• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kala- säilyke-

Tulokset hakusanalle

Kala- säilyke- - Tuonti ja vienti

 1. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Saksa

  Verified by europages badge

  IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Vihannekset, säilyke, Juusto, Oliivit, Mausteet, Pakasteet, Fine food, Kala, säilyke-, tuoreet vihannekset. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 2. EIRASMAR

  Espanja

  Kaksikuoriaisia nilviäisiä ja pääjalkaisia myyvä yritys. Tuotteemme myydään säilykkeinä.

 3. DGM SHIPPING AS

  Eesti

  DGM SHIPPING AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 4. CONSERVAS HOYA

  Espanja

  CONSERVAS HOYA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Äyriäiset, säilyke-, tonnikala, Kala, säilyke-, Äyriäiset, säilyke-, anjovis. Sen sijainti on Santoña-Cantabria, Espanja.

 5. CARLINO SRL

  Italia

  CARLINO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Gastronomiset erikoisuudet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Anjovis, Gastronomiset erikoisuudet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Sen sijainti on Sciacca, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Saksa

  OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Hedelmäsäilykkeet, Pakasteet, Kala, säilyke-, Hedelmäsäilykkeet, espresso, Pakasteet. Sen sijainti on Augsburg, Saksa.

 2. JENRAD CORPORATION (PTY) LTD

  Etelä-Afrikka

  JENRAD CORPORATION (PTY) LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, vesihuolto, kaura. Sen sijainti on Cape Town, Etelä-Afrikka.

 3. JEALSA

  Espanja

  JEALSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tonnikala olliviöljyssä, mereneläväsaïlykkeet, nilviäissäilykkeet, pakatut tonnikalat. Sen sijainti on Boiro (a Coruña), Espanja.

 4. SUPOY

  Ukraina

  SUPOY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siipikarjatuotteet, säilykkeet öljyssä, säilöttyjen meren tuotteiden myynti, kalasäilykkeiden valmistus. Sen sijainti on Cherkasy, Ukraina.

 5. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Puola

  CMC FOOD SP.ZO.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliiviöljy, Kala, säilyke-, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, hapanimelät vihannekset, Oliiviöljy, Kala, säilyke-, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous. Sen sijainti on Inwald, Puola.

 1. CONSERVAS REZUMAR

  Espanja

  CONSERVAS REZUMAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marinoidut anjovikset oliiviöjyssä. Sen sijainti on Laredo, Espanja.

 2. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugali

  FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Kala, säilyke-. Sen sijainti on Póvoa De Varzim, Portugali.

 1. LINEA GASTRO GMBH

  Saksa

  LINEA GASTRO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Dieetti- ja luomuruoat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Gastronomiset erikoisuudet, Kala, säilyke-, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Gastronomiset erikoisuudet. Sen sijainti on Badenweiler, Saksa.

 2. FJOKSAK AS

  Norja

  FJOKSAK AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Sen sijainti on Ålesund, Norja.

 3. SPANISH GOURMET TRADING

  Espanja

  SPANISH GOURMET TRADING, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Ruoat, gourmet-, Viinit - Espanja, oliiviöljy, Kala, säilyke-, Ruoat, gourmet-. Sen sijainti on Mairena Del Aljarafe, Espanja.

 4. NOUVELLE SOCIETE AMADIR

  Marokko

  NOUVELLE SOCIETE AMADIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Sen sijainti on Agadir, Marokko.

 5. CONSERVAS LAVIN

  Espanja

  CONSERVAS LAVIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Sen sijainti on Santoña, Espanja.

 6. PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT)

  Marokko

  PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuoreen kalan vienti, tuoreen kalan käsittely, pakastetut meren antimet. Sen sijainti on Grand-Casablanca, Marokko.

 7. FAGURI PROD OÜ

  Eesti

  FAGURI PROD OÜ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 8. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugali

  LUÇAS & C.ª, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalapohjaiset pateet ja kastikkeet, kalasäilyke, mereneläväsaïlykkeet. Sen sijainti on Matosinhos, Portugali.

 1. ITALIA NET FOOD SNC

  Italia

  ITALIA NET FOOD SNC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Lihat, keitetyt ja suolatut, leivonnaiset, tukkumyynti, vihannessäilyke, Kala, säilyke-, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Reggio Emilia, Italia.

 2. COFACO AÇORES, SA

  Portugali

  COFACO AÇORES, SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mereneläväsaïlykkeet. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 3. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suola. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jauhot ja mannasuurimot, Kala, säilyke-, Pakkausteollisuuspahvi, Pahvit, erikois- ja tekniset, Jauhot ja mannasuurimot, Kala, säilyke-, Pakkausteollisuuspahvi, Pahvit, erikois- ja tekniset. Sen sijainti on Bremerhaven, Saksa.

 4. CONSERVAS BELAMAR, LDA.

  Portugali

  CONSERVAS BELAMAR, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, sardiini, makrillit, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, tonnikala. Sen sijainti on Vila Do Conde, Portugali.

 5. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugali

  LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Kala, säilyke-, kuivattu kala, pakastettu kala, pakastetun kalan vienti. Sen sijainti on Gafanha Da Nazaré, Portugali.

 6. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE VILLAGE SHOPPE LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalasäilyke, naudanlihasäilyke. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Ranska

  VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lannoitteet ja maanparannusaineet, tomaattitiiviste, Tonnikalasäilyke, Lannoitteet ja maanparannusaineet. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 8. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Portugali

  CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 9. ANCHOASDELUXE

  Espanja

  ANCHOASDELUXE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Sen sijainti on Pontejos, Espanja.

 10. CONSERVAS Mª ASUN VELAR

  Espanja

  CONSERVAS Mª ASUN VELAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakatut sardat. Sen sijainti on Castro Urdiales, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen