• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kierreleikkaus - terästen ja metallien

Tulokset hakusanalle

Kierreleikkaus - terästen ja metallien - Tuonti ja vienti

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hienomekaniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Ilmailulaitevalmistajat, CNC-jyrsintäkäsittely, 4-akselinen CNC-jyrsintä, mechanical design company, aeronautical screw-cutting, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, plastic screw-cutting, plastic screw-cutting. Sen sijainti on Vimieiro Braga, Portugali.

 3. BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  BORNEMANN GEWINDETECHNIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Delligsen, Saksa.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italia

  Verified by europages badge

  GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sorvaus - teräs ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - terästen ja metallien, Poraus - terästen ja metallien, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Kierteitys - terästen ja metallien, PIENET METALLIOSAT, Teräkset ja metallit - koneistus, Hienomekaniikka, Alumiini ja alumiinilejeeringit, mekaaninen tarkkuustyöstö. Sen sijainti on Pisogne, Italia.

 5. GEWINDE SCHIRRA GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GEWINDE SCHIRRA GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Illingen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KEBA FASTENINGS

  Saksa

  Verified by europages badge

  KEBA FASTENINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiinnittimet, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Mutterit ja pultit, muoviruuvit, plastic screws, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Thread forming screws, cold formed parts, hot formed parts, fastening parts. Sen sijainti on Stuttgart, Saksa.

 2. CELO FIJACIONES SL

  Espanja

  CELO FIJACIONES SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 3. HILALSAN

  Turkki

  HILALSAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallin työstö, painepesurit, teollisuuskäyttö, saksileikkaus. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. OMIP S.R.L.

  Italia

  OMIP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hienomekaniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - terästen ja metallien, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Jyrsintä - terästen ja metallien, Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Roccapiemonte, Italia.

 5. WALZKRAFT GMBH

  Saksa

  WALZKRAFT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Mönchengladbach, Saksa.

 1. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Saksa

  WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sorvaus - teräs ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Kierteitys - terästen ja metallien, tarkkuussorvaus, CNC-sorvausosat, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Kierteitys - terästen ja metallien. Sen sijainti on Bad Oeynhausen, Saksa.

 2. PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG

  Saksa

  PAUL KUOLT FEINMECHANIK GMBH & CO.KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Deilingen, Saksa.

 1. DURUM SA

  Ranska

  DURUM SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Saint-Victor, Ranska.

 2. A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES

  Ranska

  A2M - ATELIER MÉCANIQUE DES MAUGES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaihteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, pinjansimenet, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, koruompelu, hammastusten hionta. Sen sijainti on Neuvy En Mauges, Ranska.

 3. HANS BAYER

  Saksa

  HANS BAYER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierteitys - terästen ja metallien, Kierteitys - terästen ja metallien, kierteitys. Sen sijainti on Pottenstein, Saksa.

 4. PROST DECOLLETAGE

  Ranska

  PROST DECOLLETAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Robotisoitu purseenpoisto, Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Morez, Ranska.

 5. MULTISTATION

  Ranska

  MULTISTATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Liikkeenjohdon neuvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Kierteitys - konetyökalut, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, avarrukset, Kierteitys - konetyökalut. Sen sijainti on Dinard Cedex, Ranska.

 6. FIBRO

  Ranska

  FIBRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kauppajärjestöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Poraus - terästen ja metallien, Jyrsintä - konetyökalut, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Poraus - terästen ja metallien, Jyrsintä - konetyökalut. Sen sijainti on Schiltigheim, Ranska.

 7. ALGI INDUSTRIE

  Ranska

  ALGI INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sorvaus - teräs ja metallit, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Sorvaus - teräs ja metallit, Teräksen ja metallin sorvaaminen pitkäsorvausautomaatissa, kierteitys, Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Marignier, Ranska.

 8. GERBO FRANCE

  Ranska

  GERBO FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kannettavat sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuuskonetekniikka - kannettavat sähkötyökalut, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Tarkkuuskonetekniikka - kannettavat sähkötyökalut, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, teollisuuden korjaustyöt. Sen sijainti on Sarreguemines-Remelfing, Ranska.

 1. O.M.P. PICCINELLI S.R.L.

  Italia

  O.M.P. PICCINELLI S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - terästen ja metallien, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Sorvaus - teräs ja metallit, Jyrsintä - terästen ja metallien, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Sorvaus - teräs ja metallit, mekaaninen tarkkuustyöstö. Sen sijainti on Darzo Di Storo, Italia.

 2. FILETAGES INDUSTRIES

  Ranska

  FILETAGES INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hionta - terästen ja metallien, Hionta - terästen ja metallien, Tasaisten ja sylinterimuotojen suoristus. Sen sijainti on Bornel, Ranska.

 3. SEDC INDUSTRIE

  Ranska

  SEDC INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Holkit ja työkalut kierteiden puhdistamiseen, kierteitys. Sen sijainti on Cluses, Ranska.

 4. BROVEDANI GROUP SPA

  Italia

  BROVEDANI GROUP SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Lovitus - terästen ja metallien, hienomekaniikka, konekomponentit, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Lovitus - terästen ja metallien. Sen sijainti on San Vito Al Tagliamento, Italia.

 5. UNIMEX FORMDRILL

  Ranska

  UNIMEX FORMDRILL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallijuotokset, Poranterät. Sen sijainti on Aulnay Sous Bois Cedex, Ranska.

 6. CO.ME.R. S.R.L.

  Italia

  CO.ME.R. S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - terästen ja metallien, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Jyrsintä - terästen ja metallien, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, mekaaniset työstöt. Sen sijainti on Rossano Veneto, Italia.

 7. NOLOT SAS

  Ranska

  NOLOT SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Tangot, kierre-, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, koneet verkkojen, ruuvien, pulttien, mutterien ja niittien valmistusta varten, Tangot, kierre-. Sen sijainti on Etang-Sur-Arroux, Ranska.

 8. NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Saksa

  NOLOT SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Saarbrücken, Saksa.

 9. ETS CARRE

  Ranska

  ETS CARRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ristikot, säleiköt ja teräsverkot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, kuparin työstö, Kierreleikkaus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Ouarville, Ranska.

 10. GRADEL BAUDIN

  Ranska

  GRADEL BAUDIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiinnityslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierreleikkaus - terästen ja metallien, Kierreleikkaus - terästen ja metallien, rautatavaratuotteet. Sen sijainti on Magland, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kierreleikkaus - terästen ja metallien - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

10 107 Yritykset