• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kaasuturbiinit

Tulokset hakusanalle

Kaasuturbiinit - Tuonti ja vienti

 1. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  KOREMA® GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tasauslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusputket, Kaasuturbiinit, ptfe-putket, kanavien ja putkistojen rakennus, Fabric expansion joints, Expansion joints made of soft material, Specially designed expansion joints, Expansion joints for flue gas ducts, Pipe expansion joints. Sen sijainti on Weiterstadt, Saksa.

 2. ALTA INDUSTRIES SRL

  Italia

  ALTA INDUSTRIES SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Firenze, Italia.

 3. SCANSONIC PGS GMBH

  Saksa

  SCANSONIC PGS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, höyryturbiinit, Kaasuturbiinit, liitokset, teollisuustiivisteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. CRYOSTAR

  Ranska

  CRYOSTAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasunotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pumput kaasua varten, kaasuturbiinit, kylmälaitteet. Sen sijainti on Hesingue, Ranska.

 5. DEKOMTE BENELUX

  Belgia

  DEKOMTE BENELUX, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Tasauslaitteet, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Tasauslaitteet, kaasuturbiinit. Sen sijainti on Oostende, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PELRINE & BUCHANANS MARITIME TRADING WORLDWIDE LTD.

  Kanada

  PELRINE & BUCHANANS MARITIME TRADING WORLDWIDE LTD., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Voimayksiköt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaasuturbiinit, öljygeneraattorit, voimayksiköiden myynti. Sen sijainti on Halifax, Kanada.

 2. SAFRAN POWER UNITS

  Ranska

  SAFRAN POWER UNITS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 3. INNCO

  Iran

  INNCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turbiinit, kaasuturbiinit. Sen sijainti on Tehran, Iran.

 4. BROWN ENERGY GROUP

  Yhdysvallat

  BROWN ENERGY GROUP, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkögeneraattorit, Sähköntuotanto, Sähkögeneraattorit, kaasugeneraattori, öljygeneraattorit, Sähköntuotanto. Sen sijainti on Sunrise, Yhdysvallat.

 5. TURBINE CONTROLS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TURBINE CONTROLS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Leicester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH

  Saksa

  DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkön yhteistuotantolaitos, Biomassavoimalat. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 2. TURBINE POWER SOLUTIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TURBINE POWER SOLUTIONS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Barnsley, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. DRESSER RAND SA

  Ranska

  DRESSER RAND SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ammattiliitot, ammattiyhdistykset ja etujärjestöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kompressorit, Kaasuturbiinit, Höyryturbiinit, Kompressorit, lingot, Kaasuturbiinit, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Le Havre, Ranska.

 2. GSK ENERGY

  Intia

  GSK ENERGY, joka toimii toimialalla Kivihiilivoimalat, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaasuturbiinit, höyryturbiinit, höyrykattila. Sen sijainti on Vijayawada, Intia.

 3. SMF HODONÍN S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  SMF HODONÍN S.R.O., joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kompressorit, Kaasuturbiinit, Kompressorit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Hodonín , Tsekin tasavalta.

 4. PJ DIESEL ENGINEERING A/S

  Tanska

  PJ DIESEL ENGINEERING A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinit, Höyryturbiinit, Turbiinit, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Koebenhavn Oe, Tanska.

 5. MGD WORLDWIDE EXPERT SRL

  Romania

  MGD WORLDWIDE EXPERT SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- ja kaasuntutkimuspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbokompressorit, valvontalaitteiden mekaaniset ja elektromekaaniset indikaattorit, kaasuturbiinit, Turbokompressorit, höyryturbiinit. Sen sijainti on Brasov, Romania.

 6. BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD

  Kiina

  BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Beijing, Kiina.

 7. LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S.

  Slovakia

  LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Trencin, Slovakia.

 8. AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O.

  Slovakia

  AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Poprad , Slovakia.

 1. OPRA TURBINES B.V.

  Hollanti

  OPRA TURBINES B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Hengelo Ov, Hollanti.

 2. BHT TURBO GMBH

  Saksa

  BHT TURBO GMBH, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 3. ROLLS-ROYCE MARINE AS

  Norja

  ROLLS-ROYCE MARINE AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Ålesund, Norja.

 4. HANS KJELLERUP A/S

  Tanska

  HANS KJELLERUP A/S, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Esbjerg V, Tanska.

 5. SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O.

  Slovakia

  SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pääomasijoittaminen, Pääomasijoittaminen. Sen sijainti on Levice , Slovakia.

 6. INTEK

  Ukraina

  INTEK, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaasuturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 7. AERO OPERATIONS INC

  Yhdysvallat

  AERO OPERATIONS INC, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Aurinkoenergialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, Tuuliturbiinit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Richmond Hill, Yhdysvallat.

 8. METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turkki

  METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Eskisehir, Turkki.

 9. TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Sen sijainti on Griesheim, Saksa.

 10. DERBY SPECIALIST FABRICATIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen