• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kakut ja leivonnaiset- tehdasvalmisteiset

Tulokset hakusanalle

Kakut ja leivonnaiset- tehdasvalmisteiset - Tuonti ja vienti

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  WOLF BUTTERBACK KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinerit ja pullat, Pasta, Leivät, Doughnut, voisarvet, Pastries, leipomotuotteet, Viinerit ja pullat, leipomotuotteiden tukkumyynti. Sen sijainti on Fürth, Saksa.

 2. SEPA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  SEPA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, kakut ja leivonnaiset, sokerikakkupohja, leivonnainen, Leivät, kakut ja leivonnaiset, sokerileipomo. Sen sijainti on Pieve Porto Morone, Italia.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Ranska

  Jälleenmyyntipisteiden yhteistyökumppani Brioches Fonteneau valmistaa briosseja ja hiivataikinaleivonnaisia omalla Ma Boul’Ange -tavaramerkillään mutta myös jakelijoiden tavaramerkeillä antaen siten arvoa Vendéen alueen tuotteille. Kahdessa tuotantolaitoksessaan Brioches Fonteneau käyttää työvälineistöä, joka on mukautuvainen, nykyaikainen ja tehokas. Se uudistuu jatkuvasti ja pystyy sopeuttamaan valmistuksensa tilausrytmin mukaiseksi säilyttäen leipomo-osaamisensa vaativimmissakin tilanteissa.

 4. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Espanja

  Mielihyvää aisteille. Teollisesti valmistetut konditoriatuotteet ja keksit. Voitaikinat, keksit, dieettituotteet ja täysjyvätuotteet.

 5. PATISSERIE FABIÉ

  Ranska

  PATISSERIE FABIÉ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Saint Julien Aux Bois, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PASTAS VILLASECO SA

  Espanja

  PASTAS VILLASECO SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pasta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tehdasvalmisteiset kakut ja leivonnaiset. Sen sijainti on Nava Del Rey, Espanja.

 2. KYIVKYI BKK

  Ukraina

  KYIVKYI BKK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät ja kakut, Leivät ja kakut. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 3. AMERICAN DESSERTS

  Ranska

  AMERICAN DESSERTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakasteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, kakut ja leivonnaiset, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, hedelmätortut, jälkiruokien valmistus laitoksille. Sen sijainti on Villers Cotterets, Ranska.

 4. DELY GAUFRES SRL

  Belgia

  DELY GAUFRES SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vohvelit. Sen sijainti on Estaimpuis, Belgia.

 5. FORCHY PATISSIER SA

  Ranska

  FORCHY PATISSIER SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Suklaamakeiset, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Suklaamakeiset, makeat leivonnaiset, hedelmäleivonnaiset. Sen sijainti on Yvetot, Ranska.

 1. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Espanja

  COMIDA MUNDIAL FOOD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pizzat, pakaste-, Pizzat, pakaste-. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 2. HACI KASIM OGULLARI

  Turkki

  HACI KASIM OGULLARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. CD S.A.

  Puola

  CD S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla täyttö, kerma suklaateollisuutta varten. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 2. BAISERS SUCRES

  Ranska

  BAISERS SUCRES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikkeiden laadunvalvonta, Leivonaiset, tuoreet pakaste. Sen sijainti on Bagnolet, Ranska.

 3. DIMOBA

  Espanja

  DIMOBA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Leipomot - koneet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Almería, Espanja.

 4. DULYMAZ S.L.L

  Espanja

  DULYMAZ S.L.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Touron-nugaa, marsipaanihedelmät, pääsiäiskakku, ekologinen tuote. Sen sijainti on Malagón, Espanja.

 5. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Espanja

  REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Collado Villalba, Espanja.

 6. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italia

  EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Sisilialaiset jäätelöt, kyyhkysenmuotoinen pääsiäiskakku, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Sisilialaiset cannolo-leivokset. Sen sijainti on Raffadali, Italia.

 7. F.B.F. SPA

  Italia

  F.B.F. SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälleenmyyntipisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, briossit, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, jakelijan briossimerkki. Sen sijainti on Romanengo, Italia.

 8. 2F FAST&FRESH

  Turkki

  2F FAST&FRESH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suklaakakut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. BAILLON & CIE

  Ranska

  BAILLON & CIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kakku. Sen sijainti on Brioux sur Boutonne, Ranska.

 2. BABALI KONSTANTINA & CO LTD

  Kreikka

  BABALI KONSTANTINA & CO LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Athens-Metamorfosi, Kreikka.

 3. G.T.INOX S.N.C.

  Italia

  G.T.INOX S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivonnaismuotit teollisiin leivonnaisiin, paistopellit leivonnaisten valmistusta varten. Sen sijainti on Gravellona Toce, Italia.

 4. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Turkki

  AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Yenidogan/sancaktepe Istanbul, Turkki.

 5. BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Turkki

  BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mausteet, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, kastikkeet ja höysteet, Mausteet, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 6. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgia

  BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Viinerit ja pullat, Leivät, Leivät, tehdasvalmisteiset, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Viinerit ja pullat, Leivät. Sen sijainti on Nijlen, Belgia.

 7. CAKE AND LACE WEDDINGS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CAKE AND LACE WEDDINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hääkakut, syntymäpäiväkakku, ristiäiskakku. Sen sijainti on Newbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. GOFRESMANNEKENPIS

  Espanja

  GOFRESMANNEKENPIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vohvelit. Sen sijainti on La Nucia, Espanja.

 9. WRIGHTS PIES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WRIGHTS PIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Sen sijainti on Crewe, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. FRESH AND SWEET LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FRESH AND SWEET LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivonaiset, tuoreet pakaste, Juustokakku, pakastetut leivonnaiset. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen