• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • keramiikka- käsityö

Tulokset hakusanalle

Keramiikka- käsityö - Tuonti ja vienti

 1. CERAMICA DI CAVA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  CERAMICA DI CAVA produces handmade craftwork tiles for floors and cladding. The company is specialised in producing and selling floor tiles, ornamental tiles, majolica bands for claddings, as well as making masonry kitchens, fountains and bathrooms. It also produces, decorated step risers according to the customer's specifications and it's specialised in reproducing roof tiles and terracotta tiles for restructuring ancient churches and villas.

 2. CERAMIKDO

  Ranska

  CERAMIKDO painaa valokuvanne laatalle, toteuttaa kehystettyjä freskoja vintage-mainoksen tyylisesti, vanhan elokuvamainoksen tyylisesti jne. CERAMIKDO-tuotteet ovat täysin ainutlaatuisia ja ne ovat ihanteellinen valinta onnistuneeseen sisustukseen. Yllätä ystäväsi lahjaideoidemme avulla syntymäpäivänä, isänpäivänä, äitienpäivänä, jouluna ja uutenavuotena... CERAMIKDO toteuttaa yksinkertaisen piirroksen pohjalta kaikki tuotteet alustoista seinäfreskoihin.

 3. "MASTER-CERAMICS"

  Ukraina

  "MASTER-CERAMICS", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Zaporozhye, Ukraina.

 4. SBIGOLI TERRECOTTE S.N.C. DI ADAMI LORENZA, CHIARA & C.

  Italia

  SBIGOLI TERRECOTTE S.N.C. DI ADAMI LORENZA, CHIARA & C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keramiikka, taidekeramiikka, keraaminen tuote, kattaustarvikkeet. Sen sijainti on Firenze, Italia.

 5. POTTERY WORKSHOPS POKUTSKA CERAMICS

  Ukraina

  POTTERY WORKSHOPS POKUTSKA CERAMICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka-astiat, Kiviastiat, Savi, paisutettu - tuotteet, Keramiikka-astiat, Kiviastiat, keramiikan muovaus, Savi, paisutettu - tuotteet. Sen sijainti on Gorodenka Ivano-Frankovskaya Oblast, Ukraina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ANGULO CERAMIC ART

  Espanja

  ANGULO CERAMIC ART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristeposliini, käsin koristellut kaakelit, Laatat ja opastetaulut, Koristeposliini. Sen sijainti on Mijas, Espanja.

 2. TUNARTIS

  Tunisia

  TUNARTIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla espartoheinäkuidut, italialainen keramiikka, amforaruukut. Sen sijainti on Hammamet, Tunisia.

 3. ANTICA MANIFATTURA CERAMICA DEI FRATELLI STINGO S.R.L.

  Italia

  ANTICA MANIFATTURA CERAMICA DEI FRATELLI STINGO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla astiat. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 4. HIJOS DE PABLO PADILLA S.L.

  Espanja

  HIJOS DE PABLO PADILLA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lasit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarvikkeet ravintoloita varten, Keramiikka, käsityö, Kiviastiat, Tarvikkeet ravintoloita varten, keraaminen tuote, Keramiikka, käsityö, Kiviastiat. Sen sijainti on Bailen, Espanja.

 5. DEBARRO - CERÂMICA E ILUMINAÇÃO

  Portugali

  DEBARRO - CERÂMICA E ILUMINAÇÃO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristekeramiikka, lamput, Valaistus, Sisustustuotteet, Koristekeramiikka. Sen sijainti on Braga, Portugali.

 1. ANTICFANG

  Espanja

  ANTICFANG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka, käsityö, Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Oliva, Espanja.

 2. ARTISTICHE CERAMICHE FIORENTINE

  Italia

  ARTISTICHE CERAMICHE FIORENTINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidekeramiikka, taide-esineet. Sen sijainti on Sesto Fiorentino, Italia.

 1. PRC CERÂMICA - PRODUTOS CERÂMICOS ARTESANAIS

  Portugali

  PRC CERÂMICA - PRODUTOS CERÂMICOS ARTESANAIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Cabeceiras De Basto, Portugali.

 2. FOTOCERAMICA.COM

  Espanja

  FOTOCERAMICA.COM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Cuarte De Huerva, Espanja.

 3. BADIART

  Espanja

  BADIART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristeposliini, Keramiikka, käsityö, Koristeposliini, Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Onda-Castellón, Espanja.

 4. ELEPHANTOM

  Belgia

  ELEPHANTOM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keraamiset lautaset hotelleja varten, Posliiniset ruokailuvälineet. Sen sijainti on Forville, Belgia.

 5. EL-ARTE

  Bulgaria

  EL-ARTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 6. DORYAN ART

  Turkki

  DORYAN ART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsinveistetyt esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka, käsityö, Keramiikka, käsityö, sisustuskoristeluneuvonta. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 7. CERAQUITAINE

  Ranska

  CERAQUITAINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka, käsityö, Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Keramiikkateollisuuden raaka-aineet, Keramiikka, käsityö, Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Keramiikkateollisuuden raaka-aineet. Sen sijainti on Saint-Aulaye, Ranska.

 8. POTARTE

  Turkki

  POTARTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaasit, keramiikan koristelu. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. RAMSIGN

  Tanska

  RAMSIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Roholmsvej, Tanska.

 2. AURIJINAL

  Thaimaa

  AURIJINAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pöytälamppu. Sen sijainti on Bangkok, Thaimaa.

 3. TUSCANY ART

  Italia

  TUSCANY ART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidekeramiikkasisustus, kalusteiden somisteet taidekeramiikasta, cotto fiorentino. Sen sijainti on Montespertoli, Italia.

 4. ALFARERÍA RAIMUNDO SÁNCHEZ

  Espanja

  ALFARERÍA RAIMUNDO SÁNCHEZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Valdetorres De Jarama, Espanja.

 5. KRITIKACERAMICA

  Kreikka

  KRITIKACERAMICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruukkukasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka, käsityö, kukkaruukut, käsinkoristeltu keramiikka, Keramiikka, käsityö, saviruukut. Sen sijainti on Hraklio, Kreikka.

 6. CERAMICHE ARTISTICHE AGATINO CARUSO

  Italia

  CERAMICHE ARTISTICHE AGATINO CARUSO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Caltagirone, Italia.

 7. USEDOM-VP-PRODUKTE

  Saksa

  USEDOM-VP-PRODUKTE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonkuitukassit. Sen sijainti on Heringsdorf, Saksa.

 8. MAHA

  Ranska

  MAHA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Talousastiat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka-astiat, Kiviastiat, Keramiikka, käsityö, pöytätaide, Keramiikka-astiat, Kiviastiat, Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Créteil, Ranska.

 9. EBOMBONIERE

  Italia

  EBOMBONIERE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla makeisrasiat, laboratoriopullot, capodimonte-keramiikka. Sen sijainti on Caserta, Italia.

 10. BETTINI GERMANO SNC

  Italia

  BETTINI GERMANO SNC, joka toimii toimialalla Terrakotta-astiat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristeposliini, Keramiikka, käsityö, taidekeramiikka, taide-terrakotta, Koristeposliini, Keramiikka, käsityö. Sen sijainti on Deruta (Pg), Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen