• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kemialliset katalysaattorit

Tulokset hakusanalle

Kemialliset katalysaattorit - Tuonti ja vienti

 1. ABCR GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  abcr. Good chemistry. Our service makes all the difference. abcr is your full service provider for the production and distribution, research and development of organic, inorganic and organometallic chemicals – more than 260, 000 products are available in our online catalogue and web shop; just choose and order. You want synthesis? No problem! Our R&D team synthesises chemicals at your request. abcr labs – speciality chemicals produced in-house. With abcr labs, you can rely on the quality of special chemicals made in-house which we produce in Europe for the international market. With a production area of 6000 square metres, an international team of experienced chemists offers you expertise in the research and development of syntheses, production development and scale-up through to production maturity in large quantities. For production from kilos through to tons, you have access to laboratories and systems with reactors in a wide range of sizes.

 2. VESTA CHEMICALS BV

  Hollanti

  Verified by europages badge

  VESTA CHEMICALS BV, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemikaalit - tuonti ja vienti, Kemikaalit - tuonti ja vienti, Aerogel, Azo Initiators, Azobisisobutyronitrile, Organic Peroxides, Benzoyl Peroxide, dicumyl peroxide, Phase Transfer Catalysts. Sen sijainti on Zwolle, Hollanti.

 3. NORDMANN, RASSMANN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  NORDMANN, RASSMANN GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 4. SOLVAY

  Belgia

  Solvay tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka parantaa elämänlaatua ja sen asiakkaiden tehokkuutta sellaisilla markkinoilla, kuten kulutustavarat, rakentaminen, autot, energia, vesi ja ympäristö sekä elektroniikka. SOLVAY Chemicals on maailman suurin natriumkarbonaatin, vetyperoksidin ja natriumbikarbonaatin tuottaja. Se on myös maailman johtava erikoistuotteiden, kuten fluorattujen kemikaalien, tuottaja. SOLVAY Plastics on maailman johtava erikoispolymeerien ja -vinyylien tuottaja, ja sillä on laajin saatavissa oleva muovivalikoima. SOLVAY Rhodia on maailman suurin erikoiskemikaalien kehittäjä ja tuottaja, ja se toimittaa jalostettuja tuotteita ja erittäin tehokkaita ratkaisuja eri markkinoille, joihin kuuluvat autoala, elektroniikka, aromit ja tuoksut, terveysala, henkilökohtainen ja kodin hoito, kulutustavarat ja teollisuus.

 5. NANOCOM LLC

  Venäjä

  Nanocom LLC on korkean suorituskyvyn tekniikan kehittäjä kvasikiteisen jauheen (QC) AlCuFe synteesille; AlCuFe + B; AlCuFe + Si kehittää teollista tuotantoa ja toteutuksen laadunvalvontaa eri aloilla. Kvaskokiteisen jauheen Al-Cu-Fe käyttö: Polymeerien ja elastomeerien täyteaine fysikaalisten, mekaanisten ja kitkaominaisuuksien, kulutuskestävyyden, hydrofobisuuden ja tarttuvuuden parantamiseksi. Merkittävä kulumiskestävyyden kasvu teflonissa (PTFE), polyfenyleenisulfidissa (PPS); 3D-tulostuksessa käytettävien polymeerijauheiden täyteaine, Selective Laser Sintering (SLS) -lisäaineiden valmistus; Uusien komposiittimateriaalien ja seosten kehittäminen, joilla on parannetut ominaisuudet alkuperäiseen verrattuna; Vähentää kitkahäviöitä, pidentää yksiköiden ja kokoonpanojen käyttöikää, lisätä energiatehokkuutta ja vähentää laitteiden energiankulutusta lisäaineena mekanismien voitelujärjestelmissä; Pinnoitteiden luominen: kitkaa estävät, tarttumattomat, tarttumattomat, hydrofobiset, vähentävät kerrostumien määrää ja putkien ja säiliöiden kuonaa; Uusien katalyyttien kehittäminen metanolin höyryreformointiin ja uusien vedyn varastointijärjestelmien luominen; Tehostetaan litium-ioniakkujen anodeja; Aurinkopaneelien tehostaminen; Chlorella-kasvun bioaktivaattori, antibakteeriset materiaalit. Nanocomilla on patentti tuotantomenetelmälle. 100 g jauheen kokeellinen toimitus testattavaksi. https: //quasicrystal.eu/

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ETI SODA

  Turkki

  ETI SODA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla natriumbbikarbonaatti, Vetyperoksidi. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. YUANYING INDUSTRY LIMITED

  Kiina

  YUANYING INDUSTRY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aktivoidut alumiinioksidit, aktiivihiilet, piigeeli. Sen sijainti on Pingxiang, Jiangxi, Kiina.

 3. PINGXIANG BAISHENG CHEMICAL PACKING CO.,LTD

  Kiina

  PINGXIANG BAISHENG CHEMICAL PACKING CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Pingxiang, Kiina.

 4. REDKIN LUFTREINIGUNG

  Saksa

  REDKIN LUFTREINIGUNG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Ebersberg, Saksa.

 5. NINGGUO LONG DAY CHEMICAL CO.,LTD

  Kiina

  NINGGUO LONG DAY CHEMICAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemikaalit - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemialliset katalysaattorit, pinta-aktiiviset aineet, Kemia, kemikaali, Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Ningguo, Kiina.

 1. DAVANA OIL BRM MARKETING

  Intia

  DAVANA OIL BRM MARKETING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla öljyesanssit. Sen sijainti on mulbagal, Intia.

 2. SHANGHAI TAIKANG ADVANCED MATERIAL LIMITED

  Kiina

  SHANGHAI TAIKANG ADVANCED MATERIAL LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 1. PHU KATMET

  Puola

  PHU KATMET, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kiihdytteet, käytettyjen autokatalysaattoreiden osto, ajoneuvojen katalysaattorit. Sen sijainti on Inowrocław, Puola.

 2. AIREDALE CHEMICAL COMPANY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AIREDALE CHEMICAL COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla väriaineet. Sen sijainti on Keighley, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. HAWACH SCIENTIFIC CO., LTD

  Yhdysvallat

  HAWACH SCIENTIFIC CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Detroit, Yhdysvallat.

 4. QINGDAO TOPLIT INDUSTRY CO.,LTD

  Kiina

  QINGDAO TOPLIT INDUSTRY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Qingdao, Kiina.

 5. SOHACO

  Ranska

  SOHACO, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Santeny, Ranska.

 6. AGILENT TECHNOLOGIES APS

  Tanska

  AGILENT TECHNOLOGIES APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vuodonilmaisimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemialliset katalysaattorit, spektroskoopit, laitteet ja komponentit alipainetta varten, Tyhjiöpumput, Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Hørsholm, Tanska.

 7. WEIFANGZHONGHENG

  Kiina

  WEIFANGZHONGHENG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Weifang, Kiina.

 8. SHANGHAI BRIDGE INTERNATIONAL TRADING CO., LTD

  Kiina

  SHANGHAI BRIDGE INTERNATIONAL TRADING CO., LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 1. SHANGHAI PENGKAI CHEMICAL CO.,LTD

  Kiina

  SHANGHAI PENGKAI CHEMICAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 2. ZHICHENG CELLULOSE CO., LTD.

  Kiina

  ZHICHENG CELLULOSE CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Jinzhou, Kiina.

 3. ANCHOR ORGANIC

  Intia

  ANCHOR ORGANIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - farmaseuttiset perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Kemialliset katalysaattorit, Jalometallit, jauhe, orgaanisten happojen suolat, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Kemialliset katalysaattorit, Jalometallit, jauhe. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 4. GUANGZHOU A&J AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD

  Kiina

  GUANGZHOU A&J AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 5. DNF CO., LTD.

  Etelä-Korea

  DNF CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Aktiiviset sähkökomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puolijohteet, Kemialliset katalysaattorit, Puolijohteet, Kemialliset katalysaattorit, elektroniset materiaalit ja komponentit, elektrodi. Sen sijainti on DAEJEON, Etelä-Korea.

 6. DS AUTO SP. Z O.O.

  Puola

  DS AUTO SP. Z O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Sen sijainti on Chrzanów, Pogorzyce, Puola.

 7. VWR INTERNATIONAL

  Belgia

  VWR INTERNATIONAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedentutkimislaitteet, Laboratoriot, teknilliset ja tieteelliset - opetusmateriaalit, huonekalupaja, Vedentutkimislaitteet, Vesianalyysit - laitteet, Laboratoriot, teknilliset ja tieteelliset - opetusmateriaalit. Sen sijainti on Leuven, Belgia.

 8. DEQUENNE CHIMIE

  Belgia

  DEQUENNE CHIMIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, alumiinioksidit. Sen sijainti on Baudour, Belgia.

 9. AMITYCHEM CORPORATION

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AMITYCHEM CORPORATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla biofarmasiatuotteet. Sen sijainti on Xiamen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. UOP

  Belgia

  UOP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemialliset katalysaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet, öljyteollisuuden palvelut, Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen