• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • keinokastelujärjestelmät

Tulokset hakusanalle

Keinokastelujärjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Landshut, Saksa.

 2. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italia

  Verified by europages badge

  CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, moottoripumput, sähköpumput, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, maataloustuotteet. Sen sijainti on Roncoferraro, Italia.

 3. ASYA IRRIGATION SYSTEMS

  Turkki

  ASYA IRRIGATION SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Letkut ja putket - muoviset, kastelusuuttimet, Keinokastelujärjestelmät, Letkut ja putket - muoviset, kastelu tipoittain. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turkki

  ACARMAKSAN LTD CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, Näyttösuodattimet, Sadetinjärjestelmät, Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, vesipesurit, Näyttösuodattimet, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Mersin Tarsus, Turkki.

 5. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Turkki

  ALCHEMIST TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalous - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, Lypsykoneet ja -laitteet, Keinokastelujärjestelmät, Perävaunut, tapit, Lypsykoneet ja -laitteet, Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italia

  VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, valkopyökit, koristekasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, välimeren kasvit. Sen sijainti on Lonato Del Garda, Italia.

 2. PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Turkki

  NARTAN SULAMA SISTEMLERI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattikastelu, kastelusuuttimet, Putkikierreliittimet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Saksa

  PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Naunhof, Saksa.

 5. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgaria

  AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, sisätilojen, Taimilavat, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, sisätilojen, Taimilavat. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 1. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Turkki

  HUSNU KALYON CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tippa tipalta kasteleva kasteluletku, sadetuskastelu, kastelutarvikkeet, keinokastelulaitteet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italia

  PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, lannoituskastelu. Sen sijainti on Vittoria, Italia.

 1. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Saksa

  SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on München, Saksa.

 2. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turkki

  SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhankastelujärjestelmät, tippa tipalta kasteleva kasteluletku, Puutarhankastelujärjestelmät, sadetuskastelu. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Turkki

  AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Turkki

  EZPORT IRRIGATION SYSTEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mikrokastelujärjestelmä. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO

  Italia

  ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Giussano, Italia.

 6. TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. SAPORITO PASQUALE

  Italia

  SAPORITO PASQUALE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla painekoneikot, upotettavat sähköpumput. Sen sijainti on Poggiomarino, Italia.

 8. BETA PLAST SRL

  Italia

  BETA PLAST SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kastelu tipoittain, keinokastelulaitteiden suuttimet. Sen sijainti on Foggia, Italia.

 1. ALASU COMPRESSION FITTINGS

  Turkki

  ALASU COMPRESSION FITTINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muoviset manuaaliset venttiilit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN

  Itävalta

  A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 3. AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE

  Turkki

  AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalous - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, maataloustyökalut, istutuskoneet, Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Kreikka

  EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Venttiilit teollisuusliittimiin, Venttiilit teollisuusliittimiin, kastelutarvikkeet, keinokastelulaitteiden liitännät, kastelulaitteiden suunnittelu. Sen sijainti on Efkarpia, Thessaloniki, Kreikka.

 5. BRITEFIL SA

  Portugali

  BRITEFIL SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Algarve, Portugali.

 6. RUBAB GROUP A.Ş.

  Turkki

  RUBAB GROUP A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhojen kastelu. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. YULUG ENGINEERING

  Turkki

  YULUG ENGINEERING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Izmir/ Alsancak, Turkki.

 8. NETAFIM FRANCE

  Ranska

  NETAFIM FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, kasvihuoneet. Sen sijainti on Gardanne, Ranska.

 9. H.L. TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  H.L. TECHNOLOGY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kastelutarvikkeet, keinokastelulaitteiden tarvikkeet, keinokastelulaitteiden suuttimet. Sen sijainti on Castelfidardo, Italia.

 10. WATER SYS LTD.

  Bulgaria

  WATER SYS LTD., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen