• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kellot ja ajanvalvonta- teollisuus

Tulokset hakusanalle

Kellot ja ajanvalvonta- teollisuus - Tuonti ja vienti

 1. DP ELEKTRONIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  DP ELEKTRONIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on Langenhagen, Saksa.

 2. CANONICO MICHELANGELO

  Italia

  Verified by europages badge

  CANONICO MICHELANGELO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot, valu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, kellojen valmistus soittokelloiksi sekä kirkkoja ja julkisia rakennuksia varten, tornikellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, kelloneuvonta, kirkonkellot, kellojen valmistus julkisia rakennuksia varten, kellojen valmistus urheiluhalleja varten, kellojen huolto. Sen sijainti on Lagonegro, Italia.

 3. PCS SYSTEMTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PCS SYSTEMTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on München, Saksa.

 4. VISEL ITALIANA

  Italia

  VISEL ITALIANA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroniset jonojen poistojärjestelmät, jonossa olevien henkilöiden hallinnointijärjestelmä, digitaalinen merkinanto. Sen sijainti on Latina, Italia.

 5. TIMEPUNCH KG ZEITERFASSUNGSSYSTEME

  Saksa

  TIMEPUNCH KG ZEITERFASSUNGSSYSTEME, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on Lampertheim, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TACHO. JANUSZ KOZIARA

  Puola

  TACHO. JANUSZ KOZIARA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Bytom, Puola.

 2. TREXOM S.P.A.

  Italia

  TREXOM S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektronisen kellokortin leimauslaitteet, läsnäolon ilmaisin, liikkeenhavaitsemislaitteiden atk-järjestelmät, Pääsynvalvonta. Sen sijainti on Tarcento, Italia.

 3. RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG

  Saksa

  RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Sen sijainti on Biberach, Saksa.

 4. ARKIMEDE

  Italia

  ARKIMEDE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektronisen kellokortin leimauslaitteet, kellokorttilaitteet pääsynvalvontaa varten, kellokorttilaitteet, kellot pysäköintialueiden hallintaa varten. Sen sijainti on Palermo, Italia.

 5. FERCOM S.R.L.

  Italia

  FERCOM S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kassakaapit ja -holvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, lukon avaus. Sen sijainti on Cagliari, Italia.

 1. MAX CLOCK CARDS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MAX CLOCK CARDS LIMITED, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kellokorttilaitteet, läsnäolon ilmaisin, numeron- ja päivämääränmerkitsijät. Sen sijainti on Mytholmroyd, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. LBS LOGICS GMBH

  Itävalta

  LBS LOGICS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, sovellusohjelmistot henkilöstöhallintoa varten, b2b-palvelut, Ohjelmointi ja ohjelmistot, sovellusohjelmistot logistiikkaa varten. Sen sijainti on Linz, Itävalta.

 1. ONE TWO CONCEPT

  Belgia

  ONE TWO CONCEPT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Sen sijainti on Moorslede, Belgia.

 2. TREXOM SISTEMI S.R.L.

  Italia

  TREXOM SISTEMI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla läsnäolon ilmaisin, liikkeenhavaitsemislaitteiden atk-järjestelmät. Sen sijainti on Roma, Italia.

 3. ROBERTO CAPELLI & FIGLIO S.R.L.

  Italia

  ROBERTO CAPELLI & FIGLIO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellotarvikkeet, kelloteollisuus, kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellotarvikkeet, kelooteollisuuden tekninen suunnittelu. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. HELMUT SEIDL GMBH

  Saksa

  HELMUT SEIDL GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on München, Saksa.

 5. WYTWÓRNIA SPRZETU LABORATORYJNEGO

  Puola

  WYTWÓRNIA SPRZETU LABORATORYJNEGO, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Optiset instrumentit, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Optiset instrumentit, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Bytom, Puola.

 6. PRYWATNY GABINET STOMATOLOGICZNY SERGIJ ISARYK

  Puola

  PRYWATNY GABINET STOMATOLOGICZNY SERGIJ ISARYK, joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Bydgoszcz, Puola.

 7. ARBEIT-ZEITERFASSUNG, HANS SUTTRITS

  Itävalta

  ARBEIT-ZEITERFASSUNG, HANS SUTTRITS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Yrityshallinnon ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Yrityshallinnon ohjelmistot. Sen sijainti on Baden, Itävalta.

 8. RUESCH & LAUSSNER OG

  Itävalta

  RUESCH & LAUSSNER OG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 1. FRITSCH + ROTHE GMBH

  Saksa

  FRITSCH + ROTHE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Sen sijainti on Rudolstadt, Saksa.

 2. ZAKLAD PRODUKCJI APARATURY FIZYKOCHEMICZNEJ HYDROMET

  Puola

  ZAKLAD PRODUKCJI APARATURY FIZYKOCHEMICZNEJ HYDROMET, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Optiset instrumentit, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Optiset instrumentit, Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Gliwice, Puola.

 3. ULRICH NIENHAUS

  Saksa

  ULRICH NIENHAUS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kellojen ja rannekellojen valmistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet, Akkumulaattorit ja akut, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet, Akkumulaattorit ja akut. Sen sijainti on Hamminkeln, Saksa.

 4. LOTHAR WALTER HAIDER

  Itävalta

  LOTHAR WALTER HAIDER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Yrityshallinnon ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Yrityshallinnon ohjelmistot. Sen sijainti on Salzburg, Itävalta.

 5. AMEPLUS SP. Z O.O.

  Puola

  AMEPLUS SP. Z O.O., joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Gliwice, Puola.

 6. TRADE-O-HOLIC GMBH

  Saksa

  TRADE-O-HOLIC GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on Großostheim, Saksa.

 7. S-COM KOMMUNIKATION & HANDEL INH. CARSTEN SIPPEL

  Saksa

  S-COM KOMMUNIKATION & HANDEL INH. CARSTEN SIPPEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on Edermünde, Saksa.

 8. DIMATEC MEDIA GMBH

  Saksa

  DIMATEC MEDIA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkötyöt, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Sähkötyöt, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt. Sen sijainti on Hilden, Saksa.

 9. KARL HEINZ JÖRG

  Itävalta

  KARL HEINZ JÖRG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Kellotarvikkeet, Paperitavara. Sen sijainti on Krieglach, Itävalta.

 10. DL SESWIS AUTOMATYKA I ELEKTRONIKA PRZEMYSLOWA

  Puola

  DL SESWIS AUTOMATYKA I ELEKTRONIKA PRZEMYSLOWA, joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Lodz, Puola.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen