• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kengät - teollisuuskoneet

Tulokset hakusanalle

Kengät - teollisuuskoneet - Tuonti ja vienti

 1. RI.VE.MAC. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  RI.VE.MAC. SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengät - teollisuuskoneet, jalkinetehtaiden ja suutarien koneet ja laitteet, ATOM, ompelukoneet, Kengät - teollisuuskoneet, Ompelukoneet nahkaa varten. Sen sijainti on Montebelluna, Italia.

 2. JOPEVI SL

  Espanja

  Kenkien ja nahkatavaroiden valmistuksessa käytettävien koneiden valmistaja. Rengasniittien, niittien, koukkujen, renkaiden ja pinssien kiinnityskoneet. Muovisten renkaiden valmistaja. Läpinäkyvien renkaiden valmistaja. Suuret rengasniitit, aluslaatat, pienet rengasniitit, niitit, renkaat, koukut, pinssit. Suuret rengasniitit vinyyliä ja PVC: tä varten. Pressut, verhot, uima-altaat, digipainanta, merkintä, kupoliteltat, merenkulku. Koneet, joilla kiinnitetään rengasniittejä paksuihin kankaisiin, verhoihin, pressuihin, merkintä, digipainanta.

 3. SLAWOMIR PIWOWARCZYK

  Puola

  Gucio-jalkineet lapsille. Puolalaisen 0‒5-vuotiaille pojille ja tytöille tarkoitettujen lastenjalkineiden valmistajan verkkosivusto ja verkkokauppa. Käsinvalmistusta aidosta nahasta. Jalkineille on ominaista ainutlaatuinen design, erityinen käytettävyys ja terveyteen liittyvät ominaisuudet. Kengän pohjan ja kannan rakenne on lajissaan maailman ensimmäinen, ja se on suojattu patenttioikeuksin.

 4. CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugali

  CEI - COMPANHIA DE EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leikkaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengät - teollisuuskoneet, marmori-, graniitti- ja kivileikkurit, Kengät - teollisuuskoneet, cnc-leikkaus. Sen sijainti on São João Da Madeira, Portugali.

 5. DEDEMAK MAKINE

  Turkki

  DEDEMAK MAKINE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkineiden viimeistelykoneet, kenkätehtaiden ja suutarien muotinpoistolaitteet, kenkien kokoaminen, kenkien korjauskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. INCI MAKINE

  Turkki

  INCI MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneet ja -laitteet, kengänpohjien valmistus-, kengän päällisten valmistuskoneet ja -laitteet, jalkinetehdas, jalkineteollisuuden halogeenilaitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI.

  Turkki

  LESMAK MAKINA SANAYI VE TIC. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneet kengänpohjien valmistukseen. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. S.I.R.MA.C. SRL

  Italia

  S.I.R.MA.C. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalkineet, kenkätehtaiden ja suuutarien reunustuskoneet, jalkinetehtaiden ja suutarien koneet ja laitteet, Jalkineet, kenkien korjauskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Zona Industriale-Fosso', Italia.

 4. PRESSDAY MAKINE

  Turkki

  PRESSDAY MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkinetehtaiden ja suutarien koneet ja laitteet, kenkätehtaiden ja suuutarien leikkurit, kenkien korjauskoneet ja -laitteet, jalkineteollisuuden pintakäsittelylaitteet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 5. ORLANDO SRL

  Italia

  ORLANDO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkinetehtaiden ja suutarien koneet ja laitteet, koneet ja -laitteet, kengänpohjien valmistus-, kenkätehtaiden ja suuutarien rei'ityskoneet, kengän päällisten valmistuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Noventa Padovana, Italia.

 1. SILVA & FERREIRA LDA

  Portugali

  SILVA & FERREIRA LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Arrifana Vfr, Portugali.

 2. SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA

  Italia

  SAVERIO BIONDI OFFICINA MECCANICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Monte Urano, Italia.

 1. ANZANI MACHINERY

  Italia

  ANZANI MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaatio - järjestelmät ja laitteet, kuljetinten täydellinen rakentaminen, Automaatio - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Parabiago, Italia.

 2. FANTES MAKINA

  Turkki

  FANTES MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. TERMOPOL UKRAINE

  Ukraina

  TERMOPOL UKRAINE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Dnepr, Ukraina.

 4. SHOES FOR CREWS EUROPE

  Irlanti

  SHOES FOR CREWS EUROPE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla miesten kengät, naisten kengät, mukavat jalkineet, jalkineet seremoniatilaisuuksiin. Sen sijainti on Shannon, Irlanti.

 5. STEFANOS KARYDAS

  Kreikka

  STEFANOS KARYDAS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Attene, Kreikka.

 6. CASA PASTOR S.L.

  Espanja

  CASA PASTOR S.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuustarvikkeet, merenkulkuvarusteet rahtilaivoja varten. Sen sijainti on Algeciras, Espanja.

 7. OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC

  Italia

  OFFICINA MECCANICA LER-MAC DI LEONI RUGGERO & C. SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkinetehtaiden ja suutarien koneet ja laitteet, koneet ja -laitteet, kengänpohjien valmistus-, welt-kenkien valmistuskoneet ja -laitteet, kenkätehtaiden ja suuutarien vulkanointilaitteet. Sen sijainti on Montegranaro, Italia.

 8. CELI ONORATO MODELLISTA

  Italia

  CELI ONORATO MODELLISTA, joka toimii toimialalla Jalkineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengät - teollisuuskoneet, käsintehdyt jalkineet, Kengät - teollisuuskoneet, kenkien muotoilijat. Sen sijainti on Falerone, Italia.

 1. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Saksa

  EURO-LEDER GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Leikkurit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengät - teollisuuskoneet, Kengänkiillokkeet, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Liimat, synteettiset, Kengät - teollisuuskoneet, Kengänkiillokkeet, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Liimat, synteettiset. Sen sijainti on Georgsmarienhütte, Saksa.

 2. POLEXCHEM

  Turkki

  POLEXCHEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyuretaanipohjat, polyuretaani, puolipohjat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD

  Kiina

  JIEYANG CITY HUIFENG MOULD CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Jieyang, Kiina.

 4. FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER

  Italia

  FERDINANDO ZAMPALONI ZAFER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalkineet, Kengät - teollisuuskoneet, jalkinetarvikkeet, kenkäliimat, Jalkineet, Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Porto Sant'elpidio, Italia.

 5. MCM DI MORETTI LORENZO E C.

  Italia

  MCM DI MORETTI LORENZO E C., joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kenkien viimeistelykoneet, kenkätehtaiden ja suutarien leimauskoneet, kenkätehtaiden ja suuutarien leikkurit, jalkinetehtaiden ja suutarien koneet ja laitteet. Sen sijainti on Monte Urano, Italia.

 6. MONTECH SRL

  Italia

  MONTECH SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalkineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengät - teollisuuskoneet, Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Montichiari, Italia.

 7. PRADAS SUCESORES, S.L.

  Espanja

  PRADAS SUCESORES, S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Almansa, Espanja.

 8. PIDIGI SPA

  Italia

  PIDIGI SPA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit, hiilikuitukankaat, Tekniset tekstiilit. Sen sijainti on Verona, Italia.

 9. VIFAMA S.L.

  Espanja

  VIFAMA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Sen sijainti on Monovar, Espanja.

 10. ALEX DI MANCINI GIGLIOLA

  Italia

  ALEX DI MANCINI GIGLIOLA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kengät - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka, vuodat ja turkikset, kenkien kokoaminen, nahkatavaroiden suunnittelu, Nahka, vuodat ja turkikset, jalkinevalmistajien naulauslaitteet. Sen sijainti on Monte San Pietrangeli, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen