• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit

Tulokset hakusanalle

Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit - Tuonti ja vienti

 1. HANSUNG LIFT TRANSFER CO., LTD.

  Etelä-Korea

  Han Sung on perustettu maaliskuussa 1992. Yritys on erikoistunut kuljetuskoneisiin ja automaattisiin rahdinkuljetuslaitteisiin. Teemme yhteistyötä merkittävien ulkomaisten yritysten kanssa, kuten Hyundai, Samsung Industry, Daewoo ja LG. Arvostamme laatua ja teknologiaa sekä asiakastyytyväisyyttä. Tuotteet: putkinosturi, putken pyörittäjä, raidekuljetusvaunu, muotin kuljetin, paineilmanosturi, hitsauksessa käytettävät käsitellylaitteet, putkentyöstökone, putken asetin, kääntöpöydät hitsaukseen, pyöritysrullastot hitsaukseen, putkentaivutuskone.

 2. RICH

  Ukraina

  RICH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sorvaus. Sen sijainti on Dnipro, Ukraina.

 3. ESCOM SRL

  Italia

  ESCOM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvojarrut, Autojen jarrulaitteet ja -osat, Autot - komponentit ja osat, mekaaniset, Ajoneuvojarrut, autopressu. Sen sijainti on Carpenedolo, Italia.

 4. TAZE USUL

  Turkmenistan

  TAZE USUL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hyötyajoneuvot, palvelut kaupankäyntiä varten ulkomaalaisten kanssa. Sen sijainti on Ashgabat, Turkmenistan.

 5. ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD.

  Kiina

  ZHEJIANG FRANK PRECISION CASTING CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit. Sen sijainti on Lanxi, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EUROPEAN FRICTION INDUSTRIES LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatiekalusto ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit, Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit. Sen sijainti on Bristol, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. RÜTGERS GMBH

  Saksa

  RÜTGERS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatiekalusto ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit, Kiskoajoneuvojen kitkamateriaalit. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 3. FEDERAL-MOGUL FRICTION PRODUCTS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 4. BOMBARDIER TRANSPORTATION (SWITZERLAND) SA

  Sveitsi