• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • karat ja takapylkät

Tulokset hakusanalle

Karat ja takapylkät - Tuonti ja vienti

 1. FRATELLI BELLEGRANDI DI COTTINI & ROVIZZI SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Manufacturing of collet chucks under the patented trademark FB MANDRINI A PINZA, hydraulic chucks, pneumatic chucks with integrated cylinder, hydraulic chucks with integrated cylinder, pneumatic/hydraulic static bases, cutters, collets, hydraulic chucks with incorporated MITN cylinder and expanding collet chucks for reworking parts on the hole.

 2. IMETA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Manufacturer of mandrels and rollers, dedicated to ensuring the best seaming of any type of can, for any can maker, and for any manufacturer of seaming machines, with a view to meeting the most varied needs of the end users of these products, in the food, beverage and general sectors. Manufacture of conversion kits and spare parts for seaming machines. Format conversion equipment (box/cover) for each model.

 3. SIGMA SPANNTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SIGMA SPANNTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Inzigkofen, Saksa.

 4. MECCANICA ARNES

  Italia

  Verified by europages badge

  MECCANICA ARNES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierteitys - konetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karat ja takapylkät, kierteityskoneet, electronic threading machine, sorvituurnat, Karat ja takapylkät, Jyrsintuurnat, itsekeskittävät tuurnat, työstökoneiden tuurnat, työkalutelineet. Sen sijainti on Cavriago, Italia.

 5. TDG CLAMPING SOLUTIONS

  Espanja

  TDG CLAMPING SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Gernika-Lumo, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GAETANO CAPORALI SRL

  Italia

  GAETANO CAPORALI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leuat, cnc-välineet, Kiristysholkit, työstökoneiden tuurnat. Sen sijainti on Cinisello Balsamo, Italia.

 2. JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH

  Saksa

  JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Hofkirchen, Saksa.

 3. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Valko-Venäjä

  BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruuvipenkit, työstökoneiden tuurnat, työkalutelineet. Sen sijainti on Baranovichi, Valko-Venäjä.

 4. WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K.

  Saksa

  WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Plochingen, Saksa.

 5. SE.RI.NEX S.R.L.

  Italia

  SE.RI.NEX S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla estorenkaat. Sen sijainti on Annone Di Brianza, Italia.

 1. ROTOMORS FRANCE

  Ranska

  ROTOMORS FRANCE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työstökoneiden tuurnat, kuormalavakoneet. Sen sijainti on Villemoirieu, Ranska.

 2. EMAC-TOOLS SRL

  Italia

  EMAC-TOOLS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työkalutelineet, kierteityskoneet, tuurnien tarkastus. Sen sijainti on Torino, Italia.

 1. LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD.

  Kiina

  LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD., on Jakelija, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kitkattomat, laakerit, neljä kontaktia, korkean lämpötilan laakerit, laakerit autojen voimansiirtoa varten, Laakerit, kitkattomat. Sen sijainti on Lishui, Kiina.

 2. MECCANICA SCOTTI S.R.L.

  Italia

  MECCANICA SCOTTI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työstökoneiden metallintyöstölevyt, itsekeskittävät tuurnat, vetolaitteet. Sen sijainti on Cornate D'adda, Italia.

 3. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italia

  TECNOLOGIE FRB S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vetolaitteet, teollisuustyökalut, pinolit. Sen sijainti on Borgonuovo Di Sasso Marconi, Italia.

 4. SC NEMACOLY SRL

  Romania

  SC NEMACOLY SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Focsani, Romania.

 5. BOTTELLI SRL

  Italia

  BOTTELLI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla istukoiden komponentit, työkalutelineet. Sen sijainti on Sumirago, Italia.

 6. REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU

  Puola

  REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Konetyökalut, metallin työstö - osat ja lisälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karat ja takapylkät, Karat ja takapylkät, sorvityökalut, hiomakoneet, teolliset pistokoneet. Sen sijainti on Koronowo, Puola.

 7. Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd

  Kiina

  Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Yiwu, Kiina.

 8. SMZ ITALIA S.R.L.

  Italia

  SMZ ITALIA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuurnien tarkastus. Sen sijainti on Volpiano, Italia.

 1. FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI

  Italia

  FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuurnien tarkastus, mekaaniset työstöt ja niihin liittyvät palvelut, mekaaninen tarkkuustyöstö, sisäpuolinen hionta. Sen sijainti on Romano Canavese, Italia.

 2. SCHRENK GMBH

  Saksa

  SCHRENK GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Mutterit ja pultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, Putkityöt, kodin, Teollisuuden rautatavara, Karat ja takapylkät, Rautatavara, rakentamiseen, Putkityöt, kodin, Teollisuuden rautatavara, Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Zimmern, Saksa.

 3. GÜNDOGDU ENDÜSTRI

  Turkki

  GÜNDOGDU ENDÜSTRI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sorvatut metalliterästavarat, terät ja päät vaihdettaviin veitsiin. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kiina

  SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. SCHUNK

  Belgia

  SCHUNK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Erembodegem, Belgia.

 6. HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD

  Kiina

  HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Xiaoshan, Kiina.

 7. DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD

  Kiina

  DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on dongguan, Kiina.

 8. DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD

  Kiina

  DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

 9. THORMAC ENGINEERING LTD

  Irlanti

  THORMAC ENGINEERING LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Konetyökalut, metallin muotoiluun - osat ja lisälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut, metallin leikkaus - osat ja lisälaitteet, Karat ja takapylkät, Muovit - kotitaloustuotteet, Rakenneosat, muoviset, Konetyökalut, metallin leikkaus - osat ja lisälaitteet, Karat ja takapylkät, Muovit - kotitaloustuotteet, Rakenneosat, muoviset. Sen sijainti on Kilrush, Irlanti.

 10. KOMTAŞ MAKINE

  Turkki

  KOMTAŞ MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karat ja takapylkät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen