• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät

Tulokset hakusanalle

Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. RAESA

  Espanja

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG

  Saksa

  Verified by europages badge

  RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Deutsch Evern, Saksa.

 3. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 4. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Burgdorf, Saksa.

 5. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Italia

  Verified by europages badge

  RM IRRIGATION EQUIPMENT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalouskoneet, keinokastelulaitteet, maataloustraktorit, Maatalouskoneet, jyrsijät, keinokastelulaitteiden tarvikkeet, maatalouslaitteet, kastelulaitteiden suunnittelu, keinokastelulaitteiden asennus. Sen sijainti on Sissa Trecasali, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ASYA IRRIGATION SYSTEMS

  Turkki

  ASYA IRRIGATION SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Letkut ja putket - muoviset, kastelusuuttimet, Keinokastelujärjestelmät, Letkut ja putket - muoviset, kastelu tipoittain. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Saksa

  AKE ZENTRI-JET GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Garrel, Saksa.

 3. KRAMP GMBH

  Saksa

  KRAMP GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Strullendorf, Saksa.

 4. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Itävalta

  RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Tattendorf, Itävalta.

 5. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Turkki

  DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maatalousasiantuntijat. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Itävalta

  RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Blindenmarkt, Itävalta.

 2. WESSO AG

  Saksa

  WESSO AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Altdorf, Saksa.

 1. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Saksa

  GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Brietlingen, Saksa.

 2. POLIGON-AVTO, LLC

  Ukraina

  POLIGON-AVTO, LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetuskastelujärjestelmä, galvanoidut kannattimet, koneet suodatusta varten, automaattikastelu. Sen sijainti on Zaporizhzhia, Ukraina.

 3. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Saksa

  UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Gera, Saksa.

 4. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Portugali

  ABM ACESSÓRIOS DE REGA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hana. Sen sijainti on Pombal, Portugali.

 5. BOMBAS PERAL C.B.

  Espanja

  BOMBAS PERAL C.B., on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkögeneraattorit. Sen sijainti on Madrigal De Las Altas Torres, Espanja.

 6. IRRIGATION VALDUCCI

  Italia

  IRRIGATION VALDUCCI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keinokastelulaitteiden tarvikkeet. Sen sijainti on Urbania, Italia.

 7. RIEGOS DEL DUERO SA

  Espanja

  RIEGOS DEL DUERO SA, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Sadetinjärjestelmät, keinokastelulaitteiden asennus, automatiikat kastelulaitteita varten, Kastelupalvelu, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Olmedo-Valladolid, Espanja.

 8. DALLAI ERNESTO S.R.L.

  Italia

  DALLAI ERNESTO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liitoskappale. Sen sijainti on Reggiolo, Italia.

 1. NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO

  Portugali

  NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Almeirim, Portugali.

 2. KARBIR MAKINA NAK.INS.VE PLASTIK SAN. TIC. LTD.STI.

  Turkki

  KARBIR MAKINA NAK.INS.VE PLASTIK SAN. TIC. LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. RICHEL GROUP

  Ranska

  RICHEL GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, raakatupakan kuivaamot. Sen sijainti on Eygalières, Ranska.

 4. FIRAT PLASTIK KAUCUK SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  FIRAT PLASTIK KAUCUK SAN. VE TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kumia ja muovia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla PVC-ikkunat, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, PVC-ikkunat, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, vesiputket. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. OTECH 40

  Ranska

  OTECH 40, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Kastelupalvelu, sadetinjärjestelmien letkukelaimet, keinokasteluvaunut, automaattikastelu. Sen sijainti on Mont De Marsan, Ranska.

 6. BÉLIER WALTON

  Ranska

  BÉLIER WALTON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, nostimet, hydrauli, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, pumppuasemat, pumppujen lisätarvikkeet. Sen sijainti on Bordeaux, Ranska.

 7. VERHELST LUC

  Belgia

  VERHELST LUC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Geotermiset energiajärjestelmät, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, vaakaporaukset, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Warneton, Belgia.

 8. DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER

  Saksa

  DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Eppertshausen, Saksa.

 9. OTECH SAS

  Ranska

  OTECH SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kastelupalvelu, Kastelupalvelu, sadetinjärjestelmien letkukelaimet, rampit. Sen sijainti on Puyoo, Ranska.

 10. BERND GROSS BRUNNENBAU E.K.

  Saksa

  BERND GROSS BRUNNENBAU E.K., on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Hohne, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen