• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ketjut- rauta- ja teräs-

Tulokset hakusanalle

Ketjut- rauta- ja teräs- - Tuonti ja vienti

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH is your reliable partner for drive chains, conveyor chains and load chains as well as sprockets and special designs. Experience and expertise form the cornerstone of our high-quality products. Benefit from our services from the very beginning: From consultation and the selection of components precisely tailored to your requirements to the completion of the product. We offer everything from special chains to sprockets through to custom-made chains of any type. Our broad range of products includes standard products as well as complete solutions tailored to the requirements of the individual customer. Thanks to our many years of experience and the compliance with current DIN standards, we can guarantee outstanding product developments. No matter how satisfied our customers already are, we continually strive to increase the grade, performance and quality of our products.

 2. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Turkki

  Verified by europages badge

  Welcome to the world of Harvest Trading Chain and Combine Harvester Spare Parts. HTC is the primary distributor of DONGHUA agricultural chains, ensuring OEM quality. The core activity of the DONGHUA chain group lies in the realm of agricultural machinery. HTC offers a broad range of over 5000 product types for chains and spare parts solutions for agricultural and industrial equipment, catering to all combine harvester brands. HTC also manufactures axles and axle heads, motor shafts with knife-edge transmission, transmissions, shafts, gears, pulleys, and disks, bearing housings, bushings, hydrostatic shafts and heads, elevator transmissions, pouring transmissions, and augers for Claas, New Holland, John Deere, Laverda, Deutz-Fahr, Sampo Rosenlew combines, as well as for Gallignani, Claas Merkant, Welger, Cicoria, and John Deere balers. It proudly provides quality and efficient spare parts supply domestically and internationally. Our products adhere to OEM quality standards. Our product groups : • Harvester Chains: Feeder chains, elevator chains, gathering chains, transmission chains, and conveying chains. All the chains are designed to handle different products such as coffee, corn, grain, grapes, rice, sugar cane, sunflower, etc. • Chains for Balers: Round baler chains, reinforced chains, extended wear life chains, and special chains. • Special Agricultural Machinery: Special chains for conveying cereals in silos, potato harvesters, handling equipment. Contact us !

 3. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Sen sijainti on Lotte, Saksa.

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huvipursien kalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiinnityslaitteet, Haruslukot, Ketjut, rauta- ja teräs-, Saranat, Lukot, salvat ja avaimet, Teräsvaijerit, Teräsmutterit, Teräsruuvit, tarvikkeet ja varusteet veneitä ja laivoja varten. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 5. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkki

  ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, rauta- ja teräs-, Ketjut, rauta- ja teräs-, Rullaketjut, metalliketjut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Liettua

  NOSTED MECHANIKA, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lumiketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Raivauskoneet ja -laitteet - maa- ja metsätalous, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Lumiketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Raivauskoneet ja -laitteet - maa- ja metsätalous, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Utena, Liettua.

 2. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Espanja

  SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nostolaitteet. Sen sijainti on Oiartzun-Gipuzcoa, Espanja.

 3. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Saksa

  CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, ei-rautapitoiset, muoviketjut, kellonvitjat, Ketjut, ei-rautapitoiset. Sen sijainti on Ötisheim, Saksa.

 4. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Saksa

  NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Sen sijainti on Möchengladbach, Saksa.

 5. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetinketjut, Ketjut, Ketjut, muovi-, Kuljetinketjut, Ketjut, Ketjut, muovi-, mekaaniset ketjukuljettimet tavaroiden huoltoa varten. Sen sijainti on Iserlohn, Saksa.

 1. ESFAHANAHAN

  Yhdysvallat

  ESFAHANAHAN, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Sen sijainti on Esfahan, Yhdysvallat.

 2. MAKROMET METALLURJY MACHINE AUTOMOTIVE INDUSTRIAL TRADE COMPANY

  Turkki

  MAKROMET METALLURJY MACHINE AUTOMOTIVE INDUSTRIAL TRADE COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valu, teräksen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valurautataokset, Ketjut, rauta- ja teräs-, Valurautataokset, valumavesi, Seosvalurauta, Ketjut, rauta- ja teräs-. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Saksa

  PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nosto- ja lastauskoukut, Hakalukot, Teräsvaijerit, Silmukkaruuvit. Sen sijainti on Hemmingen, Saksa.

 2. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Saksa

  IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Holkkiketjut tavarankäsittelyyn, tarkkuusketjut, Teräksiset nivelketjut, Puutappiketjut. Sen sijainti on München, Saksa.

 3. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Saksa

  IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Sen sijainti on Duisburg, Saksa.

 4. WALTHER METZ REINIGUNGSSYSTEME GMBH

  Saksa

  WALTHER METZ REINIGUNGSSYSTEME GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ketjut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Putkityöt, teollisuus, Pyörät ja rullat, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Putkityöt, teollisuus, Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Frankenthal, Saksa.

 5. DIPL.-ING. ROEDER GMBH

  Saksa

  DIPL.-ING. ROEDER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit. Sen sijainti on Ratingen, Saksa.

 6. SEIL- UND HEBETECHNIK HOLM STEFFENS

  Saksa

  SEIL- UND HEBETECHNIK HOLM STEFFENS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit - lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Nostolaitteet - lisälaitteet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Nostolaitteet - lisälaitteet. Sen sijainti on Rogätz, Saksa.

 7. WIEDENMANN-SEILE GMBH

  Saksa

  WIEDENMANN-SEILE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit - lisätarvikkeet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Nostolaitteet - lisälaitteet, Kaapelit - lisätarvikkeet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Nostolaitteet - lisälaitteet. Sen sijainti on Brehna, Saksa.

 8. Q/P MEIER

  Saksa

  Q/P MEIER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ketjut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit. Sen sijainti on Kropp, Saksa.

 1. FB KETTEN GMBH

  Saksa

  FB KETTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit. Sen sijainti on Eslohe, Saksa.

 2. GWS SCHLOBOHM

  Saksa

  GWS SCHLOBOHM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit - lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Nostolaitteet - lisälaitteet, Hihnat, nosto- ja lastaus-, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Nostolaitteet - lisälaitteet, Hihnat, nosto- ja lastaus-. Sen sijainti on Kirchtimke, Saksa.

 3. G & J GRIEP UND JETEK HANDEL GMBH

  Saksa

  G & J GRIEP UND JETEK HANDEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit - lisätarvikkeet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Haruslukot, Kaapelit - lisätarvikkeet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Haruslukot. Sen sijainti on Bentwisch, Saksa.

 4. BECKUMER KETTENFABRIK JOSEF LENZE + SÖHNE OHG

  Saksa

  BECKUMER KETTENFABRIK JOSEF LENZE + SÖHNE OHG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit. Sen sijainti on Balve, Saksa.

 5. DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH

  Saksa

  DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, rauta- ja teräs-, Haruslukot, Nostolaitteet - lisälaitteet, Kuormanosturit, Ketjut, rauta- ja teräs-, Haruslukot, Nostolaitteet - lisälaitteet, Kuormanosturit. Sen sijainti on Salzwedel, Saksa.

 6. BORIS GRUBER

  Saksa

  BORIS GRUBER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Kaapelit - lisätarvikkeet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Kaapelit - lisätarvikkeet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-. Sen sijainti on Rot, Saksa.

 7. ZIMAS

  Turkki

  ZIMAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ketjut, rauta- ja teräs-. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 8. IWIS AG

  Sveitsi

  IWIS AG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ketjut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit. Sen sijainti on Othmarsingen, Sveitsi.

 9. H.ROCKMANN SEILEREI & BÜRSTENFACHGESCHÄFT

  Saksa

  H.ROCKMANN SEILEREI & BÜRSTENFACHGESCHÄFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit - lisätarvikkeet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut, Kaapelit - lisätarvikkeet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Kuljetinketjut. Sen sijainti on Hannover, Saksa.

 10. GLÖCKNER-SEILE GMBH

  Saksa

  GLÖCKNER-SEILE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaapelit - lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Ketjut - lisävarusteet, Kiinnityslaitteet, Ketjut, Ketjut, rauta- ja teräs-, Ketjut - lisävarusteet, Kiinnityslaitteet. Sen sijainti on Erfurt, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen