• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kasvihuonekasvit

Tulokset hakusanalle

Kasvihuonekasvit - Tuonti ja vienti

 1. BARTOLINI EMILIANO

  Italia

  BARTOLINI EMILIANO, joka toimii toimialalla Kukat ja kasvit, kasvihuone. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuoneet, kasvihuonekasvit, kasvihuonetuotteet. Sen sijainti on Pistoia, Italia.

 2. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Turkki

  SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet - asennukset, kasvihuonetuotteet, kasvihuoneet - taimet, kasvihuoeniden lämmittimet, Kasvihuoneet - asennukset. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 3. ECO SERA SISTEMLERI

  Turkki

  ECO SERA SISTEMLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuonekasvit, Kasvihuoneet - asennukset, Maatalous - koneet ja laitteet, kasvihuoneet - hedelmien ja vihannesten viljely, Kasvihuonekasvit, Kasvihuoneet - asennukset, Maatalous - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 4. SERA TEKNIK

  Turkki

  SERA TEKNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuonekukat, kasvihuonehedelmät, kasvihuonetuotteet, kasvihuoneet. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 5. LOTOS K

  Ukraina

  LOTOS K, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Sen sijainti on Glevakha, Kyiv State, Ukraina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GREENARIUM

  Romania

  GREENARIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terraariot ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terraario, tiffany-tyyliset lamput, kasvihuonekasvit. Sen sijainti on Sibiu, Romania.

 2. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Saksa

  BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Giengen, Saksa.

 3. ROSENHOF BEUTLER

  Saksa

  ROSENHOF BEUTLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, Taimet, sipulit, siemenet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Hedelmät, Taimet, sipulit, siemenet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit. Sen sijainti on Vaihingen, Saksa.

 4. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Saksa

  BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Bottrop, Saksa.

 5. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Saksa

  BLUMEN STIERLE-WAGNER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, Taimet, sipulit, siemenet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Hedelmät, Taimet, sipulit, siemenet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit. Sen sijainti on Böblingen, Saksa.

 1. CASITA HERMOSA PIANTE

  Italia

  CASITA HERMOSA PIANTE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla orkidea, koristekasvit. Sen sijainti on Ruvo Di Puglia, Italia.

 2. FLORAPRIMA GMBH

  Saksa

  FLORAPRIMA GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Wendeburg, Saksa.

 1. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Saksa

  WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Büren, Saksa.

 2. GERT HÖFER

  Saksa

  GERT HÖFER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Hedelmät, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 3. WALTER HEERMANN GMBH

  Saksa

  WALTER HEERMANN GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Stuttgart, Saksa.

 4. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Saksa

  BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on München, Saksa.

 5. HIVERNACLEHORTA

  Espanja

  HIVERNACLEHORTA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukat ja kasvit tukuttain, aromaattiset kasvit, koristellut vaasit, kasvihuonekukat. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 6. RIEBL- GELTINGER

  Saksa

  RIEBL- GELTINGER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Pfeffenhausen, Saksa.

 7. SSA INVERNADEROS

  Espanja

  SSA INVERNADEROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuonekasvit, kasvihuonetuotteet, kasvihuoneet, Kasvihuoneet puutarhaviljelyyn. Sen sijainti on Carlet (valencia), Espanja.

 8. BLUMEN ERTLE

  Saksa

  BLUMEN ERTLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Sontheim, Saksa.

 1. STEFAN SCHÄDLER

  Saksa

  STEFAN SCHÄDLER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Zeltingen-Rachtig, Saksa.

 2. BLUMEN-BERRET GMBH

  Saksa

  BLUMEN-BERRET GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Mühlacker, Saksa.

 3. BERINGGAARD APS

  Tanska

  BERINGGAARD APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivakukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bonsaipuut, Kukkivat kasvit, Kasvihuonekasvit, Viherkasvit, Bonsaipuut, Kukkivat kasvit, Kasvihuonekasvit, Viherkasvit. Sen sijainti on Gilleleje, Tanska.

 4. OPPERMANN FLORISTIK

  Itävalta

  OPPERMANN FLORISTIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Ampflwang, Itävalta.

 5. JOACHIM REIMANN

  Saksa

  JOACHIM REIMANN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, Taimet, sipulit, siemenet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Hedelmät, Taimet, sipulit, siemenet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit. Sen sijainti on Neugersdorf, Saksa.

 6. VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan

  VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Sen sijainti on Taichung City, Taiwan.

 7. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgia

  HORTICULTURE HALLEUX, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Viherkasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kukkivat kasvit, Kasvihuonekasvit, Kukkivat kasvit, Kasvihuonekasvit. Sen sijainti on Boirs, Belgia.

 8. BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH

  Saksa

  BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Kasvihuonekasvit, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 9. FLOWER DREAMS LDA

  Portugali

  FLOWER DREAMS LDA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvit ja kukat kaikkialta maailmasta. Sen sijainti on Rio De Mouro, Portugali.

 10. HONGYI LIGHTING LIMITED

  Kiina

  HONGYI LIGHTING LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuonekasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vesiviljely. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kasvihuonekasvit - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

13 013 Yritykset