• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kansainväliset kuljetusliikkeet

Tulokset hakusanalle

Kansainväliset kuljetusliikkeet - Tuonti ja vienti

 1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Ranska

  Since 2016, LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL has specialised in maritime transport of goods, mostly edible oils such as sunflower, palm, rape seed, etc., and beverages as well as frozen products such as seafood, fish and meat. The company works internationally, mostly in south-east Asia, the Middle East and west Africa. Do not hesitate to contact us for further details.

 2. GM INTERNATIONAL SRL

  Italia

  GM International is an international carrier and a certified customs agent. In the name and on behalf of its customers, it organizes the transport of goods, taking care of carrying out all the required customs and tax procedures. Including finding the most suitable means of transport and even grouping the shipment in its warehouse, when required. Thanks to having its offices in the main international shipping hubs such as Taipei, Seoul and Shanghai, it can also constantly check the shipments' status and promptly solve any criticality. With its new 5, 500 sq.m warehouse in Lainate, GM International can offer its customers the stock's physical and paperwork management, including specific warehouse partitions: Pharma area, ADR goods area and HACCP area.

 3. SEAFRIGO COLDSTORAGE BELGIUM

  Belgia

  Strategic distribution, installation of warehousing and freight forwarding with unrivalled access to the main constantly growing routing centre in the supermarket and European retail market in the port of Antwerp. Antwerp Cold Stores is the largest logistic cluster for the food industry at Antwerp docks, just a stone's throw away from the main container terminals. Antwerp port is located in the economic heart of Europe and supplies the main consumer areas.

 4. SCORTRANS SRL

  Italia

  SCORTRANS SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainvälinen huolinta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset kuljetusliikkeet, kansainvälinen kuljetus, Kansainväliset kuljetusliikkeet. Sen sijainti on Altavilla Vicentina, Italia.

 5. E.I.R. CASA DI SPEDIZIONI SRL

  Italia

  E.I.R. CASA DI SPEDIZIONI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuriiri- ja toimituspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset kuljetusliikkeet, tullitoiminnot - tuonti, maritime shipments, kansainvälinen huolinta, Kansainväliset kuljetusliikkeet, vientitullaus, kansainvälinen kuljetus, logistiikka, ilmakuljetukset. Sen sijainti on Capriano Del Colle, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Ranska

  EU-ROAD LOGISTIQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kauppatavaroiden kuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Pikatoimituspalvelut, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Pakkaaminen, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Maantiekuljetus, palvelut kauppatavaroiden maantiekuljetuksia varten, Kansainvälinen tiekuljetus. Sen sijainti on Chambly, Ranska.

 2. LOGISTIK-DIENSTLEISTUNGEN ALEXANDER TANZ

  Saksa

  LOGISTIK-DIENSTLEISTUNGEN ALEXANDER TANZ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Sen sijainti on Wiesbaden, Saksa.

 3. EXPRESS DARYLINE

  Ranska

  EXPRESS DARYLINE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahti, lento-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset kuljetusliikkeet, Kansainvälinen rahti, Merirahti, Lentorahtipalvelut, Kontit, lentokuljetus, Kontit - merikuljetus, Kansainväliset kuljetusliikkeet, International bulk goods transport, Kansainvälinen rahti. Sen sijainti on Villepinte, Ranska.

 4. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Ranska

  AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, satama. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, lentokenttä, Merirahti, Kansainvälinen rahti, Rahti, lento-, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Rautatie- ja maantiekuljetus, Rautatiekonttikuljetus, Maantiekonttikuljetus, Jokikuljetukset. Sen sijainti on Sete, Ranska.

 5. VERPACKUNGSBERATUNG BODEMER

  Saksa

  VERPACKUNGSBERATUNG BODEMER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Sen sijainti on Wesertal, Saksa.

 1. SP TRANS S.R.L.

  Italia

  SP TRANS S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Meklarit, tulli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset kuljetusliikkeet, Kansainvälinen rahti, vientitullaus, shipping and combined part loads, lähettäjät, Kansainväliset kuljetusliikkeet, tullitoiminnot - tuonti, Kansainvälinen rahti, tullipalvelut. Sen sijainti on Verona, Italia.

 2. PAVISA SPEDIZIONI SPA

  Italia

  PAVISA SPEDIZIONI SPA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kauppatavaroiden kuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset kuljetusliikkeet, kuorma-autokuljetukset, international groupage, kotimainen huolinta, Kansainväliset kuljetusliikkeet, isothermic transport, Poikkeuksellisten kuormien kuljetukset, refrigerated transport, refrigerated vehicles. Sen sijainti on Lagnasco, Italia.

 1. SHEVA INTERNATIONALE SPEDITION GMBH

  Saksa

  SHEVA INTERNATIONALE SPEDITION GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainvälinen rahti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivameklarit, Maantiekuljetus, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut, Kansainväliset kuriiri- ja toimituspalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Ryhmäpalvelut, Kuljetus, irtotavara, Laivameklarit. Sen sijainti on Langenhagen, Saksa.

 2. EURONORD INTERNATIONAL SRL

  Italia

  EURONORD INTERNATIONAL SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pikakuljetus, international transport, kuljettaja euroopassa, sea and air transport, kauppatavaroiden jakelu, national transport, yhteislastipalvelu, road transport, kansainvälinen rahdinkuljettaja. Sen sijainti on Grandate, Italia.

 3. UNITED CARRIERS COMPANY OÜ

  Eesti

  UNITED CARRIERS COMPANY OÜ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainvälinen rahti, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Rautatie- ja maantiekuljetus, Kuljetus - kylmä-, Rautatiekuljetus, overseas transportation, varastointi, cargo transport, Kansainvälinen rahti. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 4. CVS LOGISTICS GMBH

  Saksa

  CVS LOGISTICS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Merirahti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivameklarit, Maantiekuljetus, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Ryhmäpalvelut, Laivameklarit, Maantiekuljetus, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Ryhmäpalvelut, Plant procurement logistics. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 5. WEFRET

  Ranska

  WEFRET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus, Pikatoimituspalvelut, Merenkulku - charter, Lavat, Transports, B2B services, Maantiekuljetus, kiireellinen kuljetus, huolitsija. Sen sijainti on Maisons-Laffitte, Ranska.

 6. BOHNET GMBH

  Saksa

  BOHNET GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuriiri- ja toimituspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset kuljetusliikkeet, Ryhmäpalvelut, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Ryhmäpalvelut, Company relocations, Freight services (by rail), Jumbo transport, Crane work, Relocation of machines. Sen sijainti on Kirchdorf, Saksa.

 7. JLLC WESTERN SERVICE

  Valko-Venäjä

  Yrityksemme on toiminut menestyksekkäästi markkinoilla vuodesta 1997. Suoritamme tavaroiden kuljetuksia omilla 36 ajoneuvollamme (82 - 100 m3), kallistettavilla EURO 3-5 (vuodet 2006-2013) -ajoneuvoilla ja kylmäkuljetuksiin käytettävillä puoliperävaunuilla. Yrityksellämme on tullikuljettajan asema. Pääreittimme: D, PL, NL, CZ, GR, BY, RUS, UA, MD jne. Yrityksellä on monenlaisia vakuutusturvia, kuten CMR-vakuutus. Kaikki ajoneuvomme on varustettu GPS-järjestelmällä. Työntekijöillämme on runsaasti kokemusta tavaroiden kuljetusalalta

 8. TRANS'HIT INTERNATIONAL

  Ranska

  Trans'hit on kuljetusalan yritys, jolla on ammattitaitoisten kumppaneiden verkosto koko Euroopan unionin alueella. Yritys tarjoaa laadukasta palvelua asiakkaan määrittämien kriteerien mukaan. Trans'hit Internationalin logistiikkapalvelut suoritetaan täsmällisesti ja palvelut integroidaan kuljetusketjun alusta lopputoimitukseen saakka. Tarjoamme seuraavia palveluja: tavanomaisten materiaalien kuljetukset, lavalla tai ilman, suurten tavaraerien kuljetukset.

 1. NIINIVIRTA EUROPEAN CARGO OY

  Suomi

  FINLAND ITALY, Transport services with 27 years experience INTERNATIONAL LOGISTICS SERVICES (ROAD, AIR, SEA) AND WAREHOUSINGWe offer You the best and most flexible transport services between Italy – Finland, please ask our offer !

 2. TRANSPORTES EGUÍA

  Espanja

  Paketit, täyskontit, kansainväliset yhteiskuljetukset, logistiikka.

 3. RAPID TRANSIT

  Espanja

  Kansainväliset kuljetukset. Tulliselvitys.

 4. TRANSLEÓN

  Espanja

 5. AD REM TRANSPORT

  Liettua

 6. EUROKOMBI SPEDITIONS GMBH

  Itävalta

 7. JENTY

  Venäjä

 8. TRANSMEJA, UAB

  Liettua

 9. SFT GONDRAND FRERES

  Ranska

 10. MONDO LOGISTIC GMBH

  Saksa

Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kansainväliset kuljetusliikkeet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

8 338 Yritykset