• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kellot ja ajanvalvonta- teollisuus

Tulokset hakusanalle

Kellot ja ajanvalvonta- teollisuus - Tuonti ja vienti

 1. DP ELEKTRONIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  DP ELEKTRONIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on Langenhagen, Saksa.

 2. PCS SYSTEMTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PCS SYSTEMTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on München, Saksa.

 3. TIMEPUNCH KG ZEITERFASSUNGSSYSTEME

  Saksa

  TIMEPUNCH KG ZEITERFASSUNGSSYSTEME, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on Lampertheim, Saksa.

 4. TREXOM S.P.A.

  Italia

  TREXOM S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektronisen kellokortin leimauslaitteet, läsnäolon ilmaisin, liikkeenhavaitsemislaitteiden atk-järjestelmät, Pääsynvalvonta. Sen sijainti on Tarcento, Italia.

 5. RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG

  Saksa

  RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Sen sijainti on Biberach, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TACHO. JANUSZ KOZIARA

  Puola

  TACHO. JANUSZ KOZIARA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Bytom, Puola.

 2. ARKIMEDE

  Italia

  ARKIMEDE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektronisen kellokortin leimauslaitteet, kellokorttilaitteet pääsynvalvontaa varten, kellokorttilaitteet, kellot pysäköintialueiden hallintaa varten. Sen sijainti on Palermo, Italia.

 3. ROBERTO CAPELLI & FIGLIO S.R.L.

  Italia

  ROBERTO CAPELLI & FIGLIO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellotarvikkeet, kelloteollisuus, kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellotarvikkeet, kelooteollisuuden tekninen suunnittelu. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. LBS LOGICS GMBH

  Itävalta

  LBS LOGICS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, sovellusohjelmistot henkilöstöhallintoa varten, b2b-palvelut, Ohjelmointi ja ohjelmistot, sovellusohjelmistot logistiikkaa varten. Sen sijainti on Linz, Itävalta.

 5. ONE TWO CONCEPT

  Belgia

  ONE TWO CONCEPT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on Moorslede, Belgia.

 1. FERCOM S.R.L.

  Italia

  FERCOM S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kassakaapit ja -holvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, lukon avaus. Sen sijainti on Cagliari, Italia.

 2. TREXOM SISTEMI S.R.L.

  Italia

  TREXOM SISTEMI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla läsnäolon ilmaisin, liikkeenhavaitsemislaitteiden atk-järjestelmät. Sen sijainti on Roma, Italia.

 1. JEAN MARCEL MONTRES GMBH

  Saksa

  JEAN MARCEL MONTRES GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on Baden-Baden, Saksa.

 2. ERNST TROJAN

  Saksa

  ERNST TROJAN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkötyöt, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet, Sähkötyöt, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet. Sen sijainti on Ulm, Saksa.

 3. OPTIK - UHREN - SCHMUCK RHEINBERG

  Saksa

  OPTIK - UHREN - SCHMUCK RHEINBERG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet. Sen sijainti on Leverkusen, Saksa.

 4. NOVACHRON ZEITSYSTEME GMBH & CO. KG

  Saksa

  NOVACHRON ZEITSYSTEME GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkötyöt, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet, Sähkötyöt, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet. Sen sijainti on Magdeburg, Saksa.

 5. RICHARD HÖRL UHRENAUSRÜSTUNG, METALLWAREN GMBH & CO. KG

  Saksa

  RICHARD HÖRL UHRENAUSRÜSTUNG, METALLWAREN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellojen ja rannekellojen valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Toimistotarvikkeet, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Toimistotarvikkeet. Sen sijainti on Augsburg, Saksa.

 6. HASTAR SP. Z O.O. ZAKLAD CZESCI HAMULCOWYCH

  Puola

  HASTAR SP. Z O.O. ZAKLAD CZESCI HAMULCOWYCH, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Optiset instrumentit, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Optiset instrumentit. Sen sijainti on Skarzysko Kamienna, Puola.

 7. FREAQUENT FROSCHELECTRONICS GMBH

  Itävalta

  FREAQUENT FROSCHELECTRONICS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Toimistokoneet ja -laitteet, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Toimistokoneet ja -laitteet, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 8. TEMIX SP. Z O.O. JEDNOSTKA INNOWACYJNO-WDROZENIOWA

  Puola

  TEMIX SP. Z O.O. JEDNOSTKA INNOWACYJNO-WDROZENIOWA, joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Libiaz, Puola.

 1. CDH SA

  Sveitsi

  CDH SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - pakkaukset, Puu - pakkausmateriaali, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Muovit - pakkaukset, Puu - pakkausmateriaali, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on Le Locle, Sveitsi.

 2. NIEPUBLICZNY ZAKLAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA - CENTRUM IMPLANTOLOGII

  Puola

  NIEPUBLICZNY ZAKLAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA - CENTRUM IMPLANTOLOGII, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Optiset instrumentit, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Optiset instrumentit, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus. Sen sijainti on Gdynia, Puola.

 3. ZAKLAD USLUGOWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWY FIRMONT S.C.

  Puola

  ZAKLAD USLUGOWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWY FIRMONT S.C., joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Dobre K. Minska Maz., Puola.

 4. JÖRG-THOMAS MÜLLER EDELSTEINHANDEL GMBH

  Saksa

  JÖRG-THOMAS MÜLLER EDELSTEINHANDEL GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on Hilden, Saksa.

 5. HERBERT MAYER UHREN-JUWELEN-SILBER GMBH

  Saksa

  HERBERT MAYER UHREN-JUWELEN-SILBER GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on Augsburg, Saksa.

 6. HORIZONT VERWALTUNG GMBH

  Saksa

  HORIZONT VERWALTUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Renkaat ja lisätarvikkeet, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Renkaat ja lisätarvikkeet, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Sen sijainti on Sandhausen, Saksa.

 7. UHRENREPARATURSERVICE MICHAEL MALLITZKI

  Saksa

  UHRENREPARATURSERVICE MICHAEL MALLITZKI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kellojen ja rannekellojen valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Toimistotarvikkeet, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Toimistotarvikkeet. Sen sijainti on Seibersbach, Saksa.

 8. ZAKLAD ELEKTRONIKI I AUTOMATYKI SIMAT

  Puola

  ZAKLAD ELEKTRONIKI I AUTOMATYKI SIMAT, joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on Kraków, Puola.

 9. ERWIN SOEHNLE

  Saksa

  ERWIN SOEHNLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on Wimsheim, Saksa.

 10. L.A.N.Z VERTRIEBS GMBH IDENTBASE.DE

  Saksa

  L.A.N.Z VERTRIEBS GMBH IDENTBASE.DE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Sähkö - jakelulaitteet, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Ladonta, valoladonta ja valopainanta, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Sähkö - jakelulaitteet, Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet, Ladonta, valoladonta ja valopainanta. Sen sijainti on Meppen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen