• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kasvihuoneet

Tulokset hakusanalle

Kasvihuoneet - Tuonti ja vienti

 1. AGRIMEC

  Italia

  Verified by europages badge

  AGRIMEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla katos, heated greenhouses, viljelmien suojauslaitteet, greenhouse construction, suojattujen viljelmien ilmastointijärjestelmät, greenhouse equipment, pystyseinäiset kasvihuoneet, garden greenhouses, kasvihuoneet - taimet. Sen sijainti on Casazza, Italia.

 2. BALKAN PLASTICS COMPANY DOO

  Serbia

  Verified by europages badge

  BALKAN PLASTICS COMPANY DOO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovien jalostus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - teollisuustuotteet, Arkit, muovi-, Twin-wall polycarbonate sheets, Multi-wall polycarbonate sheets, Solid polycarbonate sheets, polykarbonaatti, polykarbonaattituotteet, polykarbonaatin työstö, Polykarbonaatti (PC). Sen sijainti on Surcin, Serbia.

 3. SOLJARDI SL

  Espanja

  Tukkumyyjä. Olemme erikoistuneet hedelmäpuiden kasvattamiseen ruukuissa neljän hehtaarin tuotantoalueellamme. Taimitarhat puutarhanhoitoon.

 4. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Italia

  MC SIVIERO SRL - SERRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tunnelit - hedelmien ja vihannesten viljely, kasvihuoneet, teräskatto, kukkienkasvatus- ja puutarhakasvihuoneet. Sen sijainti on Verbania, Italia.

 5. SD TRADE, UAB

  Liettua

  SD TRADE, UAB, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Polymeerit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiinipaneeli, kasvihuoneet. Sen sijainti on Kaunas, Liettua.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BARTOLINI EMILIANO

  Italia

  BARTOLINI EMILIANO, joka toimii toimialalla Kukat ja kasvit, kasvihuone. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet, kasvihuonekasvit, kasvihuonetuotteet. Sen sijainti on Pistoia, Italia.

 2. AGRIKOL D.O.O.

  Serbia

  AGRIKOL D.O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maatalousrakennus, kasvihuoneet. Sen sijainti on Kruševac, Serbia.

 3. KRÄSS GLASCON GMBH

  Saksa

  KRÄSS GLASCON GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallirakenteet, kevyt-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet. Sen sijainti on Neu-Ulm, Saksa.

 4. RIEGOS CARCHUNA COSTA

  Espanja

  RIEGOS CARCHUNA COSTA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keinokastelulaitteiden tarvikkeet, ilmastointitarvikkeet, kasvihuoneet, hedelmäjuustot. Sen sijainti on Granada, Espanja.

 5. AGRO4PRO

  Israel

  AGRO4PRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet, sisätilojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet, huokoinen polykarbonaatti. Sen sijainti on Kfar Pines, Israel.

 1. RABENSTEINER GMBH

  Italia

  RABENSTEINER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maisemointiurakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet. Sen sijainti on Brixen, Italia.

 2. SERA TEKNIK

  Turkki

  SERA TEKNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuonekukat, kasvihuonehedelmät, kasvihuonetuotteet, kasvihuoneet. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 1. VERMAKO

  Belgia

  VERMAKO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, alumiinia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, Kasvihuoneet ja kylmälavat, kukkienkasvatus- ja puutarhakasvihuoneet. Sen sijainti on Tielt, Belgia.

 2. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLOGY CO.LTD.

  Turkki

  SEOMAK GREENHOUSE TECNOLOGY CO.LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kukat ja kasvit, kasvihuone, kasvihuonetuotteet, kasvihuoneet, Kukat ja kasvit, kasvihuone, kasvihuonehedelmät. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 3. BN SERRES

  Ranska

  BN SERRES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallirakenteet, kevyt-, Metallirakenteet, kevyt-, kasvihuoneet. Sen sijainti on Monteux, Ranska.

 4. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Turkki

  SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet puutarhaviljelyyn, kasvihuonetuotteet, kasvihuoneet, kärryt hedelmien keruuseen. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 5. RAQUEL MARTÍNEZ CARRIQUE

  Espanja

  RAQUEL MARTÍNEZ CARRIQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maataloustuotteet, letkut, kasvihuoneet, verkot maanviljelyyn. Sen sijainti on Almería, Espanja.

 6. TERMALNA RIVIJERA D.O.O.

  Serbia

  TERMALNA RIVIJERA D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, tuoreet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maataloustuotanto, Uusiutuva energia, kasvihuoneet, Maataloustuotanto, Uusiutuva energia. Sen sijainti on Bogatić, Serbia.

 7. NETAFIM FRANCE

  Ranska

  NETAFIM FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, kasvihuoneet. Sen sijainti on Gardanne, Ranska.

 8. DUOSYSTEM - SERVIÇOS E EQUIPAMENTOS CIENTÍFICOS

  Portugali

  DUOSYSTEM - SERVIÇOS E EQUIPAMENTOS CIENTÍFICOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten, kasvihuoneet. Sen sijainti on Odivelas, Portugali.

 1. DUTCHGREENHOUSES

  Hollanti

  DUTCHGREENHOUSES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet, puutarhanhoitotarvikkeet. Sen sijainti on Naaldwijk, Hollanti.

 2. SARL GALIFRET

  Ranska

  SARL GALIFRET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallirakenteet, kevyt-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, kasvihuoneet - taimet, kasvihuoneet - hedelmien ja vihannesten viljely, Kasvihuoneet ja kylmälavat, kasvihuoneet. Sen sijainti on Mardié, Ranska.

 3. DRYGAIR ENERGIES LTD

  Israel

  DRYGAIR ENERGIES LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kosteudenpoistolaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - koneet ja laitteet, kasvihuoneet, ilmankuivaajat teollisuuskäyttöön, Maatalous - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Lod, Israel.

 4. LA TIENDA DEL INVERNADERO VALENCIA SL

  Espanja

  LA TIENDA DEL INVERNADERO VALENCIA SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pienoiskasvihuoneet, kasvihuoneet - taimet, kasvihuoneet, Kasvihuoneet puutarhaviljelyyn. Sen sijainti on Rafelbuñol, Espanja.

 5. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Espanja

  ACM GREENHOUSE CO LTD, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Kasvihuoneet - asennukset, Kasvihuoneet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Kasvihuoneet - asennukset. Sen sijainti on San Javier, Espanja.

 6. PAZOS GARDEN

  Espanja

  PAZOS GARDEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet. Sen sijainti on Santa Comba, Espanja.

 7. SSA INVERNADEROS

  Espanja

  SSA INVERNADEROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuonekasvit, kasvihuonetuotteet, kasvihuoneet, Kasvihuoneet puutarhaviljelyyn. Sen sijainti on Carlet (valencia), Espanja.

 8. PHOENIX GARDEN BUILDINGS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PHOENIX GARDEN BUILDINGS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhavajat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla esivalmistetut paviljongit, puiset puutarhamajat, kasvihuoneet, teollisuushalli. Sen sijainti on Leeds, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. ARA RULMAN BILYA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  ARA RULMAN BILYA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., joka toimii toimialalla Laakerit, kuula-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet, Laakerikuulat, laakerien valmistus, Kuulalaakeriteräs. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 10. AGROLUTION AGRIBUSINESS SOLUTIONS SL

  Espanja

  AGROLUTION AGRIBUSINESS SOLUTIONS SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet. Sen sijainti on Aguilas, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen