• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kalat

Tulokset hakusanalle

Kalat - Tuonti ja vienti

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Ranska

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Olemme kalastusyritys ja aluksella pakastetun, maalla pakastetun ja tuoreen kalan viejä Mauritaniasta Dakhlaan. Sijaitsemme Mauritaniassa - Länsi-Afrikassa ja Saksassa. Kalastamme ja viemme kalavesiltäsi Eurooppaan, Afrikkaan, arabimaihin, Aasiaan ja Kanadaan. Olemme yritys, joka kunnioittaa Euroopan ja Amerikan unionin äänestämiä pakotteita. Tämä tarkoittaa, että emme käy kauppaa talouspakotteiden kohteena olevien maiden kanssa, kuten: Kuuba, Venäjä, Venezuela........ Aluksella jäädytetty kalamme, kalastusaluksilla jäädytetty kalamme ja maalla jäädytetty kalamme, noudattaa kaloille suositeltuja käsittelyjä, säiliöt ja jäähdytyslaitteistot täyttävät eurooppalaiset viranomaisvaatimukset. Kalamme ominaisuudet ovat seuraavat: - Proteiini: 60-70 %. - Rasva: 4-10 %. - Mineraalisuolaa: 2-4 %. On suositeltavaa, että kaikki asiakkaat lähettävät meille ostoaikomuksen (LOI), jossa on mainittava: - ostettava kokonaismäärä - pyydettyjen kalojen tarkka koko - lopullinen määräpaikka - kalojen tieteelliset nimet

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Ranska

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 4. BE2I

  Ranska

  Verified by europages badge

  BE2I, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Munat, Hunaja, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, vihannekset, korianteri, kookospähkinät, juurimukulat, meren antimet, klementiinit. Sen sijainti on Baie-Mahault, Ranska.

 5. JOMANY

  Ranska

  Verified by europages badge

  JOMANY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, meri, meriantura, kalmarit, sardinella, seepia, tonnikala, äyriäiset, meren antimet, grouper. Sen sijainti on Massy, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AQUAFRESH FISH

  Ranska

  Verified by europages badge

  AQUAFRESH FISH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla meren antimet, tuore kala, tukkumyynti, tuore kala, tuoreen kalan vienti, pakastetun kalan vienti, pakastekala, pakastekala, tukkumyynti, äyriäiset, kalmarit. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. OCEANORD

  Ranska

  Verified by europages badge

  OCEANORD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Simpukat ja äyriäiset, Simpukat ja äyriäiset, meren antimien kauppa, pakastetut äyriäiset, tuoreiden meren tuotteiden myynti. Sen sijainti on Boulogne-Sur-Mer, Ranska.

 3. M-S SERVICES

  Belgia

  Verified by europages badge

  M-S SERVICES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomat - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka - tuonti ja vienti, Kalat, Riisi, Hunaja, Kuivatut hedelmät, Kahvi, tee, Kala, pakaste-, Virvoitusjuomat, Ruoka - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Woluwe-Saint-Pierre, Belgia.

 4. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Espanja

  Puhdistetun mustekalan ja tuoreen kalan jakelu kalakauppoihin, supermarketteihin ja ravintoloihin.

 5. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugali

  PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kalat. Sen sijainti on Vila Nova De Sande-Guimarães, Portugali.

 1. MASCATO

  Espanja

  MASCATO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, pakastettu kala, seiti, Kalat, nuuska. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 2. REFORM SU URUNLERI

  Turkki

  REFORM SU URUNLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ankeriaan kasvatus sisävesissä. Sen sijainti on Manavgat, Turkki.

 1. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Ranska

  COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Valmisateriat, pakastetut, Kalat, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Valmisateriat, pakastetut, surimi, Kalat. Sen sijainti on Saint Malo, Ranska.

 2. PRODWAY INTERNATIONAL

  Ranska

  PRODWAY INTERNATIONAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakasteet, Kalat, Lihat, pakaste-, Meren antimet, pakastetut, Pakasteet, Kalat, Lihat, pakaste-, Meren antimet, pakastetut. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 3. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Espanja

  GRUPO NUESTRA PESCA S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalmarit, seepia, meritursas. Sen sijainti on Malaga, Espanja.

 4. SCASS S.R.L.

  Italia

  SCASS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Juusto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Simpukat ja äyriäiset, Kalat, Simpukat ja äyriäiset, Kalat. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 5. MAXIFISH LLC

  Liettua

  MAXIFISH LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuivattu kala, meren antimet, pakastetut äyriäiset, laadukkaat meren tuotteet. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 6. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Saksa

  XPAND21 GERMAN OFFICE, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Hedelmät, pakaste-, elintarvikkeiden edustajat ja välittäjät, vihannekset, Kalat, Hedelmät, pakaste-. Sen sijainti on Springe, Saksa.

 7. MARISCOSDEANDALUCIA

  Espanja

  MARISCOSDEANDALUCIA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuore kala, suolavedet, pääjalkaiset. Sen sijainti on Isla Cristina, Espanja.

 8. OKEANOS

  Ranska

  OKEANOS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kalat, äyriäiset, pakastetut äyriäiset. Sen sijainti on Montigny-Le-Bretonneux, Ranska.

 1. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Venäjä

  NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meren antimet, pakastetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kala, pakaste-, Kala - tuonti ja vienti, Kalat, meri, Kalat, Kala, pakaste-, Kala - tuonti ja vienti, Kalat, meri. Sen sijainti on Murmansk, Venäjä.

 2. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Kreikka

  DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Sen sijainti on Keratsini, Kreikka.

 3. EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Saksa

  EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Rehut eläintenkasvatukseen, Lemmikkieläinruoat, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kalat, Rehut eläintenkasvatukseen, Lemmikkieläinruoat, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Sen sijainti on Zahna-Elster, Saksa.

 4. LODI SRL

  Italia

  LODI SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla makean veden kala, laitteet kalastustuotteiden jalostusta varten, meren antimet, tarvikkeet kalanjalostusta varten. Sen sijainti on Governolo-Roncoferraro, Italia.

 5. ALFA FISH

  Belgia

  ALFA FISH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, kala, tukkumyynti, kalan tukkukauppa, Kalat, tuoreen kalan vienti. Sen sijainti on Brecht, Belgia.

 6. PROCSEA

  Ranska

  PROCSEA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla simpukat. Sen sijainti on Rennes, Ranska.

 7. BOLS & CO

  Belgia

  BOLS & CO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valmiit simpukat, simpukat, osterit. Sen sijainti on Kampenhout, Belgia.

 8. ABALIOGLU SU URUNLERI GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  ABALIOGLU SU URUNLERI GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 9. HUIS PATRICK

  Belgia

  HUIS PATRICK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Naudanliha, tuore kala, Naudanliha, äyriäiset, liha. Sen sijainti on Lubbeek, Belgia.

 10. DEMARNE

  Ranska

  DEMARNE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat. Sen sijainti on Rungis Cedex, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen