• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kirkas teippi

Tulokset hakusanalle

Kirkas teippi - Tuonti ja vienti

 1. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Hollanti

  INNOSEAL INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovimateriaalien pakkaukset, Kirkas teippi. Sen sijainti on Tilburg, Hollanti.

 2. EXIDA LLC

  Ukraina

  EXIDA LLC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Joustopakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säkityskoneet ja -laitteet, Säkityskoneet ja -laitteet, Kirkas teippi, tyhjiöpakkaus, pakkausten hitsaaminen. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 3. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Saksa

  GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kankaat, kuitu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vakuumikalvot, Kirkas teippi. Sen sijainti on Königsbrunn, Saksa.

 4. EHBT

  Valko-Venäjä

  EHBT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkauskalvot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirkas teippi, venyvät kalvot, Muovikalvo. Sen sijainti on Mogilev, Valko-Venäjä.

 5. UPAKOVKA

  Ukraina

  UPAKOVKA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nauhat, liima-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperikassit, Kirkas teippi, säkit, Venyvä kalvo, Paperikassit. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HSTM

  Etelä-Afrikka

  HSTM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, liima-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirkas teippi, maalarinteipit. Sen sijainti on Cape Town, Etelä-Afrikka.

 2. SPTAPE

  Italia

  SPTAPE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakkausteollisuuspahvi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kertakäyttöiset paperiset käsipyyherullat, Kirkas teippi. Sen sijainti on Forlì, Italia.

 3. HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD

  Kiina

  HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nauhat, liima-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirkas teippi. Sen sijainti on Heshan, Kiina.

 4. ROYALE EMBALLAGE

  Tunisia

  ROYALE EMBALLAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Aaltopahvi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirkas teippi. Sen sijainti on Ariana, Tunisia.

Löydä tarjouksia