• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin

Tulokset hakusanalle

Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin - Tuonti ja vienti

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Makkaran, lihan ja juuston painotarkasta siivutuksesta tarkkaan syöttöön ja pakkaukseen: Weber Maschinenbau on yksi johtavista siivutuskoneiden sekä tuoreiden tuotteiden automaatiolinjojen ja pakkauskoneiden järjestelmätoimittajista. Yhtiön keskeisenä tavoitteena on helpottaa asiakkaiden elämää erinomaisilla, yksilöllisillä ratkaisuilla ja antaa heille mahdollisuus käyttää järjestelmiä optimaalisesti koko elinkaaren ajan. Noin 1450 työntekijää 22 paikassa 18 maassa työskentelee Weber Maschinenbaussa tänä päivänä, ja heidän sitoutumisensa ja intohimonsa myötävaikuttaa Weber-konsernin yleiseen menestykseen joka päivä. Alusta alkaen yritys on ollut perheomistuksessa ja sitä johtaa nykyään toimitusjohtaja Tobias Weber, yrityksen perustajan Günther Weberin vanhin poika.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italia

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 3. URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Ober-Mörlen, Saksa.

 4. AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO

  Italia

  AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Elektroniset piirikortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, pyöräviipalointikoneet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 5. ALL FOOD MACHINES

  Belgia

  ALL FOOD MACHINES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Nazareth, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CARNES MURCIA 1981

  Espanja

  CARNES MURCIA 1981, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on La Vall D'uixó, Espanja.

 2. E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN

  Belgia

  E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihakauppa. Sen sijainti on Mechelen, Belgia.

 3. ITALIAN SLICERS

  Italia

  ITALIAN SLICERS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Cura Carpignano, Italia.

 4. FABER SERVICE

  Italia

  FABER SERVICE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Vaa'at. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, sähkövaa'at myyntikäyttöön, leikkurit, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, myynninjälkeinen huolto ja korjaukset. Sen sijainti on Firenze, Italia.

 5. LA COUTELLERIE SUÉDOISE

  Belgia

  LA COUTELLERIE SUÉDOISE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurastamot - koneet ja laitteet, teurastusveitset, lihaveitset, Teurastamot - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Gingelom, Belgia.

 1. POWINOX

  Turkki

  POWINOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 2. MANCONI & C. S.R.L.

  Italia

  MANCONI & C. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköinen kinkunleikkauskone. Sen sijainti on Sumirago, Italia.

 1. CORTAFIAMBRES LONCHER

  Espanja

  CORTAFIAMBRES LONCHER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla silppuri. Sen sijainti on Sant Quirze Del Valles, Espanja.

 2. VETTA MACCHI SRL

  Italia

  VETTA MACCHI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikkurit. Sen sijainti on Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

 3. SALURE

  Hollanti

  SALURE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Gouda, Hollanti.

 4. ROMANO MASSIMO

  Italia

  ROMANO MASSIMO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puntarit, leikkurit. Sen sijainti on Brescia, Italia.

 5. CAVAZZA CARLO

  Italia

  CAVAZZA CARLO, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Sasso Marconi, Italia.

 6. MEETING S.R.L.

  Italia

  MEETING S.R.L., joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Pollenza, Italia.

 7. POLZOT GIUSEPPE

  Italia

  POLZOT GIUSEPPE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Belluno, Italia.

 8. SIRMAN S.P.A.

  Italia

  SIRMAN S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihanjalostuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Curtarolo, Italia.

 1. BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO

  Italia

  BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Oderzo, Italia.

 2. A.C.R. S.R.L.

  Italia

  A.C.R. S.R.L., joka toimii toimialalla Lihanjalostuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Gallarate, Italia.

 3. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italia

  CAGNONI ENRICO S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laitostiskikoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Gallarate, Italia.

 4. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italia

  BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., joka toimii toimialalla Lihanjalostuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Casale Monferrato, Italia.

 5. MAVIC S.R.L.

  Italia

  MAVIC S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Suurkeittiöiden lihamyllyt. Sen sijainti on Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

 6. VE.BA. S.N.C.

  Italia

  VE.BA. S.N.C., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihanjalostuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Torino, Italia.

 7. MISTRO S.R.L.

  Italia

  MISTRO S.R.L., joka toimii toimialalla Lihanjalostuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Gallarate, Italia.

 8. SAMMARTANO GIANLUCA

  Italia

  SAMMARTANO GIANLUCA, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Milano, Italia.

 9. FUSI DI FUSI GABRIELE

  Italia

  FUSI DI FUSI GABRIELE, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Lucca, Italia.

 10. O.M.S. S.R.L.

  Italia

  O.M.S. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihanjalostuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Sen sijainti on Jerago Con Orago, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen