsbeek, Belgia.

 5. ADESA KABLO

  Turkki

  ADESA KABLO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkö - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Teollisuuden johdotukset, kaapeli, Ohjauskaapelit (sähk.), Kaapelit, korkeajännite-, Teollisuuden johdotukset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. TH ODESKABEL

  Ukraina

  TH ODESKABEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Alumiinilangat ja -kaapelit, Kaapelit, korkeajännite-, sähkökaapelit ja -langat, Paineilmakaapelit, Alumiinilangat ja -kaapelit, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 2. NIDO

  Belgia

  NIDO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Johdot ja verkot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Teollisuuden johdotukset, Kaapelit, korkeajännite-, Teollisuuden johdotukset. Sen sijainti on Zele, Belgia.

 1. GROUPE LE DU

  Ranska

  GROUPE LE DU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Chatelaudren, Ranska.

 2. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Valko-Venäjä

  PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkökaapelit, metallikaapelit, vahvistetut kaapelit. Sen sijainti on Vitebsk, Valko-Venäjä.

 3. ENTREPRISE D'ELECTRICITE ET D'EQUIPEMENT

  Ranska

  ENTREPRISE D'ELECTRICITE ET D'EQUIPEMENT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Sähkölaitteet, Sähkötyöt, Kaapelit, korkeajännite-, Sähkölaitteet, Sähkötyöt, Ohjauskaapelit. Sen sijainti on Nimes, Ranska.

 4. ADAPT ELEKTRONIK GMBH

  Saksa

  ADAPT ELEKTRONIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Sähkölaitteet, laivojen, Aktiiviset sähkökomponentit, Sähkölaitteet, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Sähkölaitteet, laivojen, Aktiiviset sähkökomponentit, Sähkölaitteet. Sen sijainti on Großheubach, Saksa.

 5. FAGAN IMPIANTI ELETTRICI

  Italia

  FAGAN IMPIANTI ELETTRICI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Campo San Martino, Italia.

 6. M-TEC ENERGY

  Belgia

  M-TEC ENERGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kondensaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Kaapelit, korkeajännite-, suurjännitekondensaattori. Sen sijainti on Duffel, Belgia.

 7. DERVAUX

  Ranska

  DERVAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Kaapelit, korkeajännite-, Merkkaus merkintä valomerkintä. Sen sijainti on Le Chambon Feugerolles, Ranska.

 8. FUX ZRT.

  Unkari

  FUX ZRT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaapeli. Sen sijainti on Miskolc, Unkari.

 1. LCC KAUFI

  Ukraina

  LCC KAUFI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Chernihiv, Ukraina.

 2. I.C.E.L.

  Italia

  I.C.E.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Johdot ja verkot, Kaapelit, korkeajännite-, Johdot ja verkot, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Lugo, Italia.

 3. NKT HOLDING A/S

  Tanska

  NKT HOLDING A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kaapelit, korkeajännite-, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Brondby, Tanska.

 4. IRCE S.P.A.

  Italia

  IRCE S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Johdot ja verkot, Kaapelit, korkeajännite-, Johdot ja verkot, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Imola, Italia.

 5. NEXANS INTERCABLO S.P.A.

  Italia

  NEXANS INTERCABLO S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Johdot ja verkot, Kaapelit, korkeajännite-, Johdot ja verkot, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Pioltello, Italia.

 6. ENCO S.R.L.

  Italia

  ENCO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Johdot ja verkot, Kaapelit, korkeajännite-, Johdot ja verkot, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Mordano, Italia.

 7. DELEM, VAN DOORNE'S ELECTRONICA VOOR DE MACHINEBOUW B.V.

  Hollanti

  DELEM, VAN DOORNE'S ELECTRONICA VOOR DE MACHINEBOUW B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kierrekaapelit, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kierrekaapelit. Sen sijainti on Eindhoven, Hollanti.

 8. VENDEE FLUIDES ENERGIES

  Ranska

  VENDEE FLUIDES ENERGIES, joka toimii toimialalla Vesivoimalaitokset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Dompierre Sur Yon, Ranska.

 9. ELTEL NETWORKS S.A.

  Puola

  ELTEL NETWORKS S.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Sähkö - jakelulaitteet, Kaapelit, korkeajännite-, Sähkö - jakelulaitteet. Sen sijainti on Olsztyn, Puola.

 10. SOLIDAL

  Portugali

  SOLIDAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkökaapelit. Sen sijainti on Esposende, Portugali.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen