• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kanalinnut

Tulokset hakusanalle

Kanalinnut - Tuonti ja vienti

 1. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turkki

  NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Naudan- ja siipikarjanrehu, eläinten lisäelintarvikkeet, siipikarja, Naudan- ja siipikarjanrehu, Kananjalostus. Sen sijainti on Nfa Ilac Kimya, Turkki.

 2. INSAVI

  Espanja

  INSAVI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kanahäkit, kananmunien käsittely- ja pakkaustarvikkeet, kyyhkysten, kanojen ja munivien kanojen laatikot, Munivien kanojen rehu. Sen sijainti on Alcover, Espanja.

 3. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Portugali

  PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siipikarja. Sen sijainti on Meirinhas, Portugali.

 4. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Portugali

  ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on Fornos De Algodres, Portugali.

 5. DELTA BIOPHARMA

  Egypti

  DELTA BIOPHARMA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lääketuotteet eläinlääketieteellistä käyttöä varten, elintarvikelisäineet ja desinfiointiaineet, tarvikkeet eläinlääkärin käyttöön. Sen sijainti on Cairo, Egypti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MANCH MOL

  Ukraina

  MANCH MOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakasteet, Pakasteet. Sen sijainti on Ungvár, Ukraina.

 2. MIXRITE TURKEY

  Turkki

  MIXRITE TURKEY, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pumppujen vuokraus ja myynti, elintarvikelisät eläimiä varten. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 3. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  Kiina

  ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on Anping, Kiina.

 4. AYYILDIZ KULUÇKA

  Turkki

  AYYILDIZ KULUÇKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on Ordu, Turkki.

 5. B.A.K.FARM

  Kreikka

  B.A.K.FARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vapaina kasvatetut kanat, munat. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 1. AVILIZ, LDA

  Portugali

  AVILIZ, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on Leiria, Portugali.

 2. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Malo, Italia.

 1. FRESCHINI SIMONA

  Italia

  FRESCHINI SIMONA, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Kuivatut ja nestemäiset munankeltuaiset, Kanalinnut, Kuivatut ja nestemäiset munankeltuaiset. Sen sijainti on Perugia, Italia.

 2. GIORGIO FRATELLI

  Italia

  GIORGIO FRATELLI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Scafati, Italia.

 3. YUKSELIS POULTRY

  Turkki

  YUKSELIS POULTRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. MORESSI CARNI S.R.L.

  Italia

  MORESSI CARNI S.R.L., joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Macerata, Italia.

 5. PAC-DAMAS

  Syyria

  PAC-DAMAS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rokotteet eläimiä varten, lääkkeet eläinlääkärin käyttöön. Sen sijainti on Damascus, Syyria.

 6. PADOVAN ALBERTO

  Italia

  PADOVAN ALBERTO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on Padova, Italia.

 7. EMILIANI S.R.L.

  Italia

  EMILIANI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha ja leikkeleet, Kanalinnut, Liha ja leikkeleet, Kanalinnut. Sen sijainti on Orbetello, Italia.

 8. PAVESELLO S.R.L.

  Italia

  PAVESELLO S.R.L., joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Pinarolo Po, Italia.

 1. NUOVA IN.BE.CA. S.R.L.

  Italia

  NUOVA IN.BE.CA. S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Fabrica Di Roma, Italia.

 2. LA FERME DU CANARDIER

  Ranska

  LA FERME DU CANARDIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on Anneville-ambourville, Ranska.

 3. MAHUGNON FISH SARL

  Benin

  MAHUGNON FISH SARL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on Parakou, Benin.

 4. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

  Italia

  ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Carceri, Italia.

 5. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

  Italia

  ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Credaro, Italia.

 6. TEI S.R.L.

  Italia

  TEI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Salo', Italia.

 7. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

  Italia

  AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Rivarolo Mantovano, Italia.

 8. CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA

  Italia

  CARNI BIANCHE DELLA SARDEGNA, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Terralba, Italia.

 9. FREE

  Egypti

  FREE, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kanalinnut. Sen sijainti on alex, Egypti.

 10. NUOVA FOOD S.R.L.

  Italia

  NUOVA FOOD S.R.L., joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kanalinnut, Tuore kana, Kanalinnut, Tuore kana. Sen sijainti on Striano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen