• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • karjataloustuotanto

Tulokset hakusanalle

Karjataloustuotanto - Tuonti ja vienti

 1. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Ranska

  Verified by europages badge

  LES RUCHERS DE NORMANDIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla akaasiahunaja, hunajasaippua, hunaja ja kittivaha, mehiläishunaja. Sen sijainti on Gisay La Coudre, Ranska.

 2. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Turkki

  ARMINAKIL BENTONIT MADEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bentoniitti. Sen sijainti on Cankiri, Turkki.

 3. GASTRO HARING GMBH

  Itävalta

  GASTRO HARING GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Großklein, Itävalta.

 4. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Turkki

  KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kissojen tuoreravinto, koirien tuoreravinto. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 5. KI-BEVEL

  Belgia

  KI-BEVEL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kyyhkyset lisääntymistä varten, emakkojen hedelmöitys, sikala. Sen sijainti on Bevel, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Turkki

  CUREBEE ORGANIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Ordu, Turkki.

 2. HELIX ESPERIA

  Italia

  HELIX ESPERIA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla simpukka, Kypsennettävät etanat, etanankasvatus. Sen sijainti on Grammichele, Italia.

 3. HÉLIX SANTA ANA

  Espanja

  HÉLIX SANTA ANA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Etanat, säilyke-, etanat, Etanat, säilyke-, valmiit etanat. Sen sijainti on La Coruña, Espanja.

 4. SALPESA

  Espanja

  SALPESA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveystuotteet eläimille, luonnonmukainen ruoka eläimille. Sen sijainti on Salamanca, Espanja.

 5. STANFORD PETFOOD S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  STANFORD PETFOOD S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläinruoat, Lemmikkieläinruoat. Sen sijainti on Stara Paka, Tsekin tasavalta.

 1. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Turkki

  FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Trabzon, Turkki.

 2. FARMA LAFIOTAKI

  Kreikka

  FARMA LAFIOTAKI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Lagonissi, Kreikka.

 1. GLOBAL FEED S.L.U.

  Espanja

  GLOBAL FEED S.L.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla fosfaatit, Monokalsiumfosfaatti. Sen sijainti on Huelva, Espanja.

 2. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Turkki

  AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 3. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Taiwan

  PRONIX INDUSTRIES INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Taichung, Taiwan.

 4. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Saksa

  FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teatterikulissit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Esittävä taide - organisointi, Juhla- ja vastaanottotilat, Karjataloustuotanto, Esittävä taide - organisointi, Juhla- ja vastaanottotilat, Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Elmshorn, Saksa.

 5. STEMAR

  Ukraina

  STEMAR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valmisseokset nauta- ja siipikarjalle, Karjataloustuotanto, Valmisseokset nauta- ja siipikarjalle, Karjataloustuotanto, maataloustuotteet, kotieläinten ruokinta, lääketuotteet eläinlääketieteellistä käyttöä varten. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 6. AJ ENERGI & STRØ

  Tanska

  AJ ENERGI & STRØ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Aulum, Tanska.

 7. PROTEINSECTA S.L.

  Espanja

  PROTEINSECTA S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 8. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Turkki

  RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 1. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Espanja

  ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.), on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Paracuellos De Jarama, Espanja.

 2. ADEMOGLU LIVE STOCK

  Turkki

  ADEMOGLU LIVE STOCK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karja - tuonti ja vienti, Lihat, pakaste-, Karjataloustuotanto, Karja - tuonti ja vienti, Lihat, pakaste-, Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Cankiri, Turkki.

 3. GUZINA ADMIR

  Italia

  GUZINA ADMIR, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Alessandria, Italia.

 4. CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L

  Espanja

  CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lemmikkieläinruoat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Karjataloustuotanto, teollisuustarvikkeet, Sika - teurastuotteet, Varastot - kylmävarastointi, Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Zamora, Espanja.

 5. NEW GENERATION NUTRITION

  Hollanti

  NEW GENERATION NUTRITION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Sen sijainti on 's-Hertogenbosch, Hollanti.

 6. POL-EXPORT

  Puola

  POL-EXPORT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, pakaste-, Naudanliha, Sianliha, Lihat, pakaste-, Naudanliha, Sianliha, siipikarja. Sen sijainti on Walendow, Puola.

 7. SANDRA SP.ZO.O

  Puola

  SANDRA SP.ZO.O, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihan leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karjataloustuotanto, kanat, teurassiipikarja, siipikarja, Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Lędziny, Puola.

 8. L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL

  Italia

  L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisälmykset, köydet. Sen sijainti on Gualtieri, Italia.

 9. BIOPRO SOLUTIONS

  Yhdysvallat

  BIOPRO SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lisäravinteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karjataloustuotanto, Karjataloustuotanto. Sen sijainti on Gaffney, Yhdysvallat.

 10. TOT D'ANIMALS NATURAL

  Espanja

  TOT D'ANIMALS NATURAL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polttoleimausvälineet, Kuljetus - eläimet, Karjataloustuotanto, eläinten elintarvikkeet, Polttoleimausvälineet, Kuljetus - eläimet, Karjataloustuotanto. Sen sijainti on La Nucía, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Karjataloustuotanto - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 308 Yritykset