• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kasvihuoneet ja kylmälavat

Tulokset hakusanalle

Kasvihuoneet ja kylmälavat - Tuonti ja vienti

 1. AGRIMEC

  Italia

  Verified by europages badge

  AGRIMEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla katos, heated greenhouses, viljelmien suojauslaitteet, greenhouse construction, suojattujen viljelmien ilmastointijärjestelmät, greenhouse equipment, pystyseinäiset kasvihuoneet, garden greenhouses, kasvihuoneet - taimet. Sen sijainti on Casazza, Italia.

 2. INVERNADEROS IMA

  Espanja

  IMA: n kasvihuoneet on suunniteltu niin, että ne kattavat kaikenlaisen maataloustoimintaan kuuluvan tuotannon, näyttelytoiminnan tai kokeilun. Kasvihuoneissamme käytetään uusinta teknologiaa edustavia innovaatioita, jotka vastaavat uusinta teknologiaa käyttävien maatilojen tarpeisiin.

 3. LOMBARDA SERRE

  Italia

  LOMBARDA SERRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Lämmitys - kasvihuoneiden, tunnelinrakennus, kukkienkasvatus- ja puutarhakasvihuoneet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Sen sijainti on Grantola, Italia.

 4. METALMAK MAKINA

  Turkki

  METALMAK MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 5. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Italia

  MC SIVIERO SRL - SERRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tunnelit - hedelmien ja vihannesten viljely, kasvihuoneet, teräskatto, kukkienkasvatus- ja puutarhakasvihuoneet. Sen sijainti on Verbania, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AGEON

  Italia

  AGEON, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, maatalouden kemiallinen analyysilaboratorio, tekninen tuki, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, veden kemialliset, fyysiset ja bakteorologiset analyysit. Sen sijainti on Borgo San Dalmazzo, Italia.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgaria

  AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, sisätilojen, Taimilavat, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, sisätilojen, Taimilavat. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 3. TECNOVA SERRE

  Italia

  TECNOVA SERRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitteet, Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Porto Mantovano, Italia.

 4. GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH

  Saksa

  GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Sen sijainti on Bexbach, Saksa.

 5. SANLIGHT E.U.

  Itävalta

  SANLIGHT E.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuonetuotteet, valaistustarvikkeet, valaistustekniikka, valaistusosat. Sen sijainti on Schruns, Itävalta.

 1. ROBINSON POLYTUNNELS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ROBINSON POLYTUNNELS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Nelson, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. AGRIKOL D.O.O.

  Serbia

  AGRIKOL D.O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maatalousrakennus, kasvihuoneet. Sen sijainti on Kruševac, Serbia.

 1. EMAGA SP. Z O.O.

  Puola

  EMAGA SP. Z O.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Tapetit, Rakennusteollisuuden muoviprofiilit, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Tapetit. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 2. EURO-SERRE

  Belgia

  EURO-SERRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Genk, Belgia.

 3. BOM GROUP

  Hollanti

  BOM GROUP, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Naaldwijk, Hollanti.

 4. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD.

  Turkki

  SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet ja -lisälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - koneet ja laitteet, Kasvihuoneet ja kylmälavat, puutarha-ala, kasvihuonetuotteet, Maatalous - koneet ja laitteet, Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 5. ACM AGROCENTRUM

  Puola

  ACM AGROCENTRUM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Kielce, Puola.

 6. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Turkki

  SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet puutarhaviljelyyn, kasvihuonetuotteet, kasvihuoneet, kärryt hedelmien keruuseen. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 7. ECO SERA SISTEMLERI

  Turkki

  ECO SERA SISTEMLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuonekasvit, Kasvihuoneet - asennukset, Maatalous - koneet ja laitteet, kasvihuoneet - hedelmien ja vihannesten viljely, Kasvihuonekasvit, Kasvihuoneet - asennukset, Maatalous - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 8. DUTCHGREENHOUSES

  Hollanti

  DUTCHGREENHOUSES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet, puutarhanhoitotarvikkeet. Sen sijainti on Naaldwijk, Hollanti.

 1. SERRURIERS SERVICES

  Ranska

  SERRURIERS SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Sarcelles, Ranska.

 2. UZM AGRO TRADING

  Romania

  UZM AGRO TRADING, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuonepressut, varjostinkankaat, jäätymisenestoverkot. Sen sijainti on Bucharesti, Romania.

 3. RICHEL GROUP

  Ranska

  RICHEL GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, raakatupakan kuivaamot. Sen sijainti on Eygalières, Ranska.

 4. ARLEN TEAM SP. Z O.O.

  Puola

  ARLEN TEAM SP. Z O.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet - hedelmien ja vihannesten viljely. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 5. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Romania

  S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvilavat, Kasvilavat, kasvihuonetuotteet. Sen sijainti on Loc. Valcele, Romania.

 6. IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkki

  IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 7. VERMAKO

  Belgia

  VERMAKO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, alumiinia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, Kasvihuoneet ja kylmälavat, kukkienkasvatus- ja puutarhakasvihuoneet. Sen sijainti on Tielt, Belgia.

 8. DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE

  Saksa

  DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet - asennukset, Kasvihuoneet - asennukset. Sen sijainti on Gochsheim, Saksa.

 9. SARL GALIFRET

  Ranska

  SARL GALIFRET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallirakenteet, kevyt-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, kasvihuoneet - taimet, kasvihuoneet - hedelmien ja vihannesten viljely, Kasvihuoneet ja kylmälavat, kasvihuoneet. Sen sijainti on Mardié, Ranska.

 10. GREENHOUSE STORES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GREENHOUSE STORES, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Sutton Coldfield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen