• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kiillotuslaitteet ja -aineet

Tulokset hakusanalle

Kiillotuslaitteet ja -aineet - Tuonti ja vienti

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Saksa

  Verified by europages badge

  Production of deburring brushes, cylindrical brushes, tube brushes, technical brushes, wire brushes, nylon brushes, twisted brushes, brushes for washing systems, truck wash brushes, car wash brushes. The Fridolin Müller company was founded in 1952 under the name of Tierhaarverwertung Fridolin Müller. It worked with cattle hair, some of which came from German cattle. Most of it, however, was imported from America. These hairs were processed in four working operations to create the so-called "bakers' bundles". The working operations included: Loosening the hairs using a so-called "hair-wolf", heckling them (which means combing them into one direction), "pulling" the hairs to different lengths and then binding the different lengths to make "bakers' bundles". Those bundles were then delivered to the paint brush factories. Machines were used for some of the individual working operations. From about 1969, brushes for carwashes were also produced. 1972 was the beginning of the production of technical brushes. In that year, a company that mainly made powdering systems for confectioneries was taken over. Occasionally, that company also produced technical brushes. Over the years, powdering systems were marketed less, and they focused more and more on the production and marketing of technical brushes as well as car wash brushes and rollers for cleaning machines. The range includes a wide choice of cylindrical brushes.

 2. FINIXA BY CHEMICAR

  Belgia

  Verified by europages badge

  Vuosien saatossa Chemicar Europe on kehittynyt yhtiöstä joka markkinoi tuotenimiä, innovatiiviseksi yhtiöksi joka kehittää omia tuotteitaan. Tällä hetkellä markkinoimme toimittajiemme tuotenimiä, kuten Sunmight ja Spectratek sekä tuotteita joita olemme kehittäneet itse kokonaan tai osittain. Näitä tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti yli 50 maassa. Selkeyttääksemme asemamme jakeluverkostossa ja ammattimaalaamossa, päätimme yhdentää laajan joukon olemassa olevia ja uusia Chemicarin suunnittelemia tai yhteistyössä kehittämiä tuotteita uuden nimen alle, Finixa. Finixa edustaa: innovaatiota / laatua / tuotekehitystä. FINIXA tarjoaa laajan valikoiman tarvikkeita ja varusteita. FINIXA antaa myös varmuuden ja suojan heikkolaatuisia kopiotuotteita vastaan. Lyhyesti, FINIXA on laadun merkki joka takaa tunnistettavuuden markkinoilla.

 3. HATHO GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HATHO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on Eschbach, Saksa.

 4. BELLOTTI GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  BELLOTTI GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on Birkenfeld, Saksa.

 5. EUROFLEX PAD

  Italia

  EUROFLEX PAD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korityöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotus - terästen ja metallien, Kiillotuslaitteet ja -aineet, hiomatahnat, auton kiillotus, Kiillotus - terästen ja metallien, Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on Sermide E Felonica, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK

  Saksa

  ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kiillotustahnat. Sen sijainti on Barsinghausen, Saksa.

 2. PROFI PRODUCTS

  Saksa

  PROFI PRODUCTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotusaineet, moottoripyörätarvikkeet, lasermittarit, Optiset mittarit. Sen sijainti on Trippstadt, Saksa.

 3. ROSLER UK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ROSLER UK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotuslaitteet ja -aineet, koneet ja varusteet muovituotteiden viimeistelyä varten, hankaus- ja kiillotusaineet, Kiillotuslaitteet ja -aineet, hiekkapuhalluskoneet. Sen sijainti on Prescot, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. AIRAPP POWER TOOLS GMBH

  Saksa

  AIRAPP POWER TOOLS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on Ratingen, Saksa.

 5. MOLERODA FINISHING SYSTEMS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MOLERODA FINISHING SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hioma-aineet purseiden poistoon. Sen sijainti on Salisbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN

  Saksa

  P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on Bretten, Saksa.

 2. EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH

  Saksa

  EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kiillotustahnat. Sen sijainti on Bielefeld, Saksa.

 1. RENWART

  Belgia

  RENWART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotuslaitteet ja -aineet, Hiomalaikat, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Hiomalaikat. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER

  Turkki

  YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotuslaitteet ja -aineet, hankaus- ja kiillotusaineet, Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. PLASTICRAFT

  Belgia

  PLASTICRAFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla akryylityösto, polykarbonaatti, polyvinyylifluoridi. Sen sijainti on Oostende, Belgia.

 4. BALCO ENGINEERING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BALCO ENGINEERING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotus, metallit - konetyökalut, Kiillotus, metallit - konetyökalut, metallien kiillotus, kullan sähkömuovaus. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. SOGATECH SAS - POLITECH

  Ranska

  SOGATECH SAS - POLITECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotus, metallit - konetyökalut, Kiillotus - terästen ja metallien, Kiillotus, metallit - konetyökalut, Kiillotus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Besancon, Ranska.

 6. POLIBRAS S.A.

  Portugali

  POLIBRAS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hioma-aineet, mekaaniset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotuslaitteet ja -aineet, Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on Guimarães, Portugali.

 7. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

  Saksa

  SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kiillotustahnat, hiomatahnat, Kiillotuslaikat, Kiillotussienet. Sen sijainti on Remseck, Saksa.

 8. APER DIAMOND SL

  Espanja

  APER DIAMOND SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kiillotus, metallit - konetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Käytetyt koneet ja laitteet, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Hionta - konetyökalut, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Käytetyt koneet ja laitteet, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Hionta - konetyökalut. Sen sijainti on Leganes, Espanja.

 1. HUAGANG CEMENTED CARBIDE NEW MATERIAL CO. LTD.

  Kiina

  HUAGANG CEMENTED CARBIDE NEW MATERIAL CO. LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla volframikarbidi. Sen sijainti on Zigong, Kiina.

 2. PULI2

  Espanja

  PULI2, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 3. FRIEDRICH HEIZMANN

  Saksa

  FRIEDRICH HEIZMANN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hioma-aineet, mekaaniset, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Konetyökalut - metallin työstöön, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Hioma-aineet, mekaaniset, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Konetyökalut - metallin työstöön, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden. Sen sijainti on Schramberg, Saksa.

 4. K.T.D ABRASIVE

  Etelä-Korea

  K.T.D ABRASIVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hioma-aineet, mekaaniset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotuslaitteet ja -aineet, Kiillotuslaitteet ja -aineet, hiomakankaan valmistus, käsihiomakivet, hiomaharjat. Sen sijainti on Incheon, Etelä-Korea.

 5. ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH

  Saksa

  ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hioma-aineet, mekaaniset, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Maalinpoisto- ja hioma-aineet, kemialliset, Hioma-aineet, mekaaniset, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Maalinpoisto- ja hioma-aineet, kemialliset. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 6. WPW BÜRSTENTECHNIK

  Saksa

  WPW BÜRSTENTECHNIK, on Jakelija, joka toimii toimialalla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hioma-aineet, mekaaniset, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Konetyökalut - metallin työstöön, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Hioma-aineet, mekaaniset, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Konetyökalut - metallin työstöön, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden. Sen sijainti on Lüdenscheid, Saksa.

 7. IDEAL SYSTEM CO., LTD.

  Etelä-Korea

  IDEAL SYSTEM CO., LTD., joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotuslaitteet ja -aineet, lajittelu, varttamisoksat, Kiillotuslaitteet ja -aineet, tietokoneohjatut punnitusjärjestelmät. Sen sijainti on Daegu, Etelä-Korea.

 8. DONGGUAN MINGYI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Australia

  DONGGUAN MINGYI TECHNOLOGY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotusvahat - teollisuuden, hionta, hionta, metallien, Kiillotusvahat - teollisuuden, kiillotusaineet timanttihiomakiviä varten. Sen sijainti on Dongguan, Australia.

 9. POLIRAPID BY COBAR SA

  Sveitsi

  POLIRAPID BY COBAR SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hioma-aineet, mekaaniset, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Maalinpoisto- ja hioma-aineet, kemialliset, Hioma-aineet, mekaaniset, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Maalinpoisto- ja hioma-aineet, kemialliset. Sen sijainti on Balerna, Sveitsi.

 10. ABC SWISSTECH

  Sveitsi

  ABC SWISSTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiillotuslaitteet ja -aineet. Sen sijainti on La Chaux De Fonds, Sveitsi.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen