• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kipsilevy

Tulokset hakusanalle

Kipsilevy - Tuonti ja vienti

 1. JAF INTERNATIONAL SERVICES GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  In 1948, the company was founded by Josef and Antonia Frischeis in Stockerau (Lower Austria). With consistency, market proximity and immense personal commitment, they laid the foundations on which the company has developed from a local wood trading company to the international JAF Group: With 58 sites in 17 countries throughout Central Europe, it is now the leading wholesaler of wood and wooden materials. In Austria, J.u.A. Frischeis offers 700 people a secure job. Internationally, the JAF Group employs around 3000 members of staff. Well-trained and dedicated employees are the basis of our business success. A nationwide branch network, an immense variety of products and a permanent stock of 20, 000 items enable prompt delivery of goods. The modern fleet with 300 forklifts, 86 of our own trucks and 164 forwarding vehicles guarantees quality and punctuality in delivery. Producing bespoke furniture is also part of our offer.

 2. JOSEF VÖLKER GMBH & CO. KG CNC BEARBEITUNG VON FEUERSCHUTZPLATTEN

  Saksa

  Verified by europages badge

  JOSEF VÖLKER GMBH & CO. KG CNC BEARBEITUNG VON FEUERSCHUTZPLATTEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kipsilevy. Sen sijainti on Geiselbach, Saksa.

 3. FRATI LUIGI S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  FRATI LUIGI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilevy, yksialuepuristimet, hdf-lattiat, Kipsilevy, jalostetut lastulevypaneelit, tulenkestävät lastulevypaneelit, liima, pinoamisaineet, urealiima. Sen sijainti on Pomponesco, Italia.

 4. EFFET MARBELLA

  Ranska

  Verified by europages badge

  EFFET MARBELLA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilevy, Seinäpinnoitteet, 3D wall panels, Kipsilevy, kipsilevyt, seinäpäällysteet, seinäkoristeet, seinän verhous, väliseinät. Sen sijainti on Brie-Comte-Robert, Ranska.

 5. GB GROUP 3D DECOR LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  GB GROUP 3D DECOR LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilevy, Tapetit, Laasti ja laastituotteet, Tiilet, seinäkoristeet, Kipsilevy, sisustussuunnittelu, Tapetit, seinät kuivalla rappauspinnalla. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. RVM BÂTIMENT

  Ranska

  RVM BÂTIMENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköasentajat, putkimies, kipsilevy, kylpyhuonekalusteet. Sen sijainti on Gignac, Ranska.

 2. FLEXTAB

  Turkki

  FLEXTAB, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kipsilevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kipsilevytyöt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. BOARD & WALL CO.

  Turkki

  BOARD & WALL CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisäkatot, alaslasketut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kipsilevy, eristystuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. BP IMMO PROJEKTE GMBH

  Sveitsi

  BP IMMO PROJEKTE GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kipsilevy. Sen sijainti on Zürich, Sveitsi.

 5. EUROGESSI ITALIA S.R.L.

  Italia

  EUROGESSI ITALIA S.R.L., joka toimii toimialalla Lämmöneristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kipsilevy, polyuretaani, lämpöeristykset, eristys. Sen sijainti on Pieve Di Soligo, Italia.

 1. GYPSUM TECHNOLOGY

  Turkki

  GYPSUM TECHNOLOGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kipsilevy. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. SADEOR S.R.L.

  Italia

  SADEOR S.R.L., joka toimii toimialalla Sisäkatot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muurari, panssariovi, kipsilevy, kipsilevystä valmistetut alakatot. Sen sijainti on Valganna, Italia.

 1. BOTTA S.P.A.

  Italia

  BOTTA S.P.A., joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, muurari, rakennus, Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, kipsilevy. Sen sijainti on Milano, Italia.

 2. REVESTIMIENTOS CÁRDENAS E HIJOS S.L.

  Espanja

  REVESTIMIENTOS CÁRDENAS E HIJOS S.L., joka toimii toimialalla Äänieristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kipsilevyt, äänieristykset. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 3. ONPO MADENCILIK

  Turkki

  ONPO MADENCILIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rimat, rappaus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilevy, Kipsilevy, Kipsilevyt, valmisrakenteet kipsilevystä. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. I.R.S-BTECH

  Belgia

  I.R.S-BTECH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sisäkatot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Katontekomateriaalit, kipsilevyt, kattojen päällysteet, eristysmateriaalit ja -työt rakennusta varten, Katontekomateriaalit. Sen sijainti on Puurs, Belgia.

 5. SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS POLSKA SP. Z O.O.

  Puola

  SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS POLSKA SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kipsilevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kipsi- ja gyproc-seinälevyt, eristyslaasti, rakennustarvikkeet. Sen sijainti on Gliwice, Puola.

 6. PPC PARACHÈVEMENT

  Belgia

  PPC PARACHÈVEMENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Väliseinät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilevy, rakennuksen lämpöeristys, rakennuksen äänieristys, välikatot kipsistä, Kipsilevy. Sen sijainti on Cuesmes, Belgia.

 7. SOCIETE LISSE ECLAIR

  Ranska

  SOCIETE LISSE ECLAIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Liimat, luonnon-, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, viimeistelypinnoite, Liimat, luonnon-, kipsilevyt. Sen sijainti on Forbach, Ranska.

 8. DIPERPLAC: PROFESIONALES DE LA CONSTRUCCIÓN

  Espanja

  DIPERPLAC: PROFESIONALES DE LA CONSTRUCCIÓN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kipsilevyt, rakennusten vedenpitäväksi tekeminen, alakattojen valmistus. Sen sijainti on Córdoba, Espanja.

 1. DECO DENSE 3D

  Ranska

  DECO DENSE 3D, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vähittäiskaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilevy, Kipsilevy, verkot. Sen sijainti on Fourmies, Ranska.

 2. MPA

  Belgia

  MPA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla julkisivujen rappaus, Kipsilevyt, työkalujen rakennus. Sen sijainti on Lummen, Belgia.

 3. HERRAMIENTAS PROPI, S.C.

  Espanja

  HERRAMIENTAS PROPI, S.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kipsilevy. Sen sijainti on El Palomar, Espanja.

 4. CAREMISO

  Belgia

  CAREMISO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Kipsilevy, Puu, käsittelemätön, rakennuksen lämpöeristys, rakennuksen äänieristys, Kipsilevy. Sen sijainti on Ensival, Belgia.

 5. AYTAŞ GYPSUM INC.

  Turkki

  AYTAŞ GYPSUM INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilevyt. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 6. LAZRAK RENOVATION BATIMENT

  Ranska

  LAZRAK RENOVATION BATIMENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kipsilevy, maalaus. Sen sijainti on Grenoble, Ranska.

 7. DEKOPOL KIMYA

  Turkki

  DEKOPOL KIMYA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kipsilevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koristeet, toripäällysteet. Sen sijainti on Panayir, Turkki.

 8. PETROULIAS SOTIRIOS

  Kreikka

  PETROULIAS SOTIRIOS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lämmöneristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusmateriaalit, lämpöeristykset, keraamiset laatat, Rakennusmateriaalit, kipsilevy. Sen sijainti on Pyrgos Messinias, Kreikka.

 9. ART E COLOR

  Italia

  ART E COLOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalaus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten maalaus, somistus, hartsimaalit, kipsilevy. Sen sijainti on Bovolone, Italia.

 10. HM CONSTRUCTION SRL

  Italia

  HM CONSTRUCTION SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sisäkatot, alaslasketut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmastoidut julkisivut, lämpöeristykset, kipsilevy. Sen sijainti on Besnate, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen