• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kivet- katto-

Tulokset hakusanalle

Kivet- katto- - Tuonti ja vienti

 1. JOSÉ PERAIRE S.A.

  Espanja

  Verified by europages badge

  JOSÉ PERAIRE S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekokivet, façade cladding, reinforced concrete elements, reproductions for restoring façades, scale models, sculpture models for construction, decorative items. Sen sijainti on El Papiol (barcelona), Espanja.

 2. LD SYSTEMPROFILE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  LD SYSTEMPROFILE GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Sen sijainti on Neuenkirchen-Vörden, Saksa.

 3. MARX TRAPEZBLECHE UND HANDELS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MARX TRAPEZBLECHE UND HANDELS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Sen sijainti on Schafstedt, Saksa.

 4. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Espanja

  Hiekkakivilouhos. Luonnonkiven työstö. Kivikirkkojen ja -rakennusten restaurointi. Käsiteollisuuden kivityöt. Marmorityöt.

 5. EXTRAMISA

  Espanja

  Piedra Brañosera -hiekkakivilouhoksesta saadaan erittäin kovaa hiekkakiveä, joka kestää erittäin hyvin haitallisia ilmasto-olosuhteita. Lohkot, katukivet, laatat, lohkokiver ja hiotut kivet.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LOGISTICA INTERNAZIONALE PIETRE S.R.L

  Italia

  LOGISTICA INTERNAZIONALE PIETRE S.R.L, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonkivet. Sen sijainti on Quartu Sant'elena, Italia.

 2. BRUCH PATRICK

  Belgia

  BRUCH PATRICK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Postilaatikot, Portaat, kivi-, Kivet, katto-, Postilaatikot, Portaat, kivi-, Kivet, katto-, koristekivet. Sen sijainti on Welkenraedt, Belgia.

 3. SDH

  Belgia

  SDH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjäytysurakoitsijat, ulkokalusteet, Sisärakentaminen, puistojen, puutarhojen ja terassien suunnittelu, Räjäytysurakoitsijat. Sen sijainti on Sprimont, Belgia.

 4. DACHBLECHE24 GMBH

  Saksa

  DACHBLECHE24 GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Sen sijainti on Wriezen, Saksa.

 5. MULKERS

  Belgia

  MULKERS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusmateriaalit, Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, Rakennusmateriaalit, rakennusmateriaalit, tukkumyynti, Peiteaineet, kitit ja tiivisteet. Sen sijainti on Herk-De-Stad, Belgia.

 1. ADIDAK

  Belgia

  ADIDAK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla katon nosto, kattojen kunnostus, ohuet pikkuleivät, Kate, teolliset polykarbonaattimuovit. Sen sijainti on Herenthout, Belgia.

 2. DDK

  Belgia

  DDK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puukatot ja -päällysteet, kattotiilet, aurinkopaneelien asennus, rakennusten kattojen lämmöneristys. Sen sijainti on Zoutleeuw, Belgia.

 1. ALGEMENE DAKWERKEN APERS BVBA

  Belgia

  ALGEMENE DAKWERKEN APERS BVBA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kattourakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivet, katto-, räystäät, ohuet pikkuleivät, Kivet, katto-, rakennus- ja kattopressut. Sen sijainti on Aartselaar, Belgia.

 2. DUTCH.GREEN ROOF

  Hollanti

  DUTCH.GREEN ROOF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Sen sijainti on Holten, Hollanti.

 3. BELLIS PANNENLEGGERS

  Hollanti

  BELLIS PANNENLEGGERS, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ohuet pikkuleivät, aurinkopaneelien asennus, kattoikkunat. Sen sijainti on Schagen, Hollanti.

 4. CONSORZIO PORFIDO ITALIA PORF-IT

  Italia

  CONSORZIO PORFIDO ITALIA PORF-IT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla porfyyrikuutiot, porfyyrilaatat, porfyyrimosaiikit, porfyyrilouhokset. Sen sijainti on Fornace, Italia.

 5. DAK- EN RESTAURATIEWERKEN STOCKMAN

  Belgia

  DAK- EN RESTAURATIEWERKEN STOCKMAN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kattojen kunnostus, rakennusten kattojen lämmöneristys, kourujen asennus, kattojen korjaus. Sen sijainti on Kortrijk, Belgia.

 6. DAKWERKEN DE VROE

  Belgia

  DAKWERKEN DE VROE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivet, katto-, puupaneeli uudisrakentamiseen, Kivet, katto-, rakennus - rakennusten uudistustyöt, aurinkopaneelien asennus. Sen sijainti on Merelbeke, Belgia.

 7. DAKBEHEER ZUID

  Hollanti

  DAKBEHEER ZUID, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Sen sijainti on Rosmalen, Hollanti.

 8. MSB

  Belgia

  MSB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisivu-urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivet, katto-, Kivet, katto-, Kate, teolliset polykarbonaattimuovit, paneelijulkisivut, katon nosto. Sen sijainti on Zelzate, Belgia.

 1. ANTWERPS DAKBEDRIJF

  Belgia

  ANTWERPS DAKBEDRIJF, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tasakattojen vesieristys, julkisivutyöurakoitsijat, kattojen kunnostus. Sen sijainti on Wommelgem, Belgia.

 2. CTUP "KROVELNIY VYBOR"

  Valko-Venäjä

  CTUP "KROVELNIY VYBOR", on Jakelija, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 3. DE ROOVER EN ZONEN

  Belgia

  DE ROOVER EN ZONEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lämmöneristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivet, katto-, Rakennusmateriaalit, puutarhanhoitotyöt, fajanssipäällysteet, Kivet, katto-, Rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Booischot, Belgia.

 4. WIRBAU GMBH

  Saksa

  WIRBAU GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivet, katto-, rakennuspuu, mikrohuokoiset kalvot, ohuet pikkuleivät, Kivet, katto-. Sen sijainti on Erkner, Saksa.

 5. DAKWERKEN DIELTJENS

  Belgia

  DAKWERKEN DIELTJENS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kattourakoitsijat, Julkisivu-urakoitsijat, Kattourakoitsijat, vahingonkorvaukset, räystäät, Julkisivu-urakoitsijat. Sen sijainti on Schriek, Belgia.

 6. DAKWERKEN DE FEYTER

  Belgia

  DAKWERKEN DE FEYTER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyöt, Julkisivu-urakoitsijat, Kivet, katto-, Rakennustyöt, Julkisivu-urakoitsijat, Kivet, katto-, rakennusten kattojen lämmöneristys. Sen sijainti on Hoboken, Belgia.

 7. APOK

  Belgia

  APOK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Taloustavarat, metalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokailuvälineet, Katontekomateriaalit, Kivet, katto-, Ruokailuvälineet, Katontekomateriaalit, Kivet, katto-. Sen sijainti on Kampenhout, Belgia.

 8. CIOTTOLI E PIETRE F.LLI FORTI

  Italia

  CIOTTOLI E PIETRE F.LLI FORTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Sen sijainti on Lavis, Italia.

 9. EGD

  Belgia

  EGD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kivet, katto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten kattojen lämmöneristys. Sen sijainti on Lummen, Belgia.

 10. PLASTIEKCENTRALE

  Belgia

  PLASTIEKCENTRALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - rakennusteollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisivu-urakoitsijat, Kivet, katto-, Julkisivu-urakoitsijat, Kivet, katto-, viemäriputket, Markiisit. Sen sijainti on Torhout, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen