• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kala- pakaste-

Tulokset hakusanalle

Kala- pakaste- - Tuonti ja vienti

 1. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Olemme kalastusyritys ja aluksella pakastetun, maalla pakastetun ja tuoreen kalan viejä Mauritaniasta Dakhlaan. Sijaitsemme Mauritaniassa - Länsi-Afrikassa ja Saksassa. Kalastamme ja viemme kalavesiltäsi Eurooppaan, Afrikkaan, arabimaihin, Aasiaan ja Kanadaan. Olemme yritys, joka kunnioittaa Euroopan ja Amerikan unionin äänestämiä pakotteita. Tämä tarkoittaa, että emme käy kauppaa talouspakotteiden kohteena olevien maiden kanssa, kuten: Kuuba, Venäjä, Venezuela........ Aluksella jäädytetty kalamme, kalastusaluksilla jäädytetty kalamme ja maalla jäädytetty kalamme, noudattaa kaloille suositeltuja käsittelyjä, säiliöt ja jäähdytyslaitteistot täyttävät eurooppalaiset viranomaisvaatimukset. Kalamme ominaisuudet ovat seuraavat: - Proteiini: 60-70 %. - Rasva: 4-10 %. - Mineraalisuolaa: 2-4 %. On suositeltavaa, että kaikki asiakkaat lähettävät meille ostoaikomuksen (LOI), jossa on mainittava: - ostettava kokonaismäärä - pyydettyjen kalojen tarkka koko - lopullinen määräpaikka - kalojen tieteelliset nimet

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Hollanti

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide, established in 2011 in Cyprus, is a global force in sourcing and distributing quality products at exceptional prices. Our commitment to "quality products for the best price" drives our year-round accessibility. We rigorously select premium suppliers, ensuring only the finest products reach our customers. Spanning Europe, Africa, the Middle East, Asia, and the Americas, we directly import from leading sources such as Chile, Uruguay, South Africa, and more. With a recent expansion in Germany, we adeptly serve diverse markets, fostering enduring partnerships. Our upcoming logistics hub in South Africa exemplifies our strategic growth. Fueled by our devoted team, E.H.W. Worldwide thrives as a market leader, delivering an unparalleled customer experience. At E.H.W. Worldwide, our mission stands as a testament to our dedication. We endeavor to provide our customers with a transcendent experience, marked by the procurement, supply, and distribution of products that exceed expectations. As we transcend boundaries and traverse industries, we remain committed to making every business interaction with us an unforgettable journey, replete with unparalleled quality and value.

 3. FAGOU

  Belgia

  Verified by europages badge

  We are a trading company that exports foodstuffs, frozen foods and consumer goods such as nappies, scotch tape and others. We operate in Europe and Africa. Over the years, we have considerably extended the range of products we offer and the scope and reach of our distribution network, motivated by our desire to please our valued customers. We export all over sub-Saharan Africa, offering field to fork controls (EU, USA, etc.) at each stage prior to final delivery to Africa.

 4. EXOTIC CITY

  Belgia

  Verified by europages badge

  EXOTIC CITY, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Erikoiselintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Riisi, Ruoka - tuonti ja vienti, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Virvoitusjuomat - tuonti ja vienti, Kahvi, tee, Mausteet, Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, Vihannekset, pakaste-, Hedelmät, pakaste-. Sen sijainti on Alleur, Belgia.

 5. M-S SERVICES

  Belgia

  Verified by europages badge

  M-S SERVICES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomat - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka - tuonti ja vienti, Kalat, Riisi, Hunaja, Kuivatut hedelmät, Kahvi, tee, Kala, pakaste-, Virvoitusjuomat, Ruoka - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Woluwe-Saint-Pierre, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PESMARÍN

  Espanja

  Verified by europages badge

  PESMARÍN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla frozen sea food, fish wholesaler, seafood wholesaler, phycis phycis, CEPHALOPODS, HAKE, ROSADA. Sen sijainti on Marín-Pontevedra, Espanja.

 2. CONGELADOS MAR DE MAR

  Espanja

  Verified by europages badge

  CONGELADOS MAR DE MAR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuore kala, squid, nuuska, rock salmon, seiti, prawns, Jokikatkaravut. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 3. EIRASMAR

  Espanja

  Kaksikuoriaisia nilviäisiä ja pääjalkaisia myyvä yritys. Tuotteemme myydään säilykkeinä.

 4. WILDGATE OY

  Suomi

  Tuotamme, välitämme ja viemme ulkomaille puhtaita suomalaisista luonnonmateriaaleista tehtyjä elintarvikkeita ja niistä jalostettuja erikoistuotteita.

 5. MASCATO

  Espanja

  MASCATO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, pakastettu kala, seiti, Kalat, nuuska. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 1. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugali

  VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakasteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, pakaste-, Kala, pakaste-, pakastetut meren antimet. Sen sijainti on Sangalhos, Portugali.

 2. VALOFISH

  Ranska

  VALOFISH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Sen sijainti on Le Portel, Ranska.

 1. CONGELAGOS SA

  Portugali

  CONGELAGOS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetun kalan vienti, pakastetut nilviäiset, pakastetut meren antimet, kalan tukkukauppa. Sen sijainti on Lagos, Portugali.

 2. SAFRICOPE S.A.U.

  Espanja

  SAFRICOPE S.A.U., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmävarastot kauppatavaroiden varastointia varten, jakelukeskus. Sen sijainti on Marín, Espanja.

 3. PRODWAY INTERNATIONAL

  Ranska

  PRODWAY INTERNATIONAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakasteet, Kalat, Lihat, pakaste-, Meren antimet, pakastetut, Pakasteet, Kalat, Lihat, pakaste-, Meren antimet, pakastetut. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 4. FLOOK SRL

  Italia

  FLOOK SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kala omassa liemessään, valmisateriat, pakastetut, elintarvikepakasteet, pakastekeitot. Sen sijainti on Bozzolo, Italia.

 5. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Hollanti

  VISSCHER SEAFOOD B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lohi, lohien kasvatus, pakastelohi, pakatut lohet. Sen sijainti on Urk, Hollanti.

 6. BLUE WORLD SEAFOOD

  Hollanti

  BLUE WORLD SEAFOOD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetun kalan tuonti, pakastettujen meren tuotteiden jalostus, sushi, tonnikala. Sen sijainti on Nuenen, Hollanti.

 7. HIPOMAR,S.A.

  Espanja

  HIPOMAR,S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Sen sijainti on El Prat De Llobregat, Espanja.

 8. NEVA OCEANS B.V.

  Hollanti

  NEVA OCEANS B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Vihannekset, tuoreet, käsitellyt kalat ja kalastustuotteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Vihannekset, tuoreet. Sen sijainti on Dronten, Hollanti.

 1. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Venäjä

  NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meren antimet, pakastetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, pakaste-, Kala - tuonti ja vienti, Kalat, meri, Kalat, Kala, pakaste-, Kala - tuonti ja vienti, Kalat, meri. Sen sijainti on Murmansk, Venäjä.

 2. OKEANOS

  Ranska

  OKEANOS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kalat, äyriäiset, pakastetut äyriäiset. Sen sijainti on Montigny-Le-Bretonneux, Ranska.

 3. NDOYE DISTRIBUTION

  Ranska

  NDOYE DISTRIBUTION, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla äyriäiset, pääjalkaiset, tuoreen kalan vienti. Sen sijainti on Nice, Ranska.

 4. MARLITORA SEAFOOD

  Espanja

  MARLITORA SEAFOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langusti, katkaravut, kampasimpukat, meritursas. Sen sijainti on Huelva, Espanja.

 5. ALFA FISH

  Belgia

  ALFA FISH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, kala, tukkumyynti, kalan tukkukauppa, Kalat, tuoreen kalan vienti. Sen sijainti on Brecht, Belgia.

 6. ASTURPESCA S.L.

  Espanja

  ASTURPESCA S.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla merikalat kalastus. Sen sijainti on Aviles-Asturias, Espanja.

 7. PUERTA COSTAS SA

  Espanja

  PUERTA COSTAS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla miekkakala, tonnikala, elintarviketeollisuus. Sen sijainti on Mos, Espanja.

 8. LITOFISH LDA

  Portugali

  LITOFISH LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastettu kala, pakastetun kalan vienti, pakastetun kalan tuonti, pakastetut elintarvikkeet. Sen sijainti on Figueira Da Foz, Portugali.

 9. AMACORE

  Hollanti

  AMACORE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kala - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, pakaste-, pakastetun kalan tuonti, pakastetut äyriäiset, Kala, pakaste-, pakastekala. Sen sijainti on Hilvarenbeek, Hollanti.

 10. ANDAFISH, S.L.

  Espanja

  ANDAFISH, S.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Sen sijainti on Jerez De La Frontera, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen