• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kertakäyttöpöytäliinat

Tulokset hakusanalle

Kertakäyttöpöytäliinat - Tuonti ja vienti

 1. PAPER PRINT CONVERTING GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge
 2. ASTOR SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  ASTOR SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värilliset servietit, paperi- ja selluloosapyyhkeet, paperipöytäliinat, ruokailuvälinepussit. Sen sijainti on Bologna, Italia.

 3. TINATEX GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TINATEX GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Oelsnitz / Vogtl., Saksa.

 4. ERNST HILSENBECK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ERNST HILSENBECK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Laichingen, Saksa.

 5. AURORA OBJEKTWÄSCHE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  AURORA OBJEKTWÄSCHE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Dinslaken, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SPREETEXTIL GMBH

  Saksa

  SPREETEXTIL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Neusalza-Spremberg, Saksa.

 2. WIRTEX GMBH

  Itävalta

  WIRTEX GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Thaya, Itävalta.

 3. TEXTILE MIETDIENSTE WOLFGANG HILLER SCHMUTZFANG- UND WERBETEPPICHE

  Saksa

  TEXTILE MIETDIENSTE WOLFGANG HILLER SCHMUTZFANG- UND WERBETEPPICHE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Emmering, Saksa.

 4. TIDEKO® TISCHDECKEN-SHOP INH. MAGDALENE MOEKEN

  Saksa

  TIDEKO® TISCHDECKEN-SHOP INH. MAGDALENE MOEKEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Sustrum, Saksa.

 5. SAN MARINO TNT

  San Marino

  SAN MARINO TNT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperi- ja selluloosapyyhkeet. Sen sijainti on Fiorentino, San Marino.

 1. HANS-WILLI VON RÜSTEN

  Saksa

  HANS-WILLI VON RÜSTEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Neu Wulmstorf, Saksa.

 2. DESIMED MEDIKAL SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turkki

  DESIMED MEDIKAL SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperipyyhkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. NEVISPLASTIK

  Turkki

  NEVISPLASTIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. POPPIES EUROPE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  POPPIES EUROPE LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lautasliinat, paperi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertakäyttöpöytäliinat, paperiservetit, pienet tilauspöytäliinat, Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on St Helens, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. PAPERCRAFT DISPOSABLES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PAPERCRAFT DISPOSABLES LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet, Paperi - kertakäyttöruokailutarvikkeet ja -esineet, paperilautaset, paperi- ja muovilautaset, Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet, Paperi - kertakäyttöruokailutarvikkeet ja -esineet. Sen sijainti on Watford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. SAN MARINO TNT

  Italia

  SAN MARINO TNT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperi- ja selluloosapyyhkeet, paperiset pöytäliinat, ravintolapöytäliina, liinarullat. Sen sijainti on Fiorentino Di San Marino, Italia.

 5. TIPOGRAFIA ARTIGIANA SNC

  Italia

  TIPOGRAFIA ARTIGIANA SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Foligno, Italia.

 6. TORTEN DEKO SHOP

  Saksa

  TORTEN DEKO SHOP, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Lörrach, Saksa.

 7. KMS PLASTIC MACHINERY PAPER TEXTILE PACKAGING INC.

  Turkki

  KMS PLASTIC MACHINERY PAPER TEXTILE PACKAGING INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kassit, muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertakäyttöpöytäliinat, rullapussit, Kertakäyttöpöytäliinat, kierrätetyt muovikassit, polyetyleenikassien valmistus. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 8. HEIMTEX DIREKT GMBH & CO. KG I. GR.

  Saksa

  HEIMTEX DIREKT GMBH & CO. KG I. GR., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Bad Schönborn, Saksa.

 1. COGIR

  Ranska

  COGIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperipöytäliinat. Sen sijainti on Chateau Renault, Ranska.

 2. DERIN EXPORT

  Turkki

  DERIN EXPORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. ÖRTÜSAN

  Turkki

  ÖRTÜSAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pöytäliinat, piknikpöydät. Sen sijainti on ANKARA, Turkki.

 4. PACARBEL

  Belgia

  PACARBEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pöytäliinat, pöytäliina. Sen sijainti on Petit-Rechain, Belgia.

 5. K. WERMUTH INH. KARL WERMUTH E. K.

  Saksa

  K. WERMUTH INH. KARL WERMUTH E. K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, Froteekankaat, Liinavaatteet, Pyyhkeet, kylpy-, Kankaat, Froteekankaat, Liinavaatteet, Pyyhkeet, kylpy-. Sen sijainti on Donauwörth, Saksa.

 6. DUNI GMBH & CO. KG

  Saksa

  DUNI GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertakäyttöpöytäliinat, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Kertakäyttöpöytäliinat, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi. Sen sijainti on Bramsche, Saksa.

 7. ENERGY PACK S.R.L.

  Italia

  ENERGY PACK S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Catania, Italia.

 8. HAZRA EXPORTS

  Intia

  HAZRA EXPORTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on DELHI, Intia.

 9. P.U.S. UNISPO, S.R.O.

  Slovakia

  P.U.S. UNISPO, S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapetit, Kertakäyttöpöytäliinat, Tapetit, Kertakäyttöpöytäliinat. Sen sijainti on Nitra , Slovakia.

 10. ROYCE BOHEMIA A.S.

  Tsekin tasavalta

  ROYCE BOHEMIA A.S., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Paperiset, pahviset ja muoviset kertakäyttöruokailuvälineet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertakäyttöpöytäliinat, Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet, Kertakäyttöpöytäliinat, Paperi - saniteetti- ja kotitaloustuotteet. Sen sijainti on Ostrava - Zábreh , Tsekin tasavalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen