• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kelat ja puolat

Tulokset hakusanalle

Kelat ja puolat - Tuonti ja vienti

 1. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Saksa

  Verified by europages badge

  MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Sen sijainti on Hattingen, Saksa.

 2. FIRMA STEINNAGEL

  Saksa

  Verified by europages badge

  FIRMA STEINNAGEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuspuu, Wooden joint components made from wood, puukehikot, Wood products for industry, CNC machining in wood, Custom-made wooden parts, Finger-jointed wooden parts, kaapelirullat, Puukelat. Sen sijainti on Geseke, Saksa.

 3. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Eesti

  Technomar & Adrem LTD toimittaa puupohjaisia tuotteita, kuten: koivuvaneria, lakattua vaneria ja mdf-levyä, jatkettuja paneeleita, laatikon sivuja, puuaskelmia, puuportaita, telineitä, perävaunujen ja konttien lattioita, puulavoja, sänkyjen runkoja, tuolien istuinosia, vanerihyllyjä, kirjahyllyjä ja hyllyjä, urheilutilojen lattioita, teollisuuslattioita, tammiparkettia, saarniparkettia, eksoottista parkettia, perävaunujen ja konttien lattioita, autoteollisuudelle tarkoitettua vaneria, vaneria teollisuuskäyttöön ja puolivalmista vaneria

 4. SVENSSON GROUP SARL

  Ranska

  SVENSSON GROUP SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelikelat ja -rullat, kelat, lämpökutistuvat suojukset pakkausta varten, kartongit pakkausta varten. Sen sijainti on Domevre Sur Aviere, Ranska.

 5. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Ranska

  FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laatikot, pahvi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Kelat ja puolat, puolat tekstiiliteollisuutta varten, kelat, pahvikelat. Sen sijainti on Saint-Etienne, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EDS LOGISTIC

  Ranska

  EDS LOGISTIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Sen sijainti on Jeumont, Ranska.

 2. PANOPACK

  Ranska

  PANOPACK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausalan alihankkijat, puulaatikot, Pakkausalan alihankkijat, puolat. Sen sijainti on Bart, Ranska.

 3. ARNO FUCHS GMBH

  Saksa

  ARNO FUCHS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metallurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Kelat ja puolat, Johdonkuorintakoneet, Puristuskoneet, automaattiset, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Kelat ja puolat. Sen sijainti on Esslingen, Saksa.

 4. FALLKLANDY

  Puola

  FALLKLANDY, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Kelat ja rullat, Kaapelikelat ja -rullat, Sahatavara, höylätty, puolat. Sen sijainti on ZAHUTYN, Puola.

 5. OZREELS AMBALAJ

  Turkki

  OZREELS AMBALAJ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaapelirullat. Sen sijainti on Kayseri-Osb, Turkki.

 1. EUREEL

  Hollanti

  EUREEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puolaus- ja kelauskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Kelat ja puolat. Sen sijainti on Valkenburg, Hollanti.

 2. GALIS GLOBAL LLC

  Ukraina

  GALIS GLOBAL LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Visable supports the Ukrainian companies, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Khust, Ukraina.

 1. NORDKAPP-SL

  Espanja

  NORDKAPP-SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 2. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaapelirullat, Puukelat. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 3. JACOBS REELS

  Belgia

  JACOBS REELS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vanerointi, Kaapelikelat ja -rullat. Sen sijainti on Meeuwen-Gruitrode, Belgia.

 4. UP BELVNESHPRODUCT

  Valko-Venäjä

  UP BELVNESHPRODUCT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kelaus, neulat lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Minskiy R-N, Tarasovo, Valko-Venäjä.

 5. BOBINE ROMANO S.R.L.

  Italia

  BOBINE ROMANO S.R.L., joka toimii toimialalla Muovit - teollisuusraaka-aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittatilauspakkaus, Kelat ja puolat, Mittatilauspakkaus, Kelat ja puolat. Sen sijainti on Cervinara, Italia.

 6. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Saksa

  WEINGÄRTNER KABEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kelat ja puolat, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Sen sijainti on Eutingen, Saksa.

 7. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Puola

  ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Metallirakenteet, kevyt-, Kelat ja puolat, Metallirakenteet, kevyt-. Sen sijainti on Strzyzowice, Puola.

 8. NKT HOLDING A/S

  Tanska

  NKT HOLDING A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kaapelit, korkeajännite-, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Brondby, Tanska.

 1. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Italia

  ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., joka toimii toimialalla Sähkömuuntajat, muuntimet ja tasasuuntaajat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Muuntajat, Kelat ja puolat, Muuntajat. Sen sijainti on Campi Bisenzio, Italia.

 2. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Italia

  COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Teollisuuslaitosten pystytys ja purkaminen, Kelat ja puolat, Teollisuuslaitosten pystytys ja purkaminen. Sen sijainti on CADEO, Italia.

 3. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Italia

  ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Moottorit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömoottorit ja -osat, Kelat ja puolat, Sähkömoottorit ja -osat, Kelat ja puolat. Sen sijainti on Trento, Italia.

 4. VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K.

  Saksa

  VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K., joka toimii toimialalla Eristysaineella täytetyt taipuisat johdot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Kaapelikanavat, Kelat ja puolat, Kaapelikanavat. Sen sijainti on Hagen, Saksa.

 5. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Saksa

  STEMMANN-TECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Tietotekniikka - laitteet, Kelat ja puolat, Tietotekniikka - laitteet. Sen sijainti on Schüttorf, Saksa.

 6. DREWMAT SP. Z O.O.

  Puola

  DREWMAT SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelikelat ja -rullat. Sen sijainti on Myslenice, Puola.

 7. NINGBO AOBOER ELECTRIC CO., LTD.

  Yhdysvallat

  NINGBO AOBOER ELECTRIC CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Sen sijainti on Us, Yhdysvallat.

 8. HOMBURG HASPELS B.V.

  Hollanti

  HOMBURG HASPELS B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Kelat ja puolat. Sen sijainti on Oostzaan, Hollanti.

 9. TECNO BI S.R.L.

  Italia

  TECNO BI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kelat ja puolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämit ja solenoidit, kauppatavaroiden maantiekuljetukset, Käämit ja solenoidit. Sen sijainti on Boffalora D'adda, Italia.

 10. LAPP-MULLER

  Ranska

  LAPP-MULLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kelat ja puolat, Kelat ja puolat. Sen sijainti on Grimaud, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen