• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kaivostyö- avo- - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Kaivostyö- avo- - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turkki

  ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Louhintapalvelut, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Louhintapalvelut. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Peru

  RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, pohjamaan malminetsintäkairaukset, louhosteollisuuden koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Lima, Peru.

 3. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Turkki

  ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pumput, hydrauli-, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, kaivosten ja louhosten porauslaitteet, kallioporaus, Pumput, hydrauli-, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. ROCKSER INC

  Turkki

  ROCKSER INC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. AMIGA ENGINEERING PTY LTD

  Australia

  AMIGA ENGINEERING PTY LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Tullamarine, Australia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Turkki

  DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, Poraus ja koeporaus - laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI

  Turkki

  MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mekaaniset seulat, mekaanisten tavarankuljettimien rullakuljettimet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. EFIR RVM LTD.

  Bulgaria

  EFIR RVM LTD., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raivaustraktorit ja tiehöylät, tarvikkeet ja varaosat, maansiirtokoneet ja -laitteet, Raivaustraktorit ja tiehöylät. Sen sijainti on Stara Zagora, Bulgaria.

 4. MADINA CONTRACTING COMPANY

  Egypti

  MADINA CONTRACTING COMPANY, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Cairo, Egypti.

 5. MAYAMINE

  Turkki

  MAYAMINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, pora kaivosteollisuuden käyttöön, kallioporaus, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 1. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Turkki

  KUR MAKINA TIC.LTD.STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla porakone, marmori-, graniitti- ja kivilohkareleikkurit, hydraulileikkurit, marmorin, graniitin ja kivien, kairauskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL

  Romania

  SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 1. FERRIT S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  FERRIT S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla louhosteollisuuden koneet ja laitteet, hydrauliset venttiilit, Murskaimet, erottimet. Sen sijainti on Frýdlant Nad Ostravicí , Tsekin tasavalta.

 2. EMES EMIR MAKINA

  Turkki

  EMES EMIR MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljettimet, kuljettimet - kaivokset ja louhokset. Sen sijainti on Balikesir, Turkki.

 3. MANULOC BFC

  Ranska

  MANULOC BFC, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Teiden, rantojen ja hiihtorinteiden kunnossapito - koneet ja laitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Teiden, rantojen ja hiihtorinteiden kunnossapito - koneet ja laitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Roulans, Ranska.

 4. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italia

  RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivenlouhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Kivenlouhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Savona, Italia.

 5. HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Kiina

  HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zhengzhou, Kiina.

 6. SKY GLOBAL MACHINERY

  Turkki

  SKY GLOBAL MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kevytmetallitelineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, hydrauliset laitteet, Malminlouhinta, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, työstetyt osat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. RAHMANN GMBH

  Saksa

  RAHMANN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkötoimiset männät, sähkömekaaniset sylinterit, Automaattinen lastaaja. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 8. WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Upham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD

  Kiina

  SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Jingdezhen, Kiina.

 2. ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS

  Turkki

  ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonvarojen etsintä erikoislaitteiden avulla, makeiset. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 3. OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC

  Turkki

  OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vienti. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turpeenotto - koneet ja laitteet, Kivenlouhinta - koneet ja laitteet, Marmorityöt - koneet, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, Turpeenotto - koneet ja laitteet, Kivenlouhinta - koneet ja laitteet, Marmorityöt - koneet, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit. Sen sijainti on Deutschfeistritz, Itävalta.

 5. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyömaalaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Hiihtohissit, tuolihissit ja köysiratavaunut, Hissit ja liukuportaat, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Hiihtohissit, tuolihissit ja köysiratavaunut, Hissit ja liukuportaat. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 6. MUELEAR WATER LLC

  Yhdysvallat

  MUELEAR WATER LLC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Los Angeles, Yhdysvallat.

 7. YENI ÖZEN MAKINA

  Turkki

  YENI ÖZEN MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, betoniasemat, kaivosten ja louhosten kauharuoppauslaitteet, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, uudet varaosat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 8. FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH

  Saksa

  FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Ilmailu - rakentaminen, Ilmailulaitevalmistajat, Sähkö - jakelulaitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Ilmailu - rakentaminen, Ilmailulaitevalmistajat, Sähkö - jakelulaitteet. Sen sijainti on Bad Salzuflen, Saksa.

 9. FADE MARBLE & TRAVERTINE

  Turkki

  FADE MARBLE & TRAVERTINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, sintteri, Kalkkikivet, Marmori, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 10. VALSA GTV LLC

  Ukraina

  VALSA GTV LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Belaya Tserkov, Ukraina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen