• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kaasunjäähdytysaineet

Tulokset hakusanalle

Kaasunjäähdytysaineet - Tuonti ja vienti

 1. LEMVIG GAS DISTRIBUTION A/S

  Tanska

  Verified by europages badge

  LEMVIG GASTRIBUTION A/S is a Danish gas distributor established as a single bottling unit that provides clean & portable fuel solutions. Thanks to the quality of our products and services, we have experienced a meteoric rise to our current position as the leading LPG & Industrial Gas solution provider spread across the globe. Unrivaled & Unique Blend: LEMVIG GASTRIBUTION A/S is the ONLY Company that offers a one-stop solution for all types of Gases, Chemicals, and Engineering solutions with an integrated business model. Among our broad portfolio, LEMVIG GASTRIBUTION A/S distributes Bulk Liquids, Cylinders, ISO Tanks, etc. Today LEMVIG GASTRIBUTION A/S is strategically located in different parts of the world to serve its broad base of customers. We serve millions of customers annually with an extensive infrastructure comprising massive storage capacity in LPG & Cryogenics, Filling Plants, and a Distribution fleet of 100+ trucks for bulk and packages gases. Access our website and find the best solution for your company!

 2. WT WÄRMEAUSTAUSCH TECHNOLOGIEN AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  WT WÄRMEAUSTAUSCH TECHNOLOGIEN AG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Giffers, Sveitsi.

 3. KSK KUHLMANN SYSTEM KÜHLTECHNIK GMBH

  Saksa

  KSK KUHLMANN SYSTEM KÜHLTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Haltern Am See, Saksa.

 4. TIARA DEVELOPMENT, S.R.O.

  Slovakia

  TIARA DEVELOPMENT, S.R.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Košice, Slovakia.

 5. REFRIGERANTGF

  Espanja

  REFRIGERANTGF, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasunjäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusjäähdytys, kaasut ja jäähdytysnesteet jäähdytysvarusteita ja -laitteita varten. Sen sijainti on Arenys De Mar, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. INTERNATIONAL GAS & SERVICES

  Belgia

  INTERNATIONAL GAS & SERVICES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Nestekaasu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Kaasunjäähdytysaineet, Venttiilit, kaasun paineensäätimet, tekniset teollisuuskaasut. Sen sijainti on Willebroek, Belgia.

 2. ENKOTHERM GMBH

  Saksa

  ENKOTHERM GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Lämmönvaihtimet, Höyryturbiinit, Kaasunjäähdytysaineet, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Lämmönvaihtimet, Höyryturbiinit, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Merkendorf, Saksa.

 3. REFRIGERANT GF

  Espanja

  REFRIGERANT GF, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaasunjäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusjäähdytys, purukumin tuotantokoneet ja -laitteet, automaatiokaapit jäähdytyslaitteita varten. Sen sijainti on Arenys De Mar, Espanja.

 4. PUGLIA OXYGEN SRLS

  Italia

  PUGLIA OXYGEN SRLS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaasu - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, puhtaat teollisuuskaasut, kaasut ja jäähdytysnesteet jäähdytysvarusteita ja -laitteita varten, Kaasunjäähdytysaineet, ultrapuhtaat kaasut. Sen sijainti on Manfredonia, Italia.

 5. CARBO GLACONS EXPRESS

  Ranska

  CARBO GLACONS EXPRESS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasunjäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valmiit jääpalapussit, pienet jääpalat, elintarvikekaasut. Sen sijainti on La Crau, Ranska.

 1. AGA A/S

  Tanska

  AGA A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu, puristettu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasut, lääke-, Kaasut, paine- ja neste-, Kaasunjäähdytysaineet, Butaani, Kaasut, lääke-, Kaasut, paine- ja neste-, Kaasunjäähdytysaineet, Butaani. Sen sijainti on Koebenhavn S, Tanska.

 2. SYNTHESIS CHIMICA SRL

  Italia

  SYNTHESIS CHIMICA SRL, joka toimii toimialalla Propaani. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, tekniset kaasut, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Bianconese di Fontevivo (PR), Italia.

 1. LINDE SOGAS, LDA.

  Portugali

  LINDE SOGAS, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nestekaasu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Kaasut, paine- ja neste-, Kaasut, lääke-, Kaasunjäähdytysaineet, Kaasut, paine- ja neste-, Kaasut, lääke-. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 2. ANTONDAN SL

  Espanja

  ANTONDAN SL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasunjäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaupallinen osto ja myynti, jäähdytyslaitteiden ja -varusteiden tarvikkeet, osat ja komponentit. Sen sijainti on Riudoms, Espanja.

 3. UNIRAIA-SOCIEDADE DE DISTRIBUICAO DE BEBIDAS DA RAIA, LDA

  Portugali

  UNIRAIA-SOCIEDADE DE DISTRIBUICAO DE BEBIDAS DA RAIA, LDA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kivennäisvedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Olut, Kaasunjäähdytysaineet, Olut. Sen sijainti on Aldeia De Santo António, Portugali.

 4. ENDÜSTRIYEL SOGUTUCU GAZ

  Turkki

  ENDÜSTRIYEL SOGUTUCU GAZ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasunjäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuskaasujen valmistus ja jakelu. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 5. SUMOLIS - COMPANHIA INDUSTRIAL DE FRUTAS E BEBIDAS, S.A.

  Portugali

  SUMOLIS - COMPANHIA INDUSTRIAL DE FRUTAS E BEBIDAS, S.A., joka toimii toimialalla Kaasut, paine- ja neste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Carnaxide, Portugali.

 6. TOTAL PROCESS COOLING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TOTAL PROCESS COOLING LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasut, paine- ja neste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Solihull, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. GEA LYOPHIL GMBH

  Saksa

  GEA LYOPHIL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasut, paine- ja neste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Hürth, Saksa.

 8. GEA IBERICA SA

  Espanja

  GEA IBERICA SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasut, paine- ja neste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Igorre, Espanja.

 1. FREOLITUS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Liettua

  FREOLITUS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasut, paine- ja neste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Kaunas, Liettua.

 2. TECHNOMIX FOREIGN AND HOME TRADING LTD.

  Unkari

  TECHNOMIX FOREIGN AND HOME TRADING LTD., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasut, paine- ja neste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasunjäähdytysaineet, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 3. SOCIEDADE DE REFRIGERANTES BAIA, LDA.

  Portugali

 4. FRIGOGAZ IPARI ES KFT

  Unkari

 5. MODINE HUNGARIA KFT.

  Unkari

 6. EMPRESA DE CERVEJAS DA MADEIRA, LDA.

  Portugali

 7. E.A.A. - REFRIGERANTES E SUMOS, S.A.

  Portugali