• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • keinokastelujärjestelmät

Tulokset hakusanalle

Keinokastelujärjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Turkki

  Verified by europages badge

  Established in 2016, Alchemist Technologies manufactures agricultural machinery from Turkey. We mainly produce agricultural trailers with the ALCHEMIST TRAILER brand, such as bale trailers, traditional trailers, and monocoque trailers featured for the needs and comforts of farmers. On the same roof, we submit our marketing services to our business partners to serve and satisfy our customers' needs with a professional sales and technical team. We offer agricultural solutions such as : •Tillage equipment, •Planting equipment •Loader and accessories, •Haymaking equipment, •Fertilizers and manure spreaders, •Energy solutions, •Packing machines, •Sprayer equipment and animal husbandry equipment, please visit our website to discover more! Our principal partner KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, is the true leader in Turkey and is known for its strength and most advanced features (These machines can pack tomato pulp and dry materials such as cotton). Our second leading partner is OPAL PIVOT, known for its high-performance sprinkler and gearbox-made Center, Linear, and universal pivots for agricultural irrigation needs. Please do not hesitate to contact us for more information !

 2. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Landshut, Saksa.

 3. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italia

  Verified by europages badge

  CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, moottoripumput, sähköpumput, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, maataloustuotteet. Sen sijainti on Roncoferraro, Italia.

 4. SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Kiina

  SAMLONGDA Plastic Industrial Co., Ltd on korkea teknologiaa käyttävä yritys. Olemme erikoistuneet muoviputkien kehittämiseen, tuottamiseen ja merkitsemiseen. Päätuotteet: polyuretaaniletkut, nailonletkustot, kelaputket, PE-putket ja PVC-letkut moniin käyttötarkoituksiin: paineilma-automaatio, autoteollisuus, automatisoidut kokoonpanolinjat, ilmakäyttöiset työkalut, maatalous- ja teollisuusvesi, maalaus jne. Tuotteemme on valmitettu 100 % uusista materiaaleista. Jatkamme uusien tuotteiden kehittämistä ja OEM-palvelua, uudet näytteet ovat tervetulleita.

 5. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italia

  VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, valkopyökit, koristekasvit, Taimitarhat ja metsänhoito, välimeren kasvit. Sen sijainti on Lonato Del Garda, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turkki

  ACARMAKSAN LTD CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, Näyttösuodattimet, Sadetinjärjestelmät, Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, vesipesurit, Näyttösuodattimet, Sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Mersin Tarsus, Turkki.

 2. PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Saksa

  PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Naunhof, Saksa.

 4. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Turkki

  NARTAN SULAMA SISTEMLERI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattikastelu, kastelusuuttimet, Putkikierreliittimet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Turkki

  HUSNU KALYON CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tippa tipalta kasteleva kasteluletku, sadetuskastelu, kastelutarvikkeet, keinokastelulaitteet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgaria

  AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, sisätilojen, Taimilavat, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, sisätilojen, Taimilavat. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 2. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italia

  PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, lannoituskastelu. Sen sijainti on Vittoria, Italia.

 1. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Saksa

  SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on München, Saksa.

 2. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Turkki

  EZPORT IRRIGATION SYSTEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mikrokastelujärjestelmä. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Turkki

  AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turkki

  SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhankastelujärjestelmät, tippa tipalta kasteleva kasteluletku, Puutarhankastelujärjestelmät, sadetuskastelu. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 5. SAPORITO PASQUALE

  Italia

  SAPORITO PASQUALE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla painekoneikot, upotettavat sähköpumput. Sen sijainti on Poggiomarino, Italia.

 6. RUBAB GROUP A.Ş.

  Turkki

  RUBAB GROUP A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhojen kastelu. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. IRRILAND S.R.L.

  Italia

  IRRILAND S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, automaattiset kastelulaitteet, keinokastelulaitteet. Sen sijainti on Guastalla, Italia.

 8. A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN

  Itävalta

  A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 1. YULUG ENGINEERING

  Turkki

  YULUG ENGINEERING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Izmir/ Alsancak, Turkki.

 2. H.L. TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  H.L. TECHNOLOGY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kastelutarvikkeet, keinokastelulaitteiden tarvikkeet, keinokastelulaitteiden suuttimet. Sen sijainti on Castelfidardo, Italia.

 3. AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE

  Turkki

  AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalous - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, maataloustyökalut, istutuskoneet, Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. NETAFIM FRANCE

  Ranska

  NETAFIM FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, kasvihuoneet. Sen sijainti on Gardanne, Ranska.

 5. EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Kreikka

  EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Venttiilit teollisuusliittimiin, Venttiilit teollisuusliittimiin, kastelutarvikkeet, keinokastelulaitteiden liitännät, kastelulaitteiden suunnittelu. Sen sijainti on Efkarpia, Thessaloniki, Kreikka.

 6. BRITEFIL SA

  Portugali

  BRITEFIL SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Algarve, Portugali.

 7. SERASAN

  Turkki

  SERASAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keinokastelulaitteiden suuttimet. Sen sijainti on Sandikli, Turkki.

 8. ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO

  Italia

  ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Giussano, Italia.

 9. WATER SYS LTD.

  Bulgaria

  WATER SYS LTD., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 10. NAWRAS DRIP

  Egypti

  NAWRAS DRIP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Sen sijainti on Sadat City, Egypti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen