• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kivettömät oliivit

Tulokset hakusanalle

Kivettömät oliivit - Tuonti ja vienti

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  OLIO CALVI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliiviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, Vihannekset, etikkaliemessä, Maustekastikkeet, Vihannessäilykkeet öljyssä, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Oliivit, silppurit, extra virgin olive oil, Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Imperia, Italia.

 2. BHS OLIVES

  Ranska

  Verified by europages badge

  BHS OLIVES, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliiviöljy, Kivettömät oliivit, Oliiviöljy, Kivettömät oliivit, kivettömät oliivit, Vihreät oliivit, Purple olives, Spicy olives, Pickled garlic. Sen sijainti on Vaulx-En-Velin, Ranska.

 3. ACEITUNAS JOPE

  Espanja

  Suurin ja monipuolisin valikoima oliiveja ja etikkasäilykkeitä. Olemme toimittaneet yli 35 vuotta laatutuotteita asiakkaillemme. Yli 50 eri lajiketta, joilla on yksi yhteinen piirre: erinomainen laatu.

 4. ACEITUNAS EL MESTO

  Espanja

  Ruokaoliivien jalostus ja pakkaus. Etikkasäilykkeet.

 5. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Kreikka

  DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliivit, Oliivit. Sen sijainti on Halkidiki, Kreikka.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. UNA AURORA OLIVE

  Turkki

  UNA AURORA OLIVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mustat oliivit, Vihreät oliivit. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. MELIMNOS

  Kreikka

  MELIMNOS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Hunaja. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, elintarvikkeet, lahjatavarat, Puhdas oliiviöljy, Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Nea Moudania, Kreikka.

 3. ALCOLIVA

  Espanja

  ALCOLIVA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuotteet, viinietikkaan säilötyt. Sen sijainti on Córdoba, Espanja.

 4. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Espanja

  SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliivit, Vihreät oliivit, Täytetyt oliivit, Oliivit, mustat oliivit. Sen sijainti on Estepa-Sevilla, Espanja.

 5. ACEITUNAS TORRENT SL

  Espanja

  ACEITUNAS TORRENT SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oliivit, pakatut oliivit, oliiviöljy. Sen sijainti on Aguilar De La Frontera-Córdoba, Espanja.

 1. ACEITUNAS KARINA SL

  Espanja

  ACEITUNAS KARINA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, Pikkukurkut, tuotteet, viinietikkaan säilötyt, Kivettömät oliivit, Täytetyt oliivit. Sen sijainti on Alcantarilla-Murcia, Espanja.

 2. COMOLIVE

  Ranska

  COMOLIVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliiviöljy, Oliivit, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, Oliiviöljy, Oliivit, Vihreät oliivit, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet. Sen sijainti on Sete Cedex, Ranska.

 1. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Kreikka

  PAPAGEORGE FAMILY S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oliivit, käsitellyt. Sen sijainti on Sparta, Kreikka.

 2. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Espanja

  ACEITUNAS EL CORTIJO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Täytetyt oliivit, kivettömät oliivit, etikkasäilykkeet. Sen sijainti on Cox (alicante), Espanja.

 3. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Espanja

  ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliivit, Oliivit. Sen sijainti on Orihuela, Espanja.

 4. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Espanja

  GLOBAL FOOD SOLUTIONS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Murcia, Espanja.

 5. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugali

  ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mustat oliivit. Sen sijainti on Espinho, Portugali.

 6. ACEITUNAS SARASA SA

  Espanja

  ACEITUNAS SARASA SA, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliivit, mustat oliivit, Täytetyt oliivit, Oliivit, Pöytäoliivit. Sen sijainti on Andosilla-Navarra, Espanja.

 7. GAIA OLIVES

  Kreikka

  GAIA OLIVES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, mustat oliivit, Vihreät oliivit, Kivettömät oliivit, pakatut oliivit. Sen sijainti on Chalkidiki, Kreikka.

 8. JOLCA

  Espanja

  JOLCA, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöytäoliivit, oliivit, käsitellyt, ekstraneitsytoliiviöljy, oliivit. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 1. EGE GIDA SOLENA

  Turkki

  EGE GIDA SOLENA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. LADAS FOODS S.A

  Kreikka

  LADAS FOODS S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, Täytetyt oliivit, oliivit, käsitellyt, Kivettömät oliivit, oliivit suolavedessä. Sen sijainti on Simantra, Kreikka.

 3. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Kreikka

  THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliiviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, luonnonmukainen ekstraneitsytoliiviöljy, ekstraneitsytoliiviöljy, Kivettömät oliivit, Puhdas oliiviöljy. Sen sijainti on Kalamata, Kreikka.

 4. KARRAS GROUP

  Belgia

  KARRAS GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoat, gourmet-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, täytetyt tuulihatut, Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Fleurus, Belgia.

 5. PERE OLIVE

  Belgia

  PERE OLIVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliiviöljy, Kivettömät oliivit, Oliiviöljy, Kivettömät oliivit, kivettömät oliivit, Pöytäoliivit. Sen sijainti on Seilles, Belgia.

 6. OLYMPION S.A.

  Kreikka

  OLYMPION S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Amaliada, Kreikka.

 7. PEKÜN ZEYTINCILIK

  Turkki

  PEKÜN ZEYTINCILIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oliivit, käsitellyt, kivettömät oliivit, öljykasvien viljely. Sen sijainti on Manisa, Turkki.

 8. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Espanja

  ACEITUNAS CAMPOTORO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöytäoliivit, Luomuoliivit. Sen sijainti on Cijuelas (granada), Espanja.

 9. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italia

  D & D TRENTINO S.R.L., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, öljyssä valmistetut säilykkeet, Kivettömät oliivit, maustetut kuivatut tomaatit, sienet öljyssä. Sen sijainti on Rovereto, Italia.

 10. AMUZALVA S.L.

  Espanja

  AMUZALVA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kivettömät oliivit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliivit, Oliivit. Sen sijainti on Almendralejo, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen