• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet

Tulokset hakusanalle

Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet - Tuonti ja vienti

 1. VARLET MACHINES

  Ranska

  Verified by europages badge

  Varlet Machines, a French company based in Boulogne-sur-Mer, specialises in the design, manufacture and sale of machines for processing fish, meat and poultry. All our machines are designed using robust components and are made in France at our in-house workshop. Our technicians will travel to deliver and install the machines at your facility. With over 80 years' experience we design innovative machines, with every component and material carefully selected to meet the specific needs of actors from the food industries: -shopkeepers, -producers, -manufacturers. Our teams fabricate over 200 machines every year at our workshop, with over 50% of them going for export. The company is present is over 30 countries worldwide and enjoys the backing of a wide network of trusted partners, distributors and agents. Varlet has developed to support the needs of its clients in all parts of the world. Varlet is France's leading manufacturer of machines for processing fish, meat and poultry.

 2. TERLET B.V.

  Hollanti

  TERLET B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ravinnoksi tarkoitetut uutteet - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Agglomerointi- ja emulgointikoneet ruoanvalmistusteollisuudelle, Riisinjalostus - koneet ja laitteet, Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Agglomerointi- ja emulgointikoneet ruoanvalmistusteollisuudelle, Riisinjalostus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zutphen, Hollanti.

 3. PERUZA LTD

  Latvia

  PERUZA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Teollisuusrobotit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Teollisuusrobotit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Ropazu Novads, Mucenieki, Latvia.

 4. TEHNO-T

  Ukraina

  TEHNO-T, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Nizhyn, Ukraina.

 5. UNIFREEZING

  Hollanti

  UNIFREEZING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihan käsittely, tuoreet uunissa kypsennetyt tuotteet, pakastetut aperitiivi-, aamiais- ja välipalamurot, leivonnaiset, pakaste. Sen sijainti on Enschede, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KM FISH MACHINERY A/S

  Tanska

  KM FISH MACHINERY A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Dybvad, Tanska.

 2. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Itävalta

  SORGO ANLAGENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Klagenfurt, Itävalta.

 3. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Espanja

  ZIEGRA ESPAÑA, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, elintarviketeollisuuden jäätelökoneet, pienet jääpalat, jäätelöntuottaja, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Lorquí, Espanja.

 4. SOGRADEX

  Ranska

  SOGRADEX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikepakkaukset, veitsi ruostumattomasta teräksestä, henkilönsuojausvaatteet, Elintarvikepakkaukset, teroituskoneet. Sen sijainti on Lorient, Ranska.

 5. P.E. BAKHMACH R.A.

  Ukraina

  P.E. BAKHMACH R.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Svitlovodsk, Ukraina.

 1. CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on 102200, Kiina.

 2. AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD

  Kiina

  AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Jinan, Kiina.

 1. GE.NE S.R.L

  Italia

  GE.NE S.R.L, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuore kala, tukkumyynti, pakastetun kalan tuonti, pakastekala, tukkumyynti, pakastetut hedelmät. Sen sijainti on Treviolo, Italia.

 2. AQUATIC SCIENCE

  Belgia

  AQUATIC SCIENCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rehut kalanviljelylaitoksille, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Rehut kalanviljelylaitoksille, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Herstal, Belgia.

 3. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Italia

  GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kala, säilyke-, tarvikkeet kalan käsittelyyn, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kala, säilyke-. Sen sijainti on Sala Baganza, Italia.

 4. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Ukraina

  USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Nezhin, Ukraina.

 5. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Moldavia

  S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Chisinau, Moldavia.

 6. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Tanska

  DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Gilleleje, Tanska.

 7. CHUNGHA MACHINERY CO., LTD.

  Etelä-Korea

  CHUNGHA MACHINERY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet kalanjalostusta varten, huurteenpoistimet. Sen sijainti on Busan, Etelä-Korea.

 8. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Itävalta

  SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Klagenfurt, Itävalta.

 1. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Ranska

  COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Rouen, Ranska.

 2. TEKNO PASLANMAZ

  Turkki

  TEKNO PASLANMAZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Konya/ Center, Turkki.

 3. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Espanja

  OPTIMAR FODEMA, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Vigo, Espanja.

 4. ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES

  Libya

  ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on 012, Libya.

 5. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Turkki

  HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD.

  Kiina

  MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Fuzhou,fujian, Kiina.

 7. KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS

  Intia

  KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Rajkot, Intia.

 8. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  Islanti

  VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vesiviljely ja kalanviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Kopavogi, Islanti.

 9. F.BARRACLOUGH LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  F.BARRACLOUGH LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Bradford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. FISKVÉLAR EHF

  Islanti

  FISKVÉLAR EHF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalastusveneet - välineet ja materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Garðabæ, Islanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen