• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kaasu- ja öljyputket - laitteet

Tulokset hakusanalle

Kaasu- ja öljyputket - laitteet - Tuonti ja vienti

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkki

  Verified by europages badge

  KAYADERELI CONSTRUCTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka - tuonti ja vienti, Jäykät rakennusmateriaalit, Putkistot, Teollisuusputket, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Kuivatut hedelmät, tuoreet hedelmät, tuoreet vihannekset. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PIPELINE EQUIPMENT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Gladbeck, Saksa.

 3. ELYON INDUSTRY CO., LTD

  Etelä-Korea

  Elyon Industry Co Ltd on metallituotteita toimittava yritys. Toimitamme kuparia, kupariseoksia, ruostumatonta terästä, nikkeliseoksia, sinkkiseoksia, titaania, hiiliterästä ja erikoismetalleja mm. nauhana, keloina, levyinä, lankana, tankoina/sauvoina, puristettuna ja putkina. Kaikki metallituotteet toimitetaan valmistuspaikalta tai tarvittaessa toimitusverkoston kautta. Tavoitteemme on olla nopea, tarkka ja ennakoiva. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja ajallaan, laatu on tasainen ja luotettava ja hinnat ovat kilpailukykyisiä.

 4. CRIOMEC SA

  Romania

  CRIOMEC SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Galati, Romania.

 5. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Ukraina

  KB UKRSPETSMASH, LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Painetiivisteet, mekaaniset tiivisteet. Sen sijainti on Sumy, Ukraina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALFA ENGINEERING S.C.

  Italia

  ALFA ENGINEERING S.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Modena, Italia.

 2. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Saksa

  KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Puola

  AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Katowice, Puola.

 4. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Puola

  ENERGOREM SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallien hitsaus, yksityis- ja teollisuusrakennukset, elementtirakentaminen, Terästen ja metallien työstö. Sen sijainti on Gorzów Wielkopolski, Puola.

 5. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  Belgia

  PUMP SERVICE AUTOMATIC, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Korjaamot ja huoltoasemat - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Deurne, Belgia.

 1. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Turkki

  ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 2. PROPIPE, SL

  Espanja

  PROPIPE, SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 1. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Venäjä

  INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putki- ja letkuliittimet - ei-rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Liikuntasaumat - ei-rautametalliset, Liikuntasaumat - rautametalliset, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Liikuntasaumat - ei-rautametalliset, Liikuntasaumat - rautametalliset. Sen sijainti on Bugulma, Venäjä.

 2. WELDFAB

  Puola

  WELDFAB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto, hitsaus, elintarviketeollisuus, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto, Teräsrakenteet. Sen sijainti on Chojnice, Puola.

 3. ASTRA TL

  Romania

  ASTRA TL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallien työstö. Sen sijainti on Valenii De Munte, Romania.

 4. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Kroatia

  ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maanpäällisten kaasuputkien asentaminen, kaasuputkien hallinta, turvallisuusneuvonta. Sen sijainti on Bjelovar, Kroatia.

 5. ALMANHAL GENERAL TRADE

  Iraq

  ALMANHAL GENERAL TRADE, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittely - laitteet ja materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasu- ja öljyputket - laitteet, vaaka- ja pystysuuntaiset keskipakoisvesipumput, Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Kirkuk, Iraq.

 6. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  PETRO GLOBE OIL SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- ja kaasuntutkimuspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Pintojen kemiallinen ja lämpökäsittely - koneet ja laitteet, Öljy - raakaöljypolttoaineiden jakelu, Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Birkirkara, Malta.

 7. OTTO FAHSIG GMBH

  Saksa

  OTTO FAHSIG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Ainring, Saksa.

 8. SWEDPARTS HAMBURG

  Saksa

  SWEDPARTS HAMBURG, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö, Öljyn- ja kaasuntutkimuspalvelut, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet, Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö, Öljyn- ja kaasuntutkimuspalvelut, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 1. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  Belgia

  HALLIBURTON ENERGY SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Kaasu - tuotantolaitokset, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Kaasu - tuotantolaitokset, öljypuristamolaitteiden asennus. Sen sijainti on Drogenbos, Belgia.

 2. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Valko-Venäjä

  BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viemäröinti - rakennustyöt, kaasuputket, maanpäällisten öljyputkien asentaminen, Viemäröinti - rakennustyöt, kaasuputkien asennus. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 3. T.D. WILLIAMSON

  Belgia

  T.D. WILLIAMSON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Nivelles, Belgia.

 4. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Tsekin tasavalta

  TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - suuret. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Letkut ja putket - muoviset, Lämminvesisäiliöt, kotitalouksiin, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Kaasuliittimet, Letkut ja putket - muoviset, Lämminvesisäiliöt, kotitalouksiin, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Kaasuliittimet. Sen sijainti on Stenovice, Tsekin tasavalta.

 5. FABRICOM

  Norja

  FABRICOM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneenrakennus, insinööri- ja ympäristötekniset tutkimukset, sähkölaitosten insinööritutkimukset ja tekniset työt, sähkötekniikka, sähkölaitteet ja elektroniikka. Sen sijainti on Stavanger, Norja.

 6. NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE

  Singapore

  NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Singapore, Singapore.

 7. SARL JCTP ZYTA

  Ranska

  SARL JCTP ZYTA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, offshore-öljynporaukset, maan poraus julkisia töitä varten, Poraus ja koeporaus - laitteet, kaivosporaukset. Sen sijainti on Chargey Les Gray, Ranska.

 8. UNITED STEEL INDUSTRY GROUP

  Yhdysvallat

  UNITED STEEL INDUSTRY GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terässeosputket, putket kuumavesikattiloita varten, messinkiputket. Sen sijainti on Changsha, Yhdysvallat.

 9. HEBEI SHENZHOU STEEL PIPE MANUFACTURING CO., LTD, GUANGZHOU BRANCH

  Kiina

  HEBEI SHENZHOU STEEL PIPE MANUFACTURING CO., LTD, GUANGZHOU BRANCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Cangzhou, Kiina.

 10. ZHANGQIU YU BIN PETROCHEMICAL FITTINGS FACTORY

  Kiina

  ZHANGQIU YU BIN PETROCHEMICAL FITTINGS FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu- ja öljyputket - laitteet. Sen sijainti on Puji,zhangqiu, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kaasu- ja öljyputket - laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

266 Yritykset