• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • karjankasvatus - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Karjankasvatus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. ELMEGA

  Espanja

  Verified by europages badge

  ELMEGA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, käsitelty suola, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, SCRAPERS. Sen sijainti on Santa Comba-A Coruña, Espanja.

 2. MAMYLAC

  Belgia

  Verified by europages badge

  MAMYLAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rehut eläintenkasvatukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Karja - palvelut, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Karja - palvelut, lehmänmaito, Milk powder for calves, Milk supplements for calves, Rearing calves, colostrum. Sen sijainti on Malmedy, Belgia.

 3. AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT

  Puola

  Yrityksemme tarjoaa kansainvälisiä kaupankäyntipalveluja.Tarjoamme maatalouslaitteiden osia, kuten valoksia ja jousia sekä tuotteita karjataloutta ja muita kuin maataloutta edustavia aloja varten.Työskentelemme pääasiassa länsieurooppalaisten kaupallisten ja teollisuusyhtiöiden kanssa. Tarjoamme palveluja yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita ulkoistamaan osan tai kaiken tuotantonsa puolalaisille tehtaille.Lisäksi olemme ainoa huippulaatuisten italialaisten rst-lankojen jakelija.

 4. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  Kiina

  JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kauhat elevaattoreihin, valurautaosat autoteollisuudelle, salaojitusasennukset, ristikot. Sen sijainti on Jinan City, Kiina.

 5. FRANCO SRL

  Italia

  FRANCO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Cervasca, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turkki

  ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taivutus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintenhoito - välineet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Eläintenhoito - välineet, pilttuuvarusteet, alihankintatyöt, Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoanjakelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Lypsykoneet ja -laitteet, Maatalouskoneet, pilttuuvarusteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Lypsykoneet ja -laitteet, Maatalouskoneet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romania

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintenhoito - välineet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Eläintenhoito - välineet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Timisoara, Romania.

 4. AK ZIRAAT

  Turkki

  AK ZIRAAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pystymyllyt. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. ONDA

  Italia

  ONDA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kotieläinjalostuslaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Santa Giustina In Colle, Italia.

 1. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Espanja

  INDUSTRIAS DE BERANGO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lypsykoneet ja -laitteet, lypsylaitteet, automaattiset lypsykoneet, Lypsykoneet ja -laitteet, Lypsykoneet. Sen sijainti on Urduliz-Vizcaya, Espanja.

 2. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Turkki

  MITA FOREIGN TRADE COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siipikarjan kasvatus - koneet ja laitteet, siipikarjan ja lintujen teurastuskoneet ja -laitteet, siilot ruostumattomasta teräksestä, Siipikarjan kasvatus - koneet ja laitteet, Hautomakoneet ja poikaskasvattamot siipikarjan kasvatukseen. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. ŞANMAK

  Turkki

  ŞANMAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmäaltaat. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 2. FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY

  Turkki

  FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet ja varusteet kauneusinstituutteja varten, lypsylehmät, aromatisoitu maito, Lehmänmaito. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. FARMTEC A.S.

  Tsekin tasavalta

  FARMTEC A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Jistebnice, Tsekin tasavalta.

 4. FIRMA THOMAS

  Belgia

  FIRMA THOMAS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, käytetyt maatalouskoneet. Sen sijainti on Merchtem, Belgia.

 5. STEMAR

  Ukraina

  STEMAR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valmisseokset nauta- ja siipikarjalle, Karjataloustuotanto, Valmisseokset nauta- ja siipikarjalle, Karjataloustuotanto, maataloustuotteet, kotieläinten ruokinta, lääketuotteet eläinlääketieteellistä käyttöä varten. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 6. EURL PUECH PIERRE

  Ranska

  EURL PUECH PIERRE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Maatalouskoneet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Maatalouskoneet, laitteet ja tarvikkeet murskausta ja jauhatusta varten. Sen sijainti on Sauveterre De Rouergue, Ranska.

 7. VAN OSCH UDEN

  Hollanti

  VAN OSCH UDEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Uden, Hollanti.

 8. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Ranska

  SARL ALBOUY EQUIPEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaukalot ja ruokintalaitteet, Kaukalot ja ruokintalaitteet, Ruokintalaitteet, automaattiset, syöttökaukalot kotieläinjalostuksen tarpeisiin, lapmpaanruoka. Sen sijainti on Baraqueville, Ranska.

 1. VSI

  Belgia

  VSI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsrakenteet, kanahäkit, sikala, siilot. Sen sijainti on Poppel, Belgia.

 2. EXAFAN

  Espanja

  EXAFAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kansainväliset messut, ranskalaisten perunoiden valmistuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Zaragoza, Espanja.

 3. HOMARIUM

  Belgia

  HOMARIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalankasvatuslaitteet, Vesiviljely ja kalanviljely, Kalankasvatuslaitteet, Vesiviljely ja kalanviljely, akvaariot mittatilaustyönä. Sen sijainti on Pittem, Belgia.

 4. HERMANS HEFTRUCKS

  Belgia

  HERMANS HEFTRUCKS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, käytetyt haarukkatrukit, latojat, teleskooppikärryt. Sen sijainti on Rijkevorsel, Belgia.

 5. CHAPRON-LEMENAGER SA

  Ranska

  CHAPRON-LEMENAGER SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ristikot, säleiköt ja teräsverkot, Ristikot, säleiköt ja teräsverkot, sähköaidat, puomit, aitaukset. Sen sijainti on Isigny-Sur-Mer, Ranska.

 6. CONSTRUCTION HUMEAU

  Ranska

  CONSTRUCTION HUMEAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on St Pierre Montlimart, Ranska.

 7. BRINKMAN ALMEN

  Hollanti

  BRINKMAN ALMEN, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden. Sen sijainti on Almen, Hollanti.

 8. SULKY BUREL

  Ranska

  SULKY BUREL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Châteaubourg, Ranska.

 9. FARMTEC A.S.

  Tsekin tasavalta

  FARMTEC A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Jistebnice, Tsekin tasavalta.

 10. ACO FUNKI

  Ranska

  ACO FUNKI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karja - tuonti ja vienti, kasvatusrakennus, Karja - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Landerneau, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Karjankasvatus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

23 426 Yritykset