• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kala- valmistus

Tulokset hakusanalle

Kala- valmistus - Tuonti ja vienti

 1. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Olemme kalastusyritys ja aluksella pakastetun, maalla pakastetun ja tuoreen kalan viejä Mauritaniasta Dakhlaan. Sijaitsemme Mauritaniassa - Länsi-Afrikassa ja Saksassa. Kalastamme ja viemme kalavesiltäsi Eurooppaan, Afrikkaan, arabimaihin, Aasiaan ja Kanadaan. Olemme yritys, joka kunnioittaa Euroopan ja Amerikan unionin äänestämiä pakotteita. Tämä tarkoittaa, että emme käy kauppaa talouspakotteiden kohteena olevien maiden kanssa, kuten: Kuuba, Venäjä, Venezuela........ Aluksella jäädytetty kalamme, kalastusaluksilla jäädytetty kalamme ja maalla jäädytetty kalamme, noudattaa kaloille suositeltuja käsittelyjä, säiliöt ja jäähdytyslaitteistot täyttävät eurooppalaiset viranomaisvaatimukset. Kalamme ominaisuudet ovat seuraavat: - Proteiini: 60-70 %. - Rasva: 4-10 %. - Mineraalisuolaa: 2-4 %. On suositeltavaa, että kaikki asiakkaat lähettävät meille ostoaikomuksen (LOI), jossa on mainittava: - ostettava kokonaismäärä - pyydettyjen kalojen tarkka koko - lopullinen määräpaikka - kalojen tieteelliset nimet

 2. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Puola

  Suuryhtiö, joka on toiminut alalla 50 vuotta. Toiminta: kalanviljely – monnit ja sammet, termofiilisten kalojen hautomo, kalojen kasvatus ja katsominen, järvikalojen kasvatus, kalanpoikasten istutustavikkeet – myynti, kalat kuluttajille – myynti, karppien kalastus, kaviaari. Perinteinen karppien kasvatus lammissa.

 3. BIOLIFEITALY

  Italia

  BIOLIFEITALY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meijerit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, valmistus, kuivahedelmien pakkaus, kalanviljelyaltaat, Kala, valmistus. Sen sijainti on Partinico, Italia.

 4. AFY GIDA

  Turkki

  AFY GIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sardiini. Sen sijainti on Canakkale, Turkki.

 5. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Turkki

  ŞEF SU ÜRÜNLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, pakaste-, pakastetut äyriäiset, kalakasvattamo, Kala, pakaste-, pakastettu kala. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Turkki

  NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, valmistus, kalankasvatus, Kala, valmistus. Sen sijainti on Iskenderun, Turkki.

 2. HAMBURGER FISCHWERKER

  Saksa

  HAMBURGER FISCHWERKER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN

  Saksa

  WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Sylt-Ost, Saksa.

 4. THE HULL FISH CO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE HULL FISH CO LTD, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, kala, tukkumyynti, Kalat, Kala, valmistus, tuore kala. Sen sijainti on Hull, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. SION LACHSRÄUCHEREI VON SER

  Saksa

  SION LACHSRÄUCHEREI VON SER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Müsch, Saksa.

 1. P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Saksa

  P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 2. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Kradenbach, Saksa.

 1. WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH

  Saksa

  WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 2. SMYKALA FISCH

  Saksa

  SMYKALA FISCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Kröslin, Saksa.

 3. HEIDE RICKMANN

  Saksa

  HEIDE RICKMANN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Bremerhaven, Saksa.

 4. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Hollanti

  RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Sen sijainti on Helmond, Hollanti.

 5. FORELLENZUCHT TROSTADT GBR

  Saksa

  FORELLENZUCHT TROSTADT GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Reurieth, Saksa.

 6. AQUA-PRIMUS GMBH

  Saksa

  AQUA-PRIMUS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimitarhat ja metsänhoito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Simpukat ja äyriäiset, Kalat, Kala, valmistus, Kuitukasvit, Simpukat ja äyriäiset, Kalat, Kala, valmistus, Kuitukasvit. Sen sijainti on Iserlohn, Saksa.

 7. FORELLENHOF TRAUNTAL GBR

  Saksa

  FORELLENHOF TRAUNTAL GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Börfink, Saksa.

 8. FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH

  Saksa

  FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Pakasteet. Sen sijainti on Lübeck, Saksa.

 1. CUX-PACK-FISCHBÖRSE GMBH

  Saksa

  CUX-PACK-FISCHBÖRSE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Cuxhaven, Saksa.

 2. BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG

  Saksa

  BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Cuxhaven, Saksa.

 3. PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB

  Puola

  PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Kala, valmistus, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, marinadi, kalasäilykkeet, Kala, valmistus. Sen sijainti on Siedlec, Puola.

 4. MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH

  Saksa

  MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Eckernförde, Saksa.

 5. SEESTERN FISCHE

  Itävalta

  SEESTERN FISCHE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Salzburg, Itävalta.

 6. RÜDIGER LASNER

  Saksa

  RÜDIGER LASNER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Ascheberg, Saksa.

 7. FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G.

  Saksa

  FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G., on Jakelija, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Neuharlingersiel, Saksa.

 8. BFG

  Saksa

  BFG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Pakasteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Kalat, Kala, valmistus, Pakasteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Sen sijainti on Butjadingen, Saksa.

 9. HRASTINGER GMBH

  Itävalta

  HRASTINGER GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Pakasteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Kalat, Kala, valmistus, Pakasteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 10. FRANZ KULMER

  Itävalta

  FRANZ KULMER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Birkfeld, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen