• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kierrekaapelit

Tulokset hakusanalle

Kierrekaapelit - Tuonti ja vienti

 1. VERGOKAN

  Belgia

  VERGOKAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaapelikourut, räätälöidyt johtokotelot, kaapelihissi, köysiriippuradat. Sen sijainti on Oudenaarde, Belgia.

 2. INTEGRA CABLE

  Valko-Venäjä

  INTEGRA CABLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valokuitukaapelit ja -tangot, sisäiset kaapelit, suurtehokaapelit, tiedonsiirtokaapelit. Sen sijainti on Vitebsk, Valko-Venäjä.

 3. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgia

  JSC SAKCABLE (SAKCABLE), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Alumiinilangat ja -kaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrekaapelit, Kuparilangat ja -kaapelit, Kierrekaapelit, Kuparilangat ja -kaapelit, halogeenittomat kaapelit estämään myrkkykaasuja, sisäiset kaapelit. Sen sijainti on Tbilisi, Georgia.

 4. BAUDE KABELTECHNIK GMBH

  Saksa

  BAUDE KABELTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Sarstedt, Saksa.

 5. CABLERO SRL

  Romania

  CABLERO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit - lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrekaapelit, Nosto - ajoneuvojen, Turvavaljaat, Nostolaitteet ja vinssit, Kierrekaapelit, Nosto - ajoneuvojen, Turvavaljaat, Nostolaitteet ja vinssit. Sen sijainti on Iasi, Romania.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VALLE INDUSTRIAL SA

  Espanja

  VALLE INDUSTRIAL SA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Metallurgia - koneet ja laitteet, Kierrekaapelit, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Metallurgia - koneet ja laitteet, Kierrekaapelit, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet. Sen sijainti on Cornella De Llobregat, Espanja.

 2. ZAFER KABLO GRUPLAMA

  Turkki

  ZAFER KABLO GRUPLAMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla räjähdyssuojattujen sähkölaitteiden liitoskappaleet. Sen sijainti on Küçükçekmece, Turkki.

 3. SHENZHEN ANPUBAOGUANG ELECTRONICS.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN ANPUBAOGUANG ELECTRONICS.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 4. SHENZHEN INTEGRITY CABLE CO., LTD

  Kiina

  SHENZHEN INTEGRITY CABLE CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. GUANGZHOU SIMPACT ELECTRONIC PRODUCT CO.,LTD

  Kiina

  GUANGZHOU SIMPACT ELECTRONIC PRODUCT CO.,LTD, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 1. SHENZHEN KW-LINK ELECTRONIC CO., LTD

  Kiina

  SHENZHEN KW-LINK ELECTRONIC CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 2. TIANHU TRADE(H.K.) LTD

  Kiina

  TIANHU TRADE(H.K.) LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 1. AK-AL KABLO

  Turkki

  AK-AL KABLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuparilangat ja -kaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrekaapelit, kaapeli, sähkökaapelit, Kierrekaapelit. Sen sijainti on Tekirdag, Turkki.

 2. SHENZHEN HINSUNG ELECTRONICS CO.,LTD.

  Kiina

  SHENZHEN HINSUNG ELECTRONICS CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla USB-kaapelit, HDMI-kaapeli. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 3. WIRE CO., LTD. SHENZHEN WAN SHENG SOURCE

  Kiina

  WIRE CO., LTD. SHENZHEN WAN SHENG SOURCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 4. ALLSTRONG TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  ALLSTRONG TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lan-kaapelit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. SHENZHEN LASUN NETWORK CABLING CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN LASUN NETWORK CABLING CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkökaapelit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 6. ZHEJIANG ZHAOLONG CABLE CO., LTD.

  Kiina

  ZHEJIANG ZHAOLONG CABLE CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Wukang, Kiina.

 7. DELEM, VAN DOORNE'S ELECTRONICA VOOR DE MACHINEBOUW B.V.

  Hollanti

  DELEM, VAN DOORNE'S ELECTRONICA VOOR DE MACHINEBOUW B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kierrekaapelit, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kierrekaapelit. Sen sijainti on Eindhoven, Hollanti.

 8. AGEN PRATO S.R.L.

  Italia

  AGEN PRATO S.R.L., joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Kierrekaapelit, Kaapelit, korkeajännite-, Kierrekaapelit. Sen sijainti on PRATO, Italia.

 1. STAND RAISE LTD.

  Hongkong

  STAND RAISE LTD., joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kierrekaapelit, Kaapelit - lisätarvikkeet, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kierrekaapelit, Kaapelit - lisätarvikkeet. Sen sijainti on Hong Kong, Hongkong.

 2. NINGBO LUXSOUND ELECTRONICS CO.,LTD

  Kiina

  NINGBO LUXSOUND ELECTRONICS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Ningbo, Kiina.

 3. LAMPS AND LIGHTS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LAMPS AND LIGHTS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla todella vahvat punokset, tuikkuteline. Sen sijainti on Cambridge, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. CONDUCFIL S.L.

  Espanja

  CONDUCFIL S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kaapelit, korkeajännite-, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Abrera, Espanja.

 5. MILANO CAVI S.R.L.

  Italia

  MILANO CAVI S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Kierrekaapelit, Kaapelit, korkeajännite-, Kierrekaapelit. Sen sijainti on Cesate, Italia.

 6. CABLE HARNESSES (UK) LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CABLE HARNESSES (UK) LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrekaapelit, Kierrekaapelit. Sen sijainti on Llanelli, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. TECNO ELLESSE S.R.L.

  Italia

  TECNO ELLESSE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit, korkeajännite-, Kierrekaapelit, Kaapelit, korkeajännite-, Kierrekaapelit. Sen sijainti on Marigliano, Italia.

 8. SHENZHEN BROTHER YOUNG DEVELOPMENT CO,.LTD

  Kiina

  SHENZHEN BROTHER YOUNG DEVELOPMENT CO,.LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 9. SHENZHEN HYAMDA TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN HYAMDA TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierrekaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla HDMI-kaapeli. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 10. NIBLER GMBH

  Saksa

  NIBLER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrekaapelit, Kierrekaapelit. Sen sijainti on München, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen