• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kastelupalvelu

Tulokset hakusanalle

Kastelupalvelu - Tuonti ja vienti

 1. RICOTREBOL

  Espanja

  Puiden pystykarsinta ja leikkaus, mullan ja lannoitteiden myynti, keinonurmen myynti ja asennus, esteiden ja aitojen asennus, puutarharakentaminen, kastelujärjestelmien asennus ja korjaus, puutarhojen ja yhteisten alueiden hoito.

 2. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Espanja

  MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Puente Del Río-Adra, Espanja.

 3. AQUAGRI

  Portugali

  AQUAGRI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Sen sijainti on Oeiras, Portugali.

 4. PYR CONTINENTAL

  Argentiina

  PYR CONTINENTAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Sen sijainti on 47444801, Argentiina.

 5. SAS ACN-CHEMICALS

  Ranska

  SAS ACN-CHEMICALS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Sen sijainti on Paris, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. RIEGOS DEL DUERO SA

  Espanja

  RIEGOS DEL DUERO SA, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Sadetinjärjestelmät, keinokastelulaitteiden asennus, automatiikat kastelulaitteita varten, Kastelupalvelu, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Olmedo-Valladolid, Espanja.

 2. OTECH SAS

  Ranska

  OTECH SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Kastelupalvelu, sadetinjärjestelmien letkukelaimet, rampit. Sen sijainti on Puyoo, Ranska.

 3. OTECH 40

  Ranska

  OTECH 40, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Kastelupalvelu, sadetinjärjestelmien letkukelaimet, keinokasteluvaunut, automaattikastelu. Sen sijainti on Mont De Marsan, Ranska.

 4. IRRIFILTERS

  Espanja

  IRRIFILTERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Kastelupalvelu, keinokastelulaitteiden tarvikkeet, kastelulaitteiden suunnittelu. Sen sijainti on Alfaro (la Rioja), Espanja.

 5. ENERFORE

  Espanja

  ENERFORE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalouskoneet, aurinkoenergianeuvonta, Maatalouskoneet, tekninen neuvonta, metsäkonetyöt. Sen sijainti on Almeria, Espanja.

 1. GIVAL FRANCE

  Ranska

  GIVAL FRANCE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Sen sijainti on BOUC BEL AIR, Ranska.

 2. L'ARC EN CIEL

  Ranska

  L'ARC EN CIEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Kastelupalvelu, automaattikastelu, automaattiset kastelulaitteet, verenpainemittarit. Sen sijainti on Arudy, Ranska.

 1. PLASTIC-PUGLIA

  Italia

  PLASTIC-PUGLIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polyetyleeniputket ja -letkut. Sen sijainti on Monopoli, Italia.

 2. PAKEL

  Turkki

  PAKEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhojen kastelu, lehmänmaitojuustot. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. GRUPO CHAMARTIN

  Espanja

  GRUPO CHAMARTIN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Sen sijainti on Ciempozuelos, Espanja.

 4. MOTOTECHA, UAB

  Liettua

  MOTOTECHA, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Lypsykoneet ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Kastelupalvelu, Lypsykoneet ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Liettua.

 5. COMERCIAL DE RIEGOS

  Espanja

  COMERCIAL DE RIEGOS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sadettajat, Hydrauliikkaputkiliittimet, tuulilasinpyyhinten varret. Sen sijainti on Agramunt, Espanja.

 6. AQUA'TEC

  Ranska

  AQUA'TEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hydrauliventtiilit, annostelupumput. Sen sijainti on Vonnas, Ranska.

 7. TRAXCO S.A.

  Espanja

  TRAXCO S.A., joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Kastelupalvelu, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Zaragoza, Espanja.

 8. STDRUPPEL

  Hollanti

  STDRUPPEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Sen sijainti on Dordrecht, Hollanti.

 1. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA

  Italia

  CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveystarkastus, Terveystarkastus. Sen sijainti on Monteverde, Italia.

 2. CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA

  Italia

  CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Terveystarkastus, Kastelupalvelu, Terveystarkastus. Sen sijainti on Ferrara, Italia.

 3. RIEGOS COSTASOL,S.L.

  Espanja

  RIEGOS COSTASOL,S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sadettajat. Sen sijainti on Malaga, Espanja.

 4. F.LLI LA ROCCA S.R.L.

  Italia

  F.LLI LA ROCCA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Terveystarkastus, Kastelupalvelu, Terveystarkastus. Sen sijainti on Muro Lucano, Italia.

 5. CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO

  Italia

  CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Terveystarkastus, Kastelupalvelu, Terveystarkastus. Sen sijainti on Ponte Buggianese, Italia.

 6. DEEPDROP

  Espanja

  DEEPDROP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kastelupalvelu. Sen sijainti on Málaga, Espanja.

 7. CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO

  Italia

  CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Terveystarkastus, Kastelupalvelu, Terveystarkastus. Sen sijainti on Varese, Italia.

 8. ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA

  Italia

  ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Terveystarkastus, Kastelupalvelu, Terveystarkastus. Sen sijainti on Vercelli, Italia.

 9. ECOEDILMONT S.R.L.

  Italia

  ECOEDILMONT S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Terveystarkastus, Kastelupalvelu, Terveystarkastus. Sen sijainti on San Dorligo Della Valle-Dolina, Italia.

 10. CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA

  Italia

  CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperän puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Terveystarkastus, Kastelupalvelu, Terveystarkastus. Sen sijainti on Sassari, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen