• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kala- valmistus

Tulokset hakusanalle

Kala- valmistus - Tuonti ja vienti

 1. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Olemme kalastusyritys ja aluksella pakastetun, maalla pakastetun ja tuoreen kalan viejä Mauritaniasta Dakhlaan. Sijaitsemme Mauritaniassa - Länsi-Afrikassa ja Saksassa. Kalastamme ja viemme kalavesiltäsi Eurooppaan, Afrikkaan, arabimaihin, Aasiaan ja Kanadaan. Olemme yritys, joka kunnioittaa Euroopan ja Amerikan unionin äänestämiä pakotteita. Tämä tarkoittaa, että emme käy kauppaa talouspakotteiden kohteena olevien maiden kanssa, kuten: Kuuba, Venäjä, Venezuela........ Aluksella jäädytetty kalamme, kalastusaluksilla jäädytetty kalamme ja maalla jäädytetty kalamme, noudattaa kaloille suositeltuja käsittelyjä, säiliöt ja jäähdytyslaitteistot täyttävät eurooppalaiset viranomaisvaatimukset. Kalamme ominaisuudet ovat seuraavat: - Proteiini: 60-70 %. - Rasva: 4-10 %. - Mineraalisuolaa: 2-4 %. On suositeltavaa, että kaikki asiakkaat lähettävät meille ostoaikomuksen (LOI), jossa on mainittava: - ostettava kokonaismäärä - pyydettyjen kalojen tarkka koko - lopullinen määräpaikka - kalojen tieteelliset nimet

 2. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Puola

  Suuryhtiö, joka on toiminut alalla 50 vuotta. Toiminta: kalanviljely – monnit ja sammet, termofiilisten kalojen hautomo, kalojen kasvatus ja katsominen, järvikalojen kasvatus, kalanpoikasten istutustavikkeet – myynti, kalat kuluttajille – myynti, karppien kalastus, kaviaari. Perinteinen karppien kasvatus lammissa.

 3. BIOLIFEITALY

  Italia

  BIOLIFEITALY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meijerit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, valmistus, kuivahedelmien pakkaus, kalanviljelyaltaat, Kala, valmistus. Sen sijainti on Partinico, Italia.

 4. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Turkki

  NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, valmistus, kalankasvatus, Kala, valmistus. Sen sijainti on Iskenderun, Turkki.

 5. AFY GIDA

  Turkki

  AFY GIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sardiini. Sen sijainti on Canakkale, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HAMBURGER FISCHWERKER

  Saksa

  HAMBURGER FISCHWERKER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Turkki

  ŞEF SU ÜRÜNLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, pakaste-, pakastetut äyriäiset, kalakasvattamo, Kala, pakaste-, pakastettu kala. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 3. FORELLENHOF TRAUNTAL GBR

  Saksa

  FORELLENHOF TRAUNTAL GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Börfink, Saksa.

 4. MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH

  Saksa

  MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Eckernförde, Saksa.

 5. FORELLENZUCHT TROSTADT GBR

  Saksa

  FORELLENZUCHT TROSTADT GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Reurieth, Saksa.

 1. FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH

  Saksa

  FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Pakasteet. Sen sijainti on Lübeck, Saksa.

 2. FISCH A. WILTERS

  Saksa

  FISCH A. WILTERS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Varel, Saksa.

 1. PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB

  Puola

  PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Kala, valmistus, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, marinadi, kalasäilykkeet, Kala, valmistus. Sen sijainti on Siedlec, Puola.

 2. WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN

  Saksa

  WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Sylt-Ost, Saksa.

 3. SION LACHSRÄUCHEREI VON SER

  Saksa

  SION LACHSRÄUCHEREI VON SER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Müsch, Saksa.

 4. WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH

  Saksa

  WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 5. FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G.

  Saksa

  FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G., on Jakelija, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Neuharlingersiel, Saksa.

 6. HAHN- LACHS

  Saksa

  HAHN- LACHS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Aukrug, Saksa.

 7. JAB TRADE CO.

  Argentiina

  JAB TRADE CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastettu kala. Sen sijainti on Acassuso, Argentiina.

 8. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Hollanti

  RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Sen sijainti on Helmond, Hollanti.

 1. FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K.

  Saksa

  FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Pakasteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Kalat, Kala, valmistus, Pakasteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Sen sijainti on Maasholm, Saksa.

 2. FISCHRÄUCHEREI KRUSE

  Saksa

  FISCHRÄUCHEREI KRUSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Hohwacht, Saksa.

 3. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Kradenbach, Saksa.

 4. BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG

  Saksa

  BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Cuxhaven, Saksa.

 5. RÜDIGER LASNER

  Saksa

  RÜDIGER LASNER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet, Kalat, Kala, valmistus, Meijerituotteet, Pakasteet. Sen sijainti on Ascheberg, Saksa.

 6. BFG

  Saksa

  BFG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Pakasteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Kalat, Kala, valmistus, Pakasteet, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Sen sijainti on Butjadingen, Saksa.

 7. P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Saksa

  P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 8. SMYKALA FISCH

  Saksa

  SMYKALA FISCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet, Kalat, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Meijerituotteet. Sen sijainti on Kröslin, Saksa.

 9. FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH

  Saksa

  FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Vesiviljely ja kalanviljely, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Kalat, Vesiviljely ja kalanviljely, Kala, valmistus, Liha ja tuore siipikarjanliha. Sen sijainti on Friedrichroda, Saksa.

 10. AFROPLAS

  Kreikka

  AFROPLAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalaverkot. Sen sijainti on Attiki, Kreikka.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen