• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kartonkikoneet

Tulokset hakusanalle

Kartonkikoneet - Tuonti ja vienti

 1. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  Keymac Packaging Systems was founded in 2005. For 16 years Keymac has earned its reputation as a manufacturer of packaging machinery. The continuous development of our range enables us to provide our customers with packaging machines together with design and installation services. Our range includes the following machines: Machines for packing fresh products in PLASTIC-FREE packaging. Erectors: Packaging machines for forming cartons from flat blanks by the use of a locking tab mechanism (gluing optional). Speed up to 60 cycles per minute per forming head. Closer: Packing machine for the automatic closing of filled cartons. Three flaps or single flap style. Speed up to 200 cartons per minute. Cartoners. Semi-Automatic and Automatic Horizontal Cartoners: Rate up to 120 cartons per minute. Sleevers (for ready meals, pots or fresh products): Machines for inserting a tray or a pot into a pre-glued sleeve. Available in different versions at speeds up to 80 trays / pots per minute. Product handling: Infeed systems, conveyors and rotary tables. We are at your disposal to study all your packaging projects.

 2. TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkki

  TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paletointikoneet, Kartonkikoneet, purkkien paperoimiskone, automaattinen kalvonkäärintäkone, Paletointikoneet, Kartonkikoneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. WHITE STEEL GMBH

  Saksa

  WHITE STEEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pullotus ja täyttö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Etiketöintikone, pakkauslaitteet, vaivaussekoittimet, Kartonkikoneet, Etiketöintikone. Sen sijainti on Wildau, Saksa.

 4. VERPAMA AG

  Sveitsi

  VERPAMA AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pahvilaatikoiden valmistuskoneet, kartonki, Pahvirasiat ja -paketit, Kartonkituotteet - valmistuskoneet. Sen sijainti on Freienbach, Sveitsi.

 5. SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattiset pakkauskoneet, pakkauskoneet elintarviketeollisuuta varten, pakkauslinja. Sen sijainti on Amerang, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. 3S PACTEC GMBH

  Saksa

  3S PACTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkausteollisuuspahvi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kartonkikoneet, Globaaliset pakkausratkaisut, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kartonkikoneet. Sen sijainti on Dietmannsried, Saksa.

 2. BASIS, LLC

  Ukraina

  BASIS, LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikkeet - pakkauskoneet teollisuudelle, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, laatikontäyttökoneet pakkausta varten, kotelointilaitteet, Elintarvikkeet - pakkauskoneet teollisuudelle, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Kyiv Region, Brovary City, Ukraina.

 3. ROBOT MULTIPROJECT SRL

  Italia

  ROBOT MULTIPROJECT SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Sen sijainti on Besnate, Italia.

 4. TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL

  Saksa

  TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla täytteet pakkausta varten, Muoviarkit, Pakkauskone, teipit. Sen sijainti on Solms, Saksa.

 5. BAMATEC GMBH SÖMMERDA

  Saksa

  BAMATEC GMBH SÖMMERDA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vannepäällystyskoneet, Vannepäällystyskoneet, leimasin, vanneteräkset. Sen sijainti on Sömmerda, Saksa.

 1. ITAL PAL S.R.L.

  Italia

  ITAL PAL S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, paletinpurkauskoneet, käärimiskoneet pakkausta varten. Sen sijainti on Alessandria, Italia.

 2. TECMA PACK

  Ranska

  TECMA PACK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonki ja pahvituotteet - käsittelykoneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kartonki ja pahvituotteet - käsittelykoneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, pahvinmuotoilukone, pahvinmuotoilukoneen valmistaja. Sen sijainti on Coulommiers, Ranska.

 1. AVERCON

  Belgia

  AVERCON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Sen sijainti on Eeklo, Belgia.

 2. TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Saksa

  TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet, Sidonta - koneet ja laitteet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet, Sidonta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wiesmoor, Saksa.

 3. BOXON GMBH

  Saksa

  BOXON GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakkausteollisuuspahvi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kartonkikoneet, etiketöinti- ja merkintäkoneet pakkauksia ja pakkaustuotteita varten. Sen sijainti on Willich, Saksa.

 4. PENTA SERVIS

  Tsekin tasavalta

  PENTA SERVIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sulkeminen ja sidonta - koneet ja laitteet, Sälelaatikkopakkauskoneet, Kartonkikoneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Sulkeminen ja sidonta - koneet ja laitteet, Sälelaatikkopakkauskoneet, Kartonkikoneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Holice, Tsekin tasavalta.

 5. BOIX EUROPE BV

  Saksa

  BOIX EUROPE BV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kartonkikoneet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kartonkikoneet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Sen sijainti on Waging Am See, Saksa.

 6. BOBST MEX SA

  Sveitsi

  BOBST MEX SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kartonkikoneet. Sen sijainti on Lausanne, Sveitsi.

 7. BAC À BEC CARTON

  Espanja

  BAC À BEC CARTON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastosäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Laatikot, pahvi-, Varastologistiikka, Kartonkikoneet, Laatikot, pahvi-, Varastologistiikka. Sen sijainti on Castellvell del Camp, Espanja.

 8. ZAMBELLI S.R.L.

  Italia

  ZAMBELLI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet. Sen sijainti on San Pietro In Casale, Italia.

 1. TECHNIPES S.R.L.

  Italia

  TECHNIPES S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet. Sen sijainti on Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 2. ITALPACK S.R.L.

  Italia

  ITALPACK S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet. Sen sijainti on Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 3. G.N.A.

  Italia

  G.N.A., joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet. Sen sijainti on Ozzano Dell'emilia, Italia.

 4. SOCO SYSTEM A/S

  Tanska

  SOCO SYSTEM A/S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausten sulkemiskoneet, Pakkaus- ja ulkopakkauskoneet, Pakkausten sulkemiskoneet, Pakkaus- ja ulkopakkauskoneet. Sen sijainti on Taastrup, Tanska.

 5. VAI S.R.L.

  Italia

  VAI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet. Sen sijainti on Castelfranco Veneto, Italia.

 6. M.C. AUTOMATIONS S.R.L.

  Italia

  M.C. AUTOMATIONS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet. Sen sijainti on Casalecchio Di Reno, Italia.

 7. IST.BOX

  Turkki

  IST.BOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. ETIPACK S.P.A.

  Italia

  ETIPACK S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Merkintä- ja etiketöintikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet. Sen sijainti on Cinisello Balsamo, Italia.

 9. BPACK S.R.L.

  Italia

  BPACK S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Kartonkikoneet, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet. Sen sijainti on Perugia, Italia.

 10. SC AMC LIGHT PACK SRL

  Romania

  SC AMC LIGHT PACK SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kartonkikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, kotelointi, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi. Sen sijainti on Bragadiru, Romania.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen