• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kalusteet- sairaala-

Tulokset hakusanalle

Kalusteet- sairaala- - Tuonti ja vienti

 1. ARTERIOR KOMPLEX KFT

  Unkari

  Verified by europages badge

  Arterior Komplex Kft. Is specialized in custom interior design and construction, production, and design furniture distribution since 2014. We are a member of Linea Group, which has been present on the Hungarian market for more than 30 years, with more than 150 employees and an annual turnover of 22million Euros. Arterior brings expertise to your technical and decorative needs to study the best solution for your project and establish a precise estimate. We can advise our clients on technical issues, choice of materials, and time management. We have design and technical development offices that give us all the know-how to meet a requirement tailored to your standards. Thanks to our production facilities, we manufacture turnkey projects for the hotel, retail and residential sectors. We use state-of-the-art technology to realize our projects, and our machines are supplied by the world's leading manufacturer. Depending on the needs, we can offer prototypes, large series production, and custom-made items. Our qualified staff includes architects, timber industry engineers, and interior designers. We are active in the B2B sector, and our clients are mainly: government and public institutions/ multinational companies/ real estate investment companies/architects, designers, and interior designers. We accompany our partners from the technical study phase to the final installation on site and our multilingual team (French, English, German, Italian) can answer requests anywhere in Europe.

 2. KEPA HOSPITAL EQUIPMENT

  Kreikka

  Vuodesta 1979 KEPA on jatkanut menestyksekkäästi laitoksille, sairaaloille, kuntoutuskeskuksille ja hoitokodeille tarkoitettujen lääketieteellisten laitteiden suunnittelua, valmistusta ja markkinointia. Tuotteitamme ovat sairaalasängyt sekä niiden sivukaapit ja -pöydät, hoitovuoteet ja niiden sivukaapit, patjat, verenluovuttajien tuolit, tippapullotelineet, potilassermit, sairaalakäyttöön tarkoitetut kärryt ja vaunut, pyörätuolit, paarit, liinavaatevaunut, tarjoilupöydät ja hyllyjärjestelmät. Etsimme tuotteillemme tukkumyyjiä ja jälleenmyyjiä.

 3. MIXTA HOSPITAL EQUIPMENTS

  Turkki

  MIXTA HOSPITAL EQUIPMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. ZHONGSHAN JUNCHENG MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  ZHONGSHAN JUNCHENG MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalavuoteet, rattaat, sairaalakärryt, potilaannostolaitteet, Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Zhongshan City, Kiina.

 5. ARTINOX INC.

  Valko-Venäjä

  ARTINOX INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaaloiden kalusteet, sairaaloiden yöpöydät, sairaalasängyt. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HEBEI SATCON MEDICAL EQUIPMENT CO.,LTD

  Espanja

  HEBEI SATCON MEDICAL EQUIPMENT CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaalasängyt, rullilla varustetut tuolit, hoitosängyt hierontaa varten. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 2. SME SOCIÉTÉ MÉDICALE À L'EXPORTATION

  Belgia

  SME SOCIÉTÉ MÉDICALE À L'EXPORTATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekninen neuvonta sairaanhoito- ja sairaalalaitteita ja -tarvikkeita varten. Sen sijainti on Gosselies, Belgia.

 3. PROJESAN HOSPITAL FURNITURE CO

  Turkki

  PROJESAN HOSPITAL FURNITURE CO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaalasängyt, sairaaloiden kalusteet, sairaalakaapit, toimistohuonekalut ja -tuolit. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 4. BELINTRA

  Belgia

  BELINTRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittely - pyörälliset laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Sairaalakalusteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Sairaalakalusteet, Kalusteet, sairaala-, sairaalajätteiden keräyssäiliö. Sen sijainti on Semmerzake, Belgia.

 5. INDUSTRIAL LABORUM - INDUSTRIA DE MOBILIARIO E EQUIPAMENTO DE LABORATORIO, S.A.

  Portugali

  INDUSTRIAL LABORUM - INDUSTRIA DE MOBILIARIO E EQUIPAMENTO DE LABORATORIO, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalakalusteet, Koulukalusteet, Sairaalakalusteet, apteekkikalusteet, Koulukalusteet. Sen sijainti on Albergaria-A-Velha, Portugali.

 1. GERO WONEN

  Belgia

  GERO WONEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalustus - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messu- ja näyttelykalusteet, Työpajakalusteet ja -laitteet, Kalusteet, sairaala-, Hotellikalusteet, Messu- ja näyttelykalusteet, Työpajakalusteet ja -laitteet, Kalusteet, sairaala-, Hotellikalusteet. Sen sijainti on Lier, Belgia.

 2. HOME MEDICAL SERVICE

  Ranska

  HOME MEDICAL SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet, Terveydenhoitovälineet, Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet, Lääketieteellisten laitteiden kuljetukset. Sen sijainti on Loos, Ranska.

 1. SANITÄTSHAUS SANAG GMBH

  Itävalta

  SANITÄTSHAUS SANAG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 2. ESAMED-EXPRESSSERVICE FÜR ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF HANDELS GMBH

  Saksa

  ESAMED-EXPRESSSERVICE FÜR ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF HANDELS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Tiefenbach, Saksa.

 3. SIO MEDICAL GMBH

  Saksa

  SIO MEDICAL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Cham, Saksa.

 4. KEMPAMED OBJEKTAUSSTATTUNG MIT KONZEPT

  Saksa

  KEMPAMED OBJEKTAUSSTATTUNG MIT KONZEPT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalat ja klinikat, sairaalat, avustus- ja tukilaitosten tarjoama apu, Sairaalat ja klinikat. Sen sijainti on Sternenfels, Saksa.

 5. MEDSYSTEM MEDIZINISCHE ANLAGEN UND SYSTEME GMBH

  Itävalta

  MEDSYSTEM MEDIZINISCHE ANLAGEN UND SYSTEME GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Taloustavarat, metalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasiatuotteet, Huonekalut, kodin-, Kalusteet, sairaala-, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasiatuotteet, Huonekalut, kodin-, Kalusteet, sairaala-. Sen sijainti on Kritzendorf, Itävalta.

 6. DIETZEL-UMWELTTECHNIK E.KFM. INH. HENRY DIETZEL

  Saksa

  DIETZEL-UMWELTTECHNIK E.KFM. INH. HENRY DIETZEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Kalusteet, sairaala-, Kauppojen varusteet, Farmasiatuotteet, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Kalusteet, sairaala-, Kauppojen varusteet. Sen sijainti on Oelsnitz, Saksa.

 7. THM MEDIZINTECHNIK

  Saksa

  THM MEDIZINTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Stockelsdorf, Saksa.

 8. VEREINIGTE BÜROSTAHLMÖBEL UND KASSENFABRIKEN HANS SCHNEIDER & CO - ANVANDER & CO

  Itävalta

  VEREINIGTE BÜROSTAHLMÖBEL UND KASSENFABRIKEN HANS SCHNEIDER & CO - ANVANDER & CO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 1. PROFIL NÁBYTEK,A.S.

  Tsekin tasavalta

  PROFIL NÁBYTEK,A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityskalusteet, Huonekalut, design-, Laboratoriokalusteet, Arkkitehdit - konsultit, Yrityskalusteet, Huonekalut, design-, Laboratoriokalusteet, Arkkitehdit - konsultit. Sen sijainti on Humpolec, Tsekin tasavalta.

 2. INMEG GMBH & CO. KG

  Saksa

  INMEG GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Augsburg, Saksa.

 3. MEDI HELP HANDEL GMBH

  Saksa

  MEDI HELP HANDEL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Huonekalut, kodin-, Kalusteet, sairaala-, Tehdaskalusteet, Farmasiatuotteet, Huonekalut, kodin-, Kalusteet, sairaala-, Tehdaskalusteet. Sen sijainti on Ulm, Saksa.

 4. HELDT + WIEN

  Saksa

  HELDT + WIEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Gifhorn, Saksa.

 5. MEDIC E.U.

  Itävalta

  MEDIC E.U., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Saalfelden Am Steinernen Meer, Itävalta.

 6. AYDIN MEDICAL

  Turkki

  AYDIN MEDICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaala- ja lääkäripalvelut, Lääketeollisuuden muovituotteet, hoitolaitteistot, Sairaala- ja lääkäripalvelut, Lääketieteelliset kalusteet, Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Shanliurfa, Turkki.

 7. BASCO SK S.R.O.

  Slovakia

  BASCO SK S.R.O., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Kalusteet, sairaala-, Sairaalakalusteet, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Kalusteet, sairaala-, Sairaalakalusteet. Sen sijainti on Pezinok , Slovakia.

 8. MA-CO PLAST D.O.O.

  Kroatia

  MA-CO PLAST D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Sen sijainti on Zagreb, Kroatia.

 9. SVENHEIM MØBELINDUSTRI AS

  Norja

  SVENHEIM MØBELINDUSTRI AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet, sairaala-, Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Kalusteet, koulu-, Kalusteet, sairaala-, Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Kalusteet, koulu-. Sen sijainti on Lunde, Norja.

 10. CAPIO KLINIK IM PARK

  Saksa

  CAPIO KLINIK IM PARK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Kalusteet, sairaala-, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Hilden, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen