• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kasvilavat

Tulokset hakusanalle

Kasvilavat - Tuonti ja vienti

 1. TECNOVA SERRE

  Italia

  TECNOVA SERRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitteet, Kasvihuoneet ja kylmälavat. Sen sijainti on Porto Mantovano, Italia.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Romania

  S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvilavat, Kasvilavat, kasvihuonetuotteet. Sen sijainti on Loc. Valcele, Romania.

 3. NASSAN GREENHOUSES

  Turkki

  NASSAN GREENHOUSES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvilavat. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 4. AC MECANIQUE

  Ranska

  AC MECANIQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvihuonepressut, metallinipistimet. Sen sijainti on Sainte Barbe, Ranska.

 5. VIOLSAN

  Turkki

  VIOLSAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukkienkasvatus- ja puutarhakasvihuoneet, kasvihuoneet - taimet, juotavat jogurtit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BIO GREEN AGRO

  Ukraina

  BIO GREEN AGRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luonnonmukaiset lannoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvilavat, Kasvilavat. Sen sijainti on Voznesensk, Ukraina.

 2. GAUDEA A.S.

  Tsekin tasavalta

  GAUDEA A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvilavat, Kasvilavat. Sen sijainti on Praha 8, Tsekin tasavalta.

 3. VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM

  Turkki

  VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM, joka toimii toimialalla Kasvilavat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. MEDIMARKT24 UG

  Saksa

  MEDIMARKT24 UG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kosmetiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvirasvat, kuorma-autoteollisuuden komponentit, 100 % oliiviöljypalasaippua. Sen sijainti on Rheda-Wiedenbrück, Saksa.

 5. TRADIÇÃO NATURAL

  Portugali

  TRADIÇÃO NATURAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hygienia- ja kauneustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvipohjainen kylmäsaippua, sampoo, artikkelit kosmetiikka-alalle, kasvirasvat. Sen sijainti on Braga, Portugali.

 1. CRETANSOIL

  Kreikka

  CRETANSOIL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kosmetiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasvirasvat. Sen sijainti on Agios Nikolaos, Kreikka.