• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet

Tulokset hakusanalle

Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet - Tuonti ja vienti

 1. TERLET B.V.

  Hollanti

  TERLET B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ravinnoksi tarkoitetut uutteet - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Agglomerointi- ja emulgointikoneet ruoanvalmistusteollisuudelle, Riisinjalostus - koneet ja laitteet, Kaakao ja suklaa - laitteet ja tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Agglomerointi- ja emulgointikoneet ruoanvalmistusteollisuudelle, Riisinjalostus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zutphen, Hollanti.

 2. PERUZA LTD

  Latvia

  PERUZA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Teollisuusrobotit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Teollisuusrobotit, Kuljettimet, riippu- ja lattia-, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Ropazu Novads, Mucenieki, Latvia.

 3. TEHNO-T

  Ukraina

  TEHNO-T, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Nizhyn, Ukraina.

 4. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Espanja

  ZIEGRA ESPAÑA, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, elintarviketeollisuuden jäätelökoneet, pienet jääpalat, jäätelöntuottaja, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Lorquí, Espanja.

 5. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Itävalta

  SORGO ANLAGENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Klagenfurt, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. UNIFREEZING

  Hollanti

  UNIFREEZING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihan käsittely, tuoreet uunissa kypsennetyt tuotteet, pakastetut aperitiivi-, aamiais- ja välipalamurot, leivonnaiset, pakaste. Sen sijainti on Enschede, Hollanti.

 2. SOGRADEX

  Ranska

  SOGRADEX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikepakkaukset, veitsi ruostumattomasta teräksestä, henkilönsuojausvaatteet, Elintarvikepakkaukset, teroituskoneet. Sen sijainti on Lorient, Ranska.

 3. KM FISH MACHINERY A/S

  Tanska

  KM FISH MACHINERY A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Dybvad, Tanska.

 4. CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on 102200, Kiina.

 5. P.E. BAKHMACH R.A.

  Ukraina

  P.E. BAKHMACH R.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Svitlovodsk, Ukraina.

 1. GE.NE S.R.L

  Italia

  GE.NE S.R.L, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuore kala, tukkumyynti, pakastetun kalan tuonti, pakastekala, tukkumyynti, pakastetut hedelmät. Sen sijainti on Treviolo, Italia.

 2. AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD

  Kiina

  AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Jinan, Kiina.

 1. AQUATIC SCIENCE

  Belgia

  AQUATIC SCIENCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rehut kalanviljelylaitoksille, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Rehut kalanviljelylaitoksille, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Herstal, Belgia.

 2. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Italia

  GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kala, säilyke-, tarvikkeet kalan käsittelyyn, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kala, säilyke-. Sen sijainti on Sala Baganza, Italia.

 3. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Tanska

  DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Gilleleje, Tanska.

 4. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Moldavia

  S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Chisinau, Moldavia.

 5. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Itävalta

  SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Klagenfurt, Itävalta.

 6. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Ukraina

  USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Nezhin, Ukraina.

 7. CHUNGHA MACHINERY CO., LTD.

  Etelä-Korea

  CHUNGHA MACHINERY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet kalanjalostusta varten, huurteenpoistimet. Sen sijainti on Busan, Etelä-Korea.

 8. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Turkki

  HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Ranska

  COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Rouen, Ranska.

 2. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Espanja

  OPTIMAR FODEMA, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Vigo, Espanja.

 3. KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS

  Intia

  KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Rajkot, Intia.

 4. TEKNO PASLANMAZ

  Turkki

  TEKNO PASLANMAZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Konya/ Center, Turkki.

 5. ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES

  Libya

  ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on 012, Libya.

 6. MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD.

  Kiina

  MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Fuzhou,fujian, Kiina.

 7. ORA FOOD PROCESSING CO LTD

  Islanti

  ORA FOOD PROCESSING CO LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Kopavogi, Islanti.

 8. FISKVÉLAR EHF

  Islanti

  FISKVÉLAR EHF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalastusveneet - välineet ja materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Garðabæ, Islanti.

 9. F.BARRACLOUGH LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  F.BARRACLOUGH LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Bradford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  Islanti

  VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vesiviljely ja kalanviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet, Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Kopavogi, Islanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen