• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. OREMUS S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  Verified by europages badge

  OREMUS S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taivutus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suoristus - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - koneistus, Hionta - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto, Hitsaus - terästen ja metallien, Teolliset metallilevytyöt, Konetyökalut - metallin työstöön, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Koneenrakennus - tilaustyöt. Sen sijainti on Pribram, Tsekin tasavalta.

 2. AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkki

  AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tankojen taivutusraudat teräsbetonia varten, siderautojen valmistuskoneet, asfaltinleikkauskoneet, vaihtopuristimet. Sen sijainti on Balikesir, Turkki.

 3. CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS

  Turkki

  ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiili - koneet ja laitteet, Tekstiili - koneet ja laitteet, terät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. TESSIL GOMMA

  Italia

  TESSIL GOMMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, tekstiilisylinterien tarkastus, kumisylinterit. Sen sijainti on Lessona, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OFFICINE GAUDINO S.P.A.

  Italia

  OFFICINE GAUDINO S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, kehruu- ja vedenvääntökoneet, kutomakoneet, villankehruukoneet. Sen sijainti on Cossato, Italia.

 2. ROJ S.R.L.

  Italia

  ROJ S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, elektroniset kortit. Sen sijainti on Biella, Italia.

 3. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

  Italia

  CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, koneet ja tarvikkeet villan kampausta ja karstausta varten. Sen sijainti on Montemurlo, Italia.

 4. BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI

  Turkki

  BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 5. GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG

  Saksa

  GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla verkot. Sen sijainti on Dietenheim, Saksa.

 1. 4M PLANTS

  Italia

  4M PLANTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langankehruukone. Sen sijainti on Magnago, Italia.

 2. ERREBI S.R.L.

  Italia

  ERREBI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Oggiono, Italia.

 1. MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palmikointikoneet. Sen sijainti on Pardubice, Tsekin tasavalta.

 2. KARL MAYER ROTAL S.R.L.

  Italia

  KARL MAYER ROTAL S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, tekstiilien luomakoneet. Sen sijainti on Mezzolombardo, Italia.

 3. BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI

  Turkki

  BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneiden tarkastus putkien työstöä varten. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. INTERSPINNING

  Belgia

  INTERSPINNING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, tekstiiliteollisuus, Tekstiilikuitujen valmistus - koneet ja laitteet, pellavan-, hampun- ja juutinkehruukoneet. Sen sijainti on Mariakerke (gent), Belgia.

 5. J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA

  Puola

  J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuidut, keino- ja synteettiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Matot, Tekstiilikuidut, luonnon, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Matot, Tekstiilikuidut, luonnon. Sen sijainti on Lódz, Puola.

 6. KMS KUBA TEXTILE MACHINES

  Turkki

  KMS KUBA TEXTILE MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. KRENZLER FLECHT- UND KLÖPPELSPITZENMASCHINEN

  Saksa

  KRENZLER FLECHT- UND KLÖPPELSPITZENMASCHINEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palmikointikoneet. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 8. OFFICINA IMPIANTI TESSILI DI ENZO GRILLO

  Italia

  OFFICINA IMPIANTI TESSILI DI ENZO GRILLO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Vigliano Biellese, Italia.

 1. BONINO CARDING MACHINES S.R.L.

  Italia

  BONINO CARDING MACHINES S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Sandigliano, Italia.

 2. ASIL MAKINA SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turkki

  ASIL MAKINA SAN. VE TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. TEMA S.R.L.

  Italia

  TEMA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Travagliato, Italia.

 4. BIELLA SHRUNK PROCESS

  Italia

  BIELLA SHRUNK PROCESS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Quaregna Cerreto, Italia.

 5. GIGITEX S.R.L.

  Italia

  GIGITEX S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Cavenago Di Brianza, Italia.

 6. ZANCANER S.R.L.

  Italia

  ZANCANER S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Varallo, Italia.

 7. RANGONI STEFANIA

  Italia

  RANGONI STEFANIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Calenzano, Italia.

 8. OFFICINE L. PEVERARO & C.

  Italia

  OFFICINE L. PEVERARO & C., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Candelo, Italia.

 9. MECA S.P.A.

  Italia

  MECA S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Fagnano Olona, Italia.

 10. ATR E FILATI S.R.L.

  Italia

  ATR E FILATI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Quarrata, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen