• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kaivu- ja poraustyöt

Tulokset hakusanalle

Kaivu- ja poraustyöt - Tuonti ja vienti

 1. TAUCHER FREY GMBH - PROFESSIONELLES TAUCHEN IN HAMBURG

  Saksa

  Verified by europages badge

  TAUCHER FREY GMBH - PROFESSIONELLES TAUCHEN IN HAMBURG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL

  Italia

  TOMA ABELE TRIVELLAZIONI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perustukset - työt, maa-ankkuri, geognostiset ja geofysikaaliset luotaukset, Perustukset - työt, kairaus. Sen sijainti on Matera, Italia.

 3. STRATOS BAU GMBH

  Sveitsi

  STRATOS BAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Ehrendingen, Sveitsi.

 4. PERFORACIONES AIGÜES DE MALLORCA S.L.

  Espanja

  PERFORACIONES AIGÜES DE MALLORCA S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla poraus, vesikaivojen porauslaitteet. Sen sijainti on Sa Pobla (mallorca), Espanja.

 5. TENCNO POZZI 2002

  Italia

  TENCNO POZZI 2002, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, vesiporaukset, arteesisten kaivojen poraus, Poraus ja koeporaus - laitteet, Geotekniikka - poraus- ja koeporauslaitteet. Sen sijainti on Roma, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GERMANIA TAUCHER GMBH

  Saksa

  GERMANIA TAUCHER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Bochum, Saksa.

 2. OTTAVIA TRIVELLAZIONI SRL

  Italia

  OTTAVIA TRIVELLAZIONI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla arteesiset kaivot, mikropilarit. Sen sijainti on Roma, Italia.

 3. DELTATAU - SONDAGENS E ESTUDOS GEOTÉCNICOS, LDA

  Portugali

  DELTATAU - SONDAGENS E ESTUDOS GEOTÉCNICOS, LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla geologiset kairaukset. Sen sijainti on Aveiro, Portugali.

 4. MARICHAL FORAGE

  Belgia

  MARICHAL FORAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Kaivonrakentaminen, kallioporaus, vesiporaukset, vesikaivojen porauslaitteet. Sen sijainti on Rochefort, Belgia.

 5. APER-VERMEULEN

  Belgia

  APER-VERMEULEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Pumput, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Pumput. Sen sijainti on Lichtervelde, Belgia.

 1. SONDAGENS DO OESTE

  Portugali

  SONDAGENS DO OESTE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyöt, Poraus ja koeporaus - laitteet, Rakennustyöt, Poraus ja koeporaus - laitteet, arteesisten kaivojen poraus, geologiset kairaukset. Sen sijainti on GUIA-POMBAL, Portugali.

 2. NOTERMAN PUTBORINGEN

  Belgia

  NOTERMAN PUTBORINGEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Kaivonrakentaminen, syväperustukset, kaivojen kaivaminen. Sen sijainti on Brakel, Belgia.

 1. VERHELST LUC

  Belgia

  VERHELST LUC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Geotermiset energiajärjestelmät, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, vaakaporaukset, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Warneton, Belgia.

 2. CELIS WATERTECH-PUTBORINGEN

  Belgia

  CELIS WATERTECH-PUTBORINGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Kaivonrakentaminen, kaivojen porauslaitteet. Sen sijainti on (geetbets), Belgia.

 3. TECNASOL - FGE, FUNDAÇOES E GEOTECNIA, S.A.

  Portugali

  TECNASOL - FGE, FUNDAÇOES E GEOTECNIA, S.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maanalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivu- ja poraustyöt, paalutus rakennusten perustusta varten, perustukset julkisia töitä varten, Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Montijo, Portugali.

 4. EUROAMBIENTE - TECNOLOGIAS DO AMBIENTE, LDA

  Portugali

  EUROAMBIENTE - TECNOLOGIAS DO AMBIENTE, LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Arcozelo, Vila Nova De Gaia, Portugali.

 5. SONDEOS NORAGUA

  Espanja

  SONDEOS NORAGUA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on La Coruña, Espanja.

 6. BAUGRUND LINKE GMBH

  Saksa

  BAUGRUND LINKE GMBH, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Balgstädt / Ot Größnitz, Saksa.

 7. KERNBOHRTECHNIK KAHR

  Saksa

  KERNBOHRTECHNIK KAHR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Sen sijainti on Lehrberg, Saksa.

 8. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  SC N&A TRADE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Sen sijainti on Sibiu, Romania.

 1. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romania

  FORAJE PUTURI FORAMAT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivu- ja poraustyöt, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Kaivotuotannon hallinta, Kaivu- ja poraustyöt, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Kaivotuotannon hallinta. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 2. PUTBORINGEN VERHEYDEN

  Belgia

  PUTBORINGEN VERHEYDEN, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenotto - järjestelmät ja laitteet, kaivojen kaivaminen, Geotermia, Vedenotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 3. PHU SATURN

  Puola

  PHU SATURN, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivu- ja poraustyöt, Geotekniikka - poraus- ja koeporauslaitteet, Kaivu- ja poraustyöt, geognostinen, geologiset kairaukset. Sen sijainti on Bielsko-Biała, Puola.

 4. GEBO

  Belgia

  GEBO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, maaperän poraus, kaivojen porauslaitteet, Porauspalvelut. Sen sijainti on Dessel, Belgia.

 5. FODETRA

  Belgia

  FODETRA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivu- ja poraustyöt, Kaivu- ja poraustyöt, julkinen valaistus, teiden ja asfalttien toteutus, putkiasennukset. Sen sijainti on Courcelles, Belgia.

 6. HOCHSTÖGER BETON BOHR & SÄGESERVICE

  Itävalta

  HOCHSTÖGER BETON BOHR & SÄGESERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Kaivu- ja poraustyöt, Sementti ja lisäaineet, Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Kaivu- ja poraustyöt, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Ennsdorf, Itävalta.

 7. RHODE

  Saksa

  RHODE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Kaivu- ja poraustyöt, Sementti ja lisäaineet, Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Kaivu- ja poraustyöt, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Kehl, Saksa.

 8. FORASUD

  Ranska

  FORASUD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpöpumput. Sen sijainti on Saint Victoret, Ranska.

 9. BAUGRUND SALZGITTER GMBH

  Saksa

  BAUGRUND SALZGITTER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Kaivu- ja poraustyöt, Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Kaivu- ja poraustyöt, Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen. Sen sijainti on Salzgitter, Saksa.

 10. GEOHYDROCONSULT DIPL.-GEOL. PETER SPIEDT

  Saksa

  GEOHYDROCONSULT DIPL.-GEOL. PETER SPIEDT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Kaivu- ja poraustyöt, Kaivonrakentaminen, Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Kaivu- ja poraustyöt, Kaivonrakentaminen. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen