• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kokoon käännettävät ikkunaluukut

Tulokset hakusanalle

Kokoon käännettävät ikkunaluukut - Tuonti ja vienti

 1. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  LUCA GLOBAL GROUP SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, puuta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Ovet, talon, Talon ulko-ovet, Talon sisäovet, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuovi, puiset säleikkunaluukut, kelluva puulattia, perinteiset puulattiat. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 2. SICURA PERSIANE ALLUMINIO

  Italia

  Verified by europages badge

  SICURA PERSIANE ALLUMINIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, liukuvat säleikkunaluukut, alumiininen säleikkunaluukku, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, säleikkunaluukut, puitteilla varustetut säleikkunaluukut, aurinkosuojaverhot, suunnattavat säleikkunaluukut, panssaroidut säleikkunaluukut. Sen sijainti on Castel Mella, Italia.

 3. FENEX TIMBER WINDOWS

  Turkki

  FENEX TIMBER WINDOWS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, puuta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, puuovet, puu-alumiiniportti, ulko-ovet. Sen sijainti on Halkali / Istanbul, Turkki.

 4. EYUP KEPENK OTOMATIK KAPI TEKNOLOJILERI

  Turkki

  EYUP KEPENK OTOMATIK KAPI TEKNOLOJILERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. OUVÉO

  Ranska

  OUVÉO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, ikkunoiden valmistustehdas, Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, ovet ja ikkunat. Sen sijainti on St Médard De Guizières, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OST-FENSTER

  Luxemburg

  OST-FENSTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Verhot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, rullakaihtimet, Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, hyttysverkot. Sen sijainti on Grevenmacher, Luxemburg.

 2. ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ CORNELIS

  Belgia

  ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ CORNELIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat ja käsipuut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Talon ulko-ovet, Portaat ja käsipuut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Talon ulko-ovet, taidepuuseppä. Sen sijainti on Veurne, Belgia.

 3. AMEL INTERNATIONAL GROUP

  Romania

  AMEL INTERNATIONAL GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, puuta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, puiset rungot, pagodit, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Ceptura De Jos, Romania.

 4. RÜDINGER-WIEKU GMBH

  Saksa

  RÜDINGER-WIEKU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Bad Rappenau, Saksa.

 5. ITALPLAST SNC

  Italia

  ITALPLAST SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, säleikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, muoviset rullaverhot, pvc-karmit ja rakenteet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 1. AMEL INTERNATIONAL

  Romania

  AMEL INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kattorakenteet - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lasi - väliseinät ja ovet, Talon ulko-ovet, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Lasi - väliseinät ja ovet, Talon ulko-ovet, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Ploiesti, Romania.

 2. P & W GMBH

  Saksa

  P & W GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Duisburg, Saksa.

 1. SOTHOFERM

  Ranska

  SOTHOFERM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lukkolaitteet. Sen sijainti on Thouars, Ranska.

 2. GROUPE POLYTHERM S.A.

  Sveitsi

  GROUPE POLYTHERM S.A., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunaluukut, Ikkunaluukut. Sen sijainti on Etoy, Sveitsi.

 3. CONFICO TRADING, S. R. O.

  Tsekin tasavalta

  CONFICO TRADING, S. R. O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aurinkokaihtimien asennus, seinäverhot. Sen sijainti on Praha 6 - Dejvice (16000), Tsekin tasavalta.

 4. GOODWOOD SHUTTERS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GOODWOOD SHUTTERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ovien lukot. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. PACINI AVVOLGIBILI S.N.C.

  Italia

  PACINI AVVOLGIBILI S.N.C., joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Rullattavat ikkunaluukut. Sen sijainti on Latina, Italia.

 6. MEDAGLIA S.R.L.

  Italia

  MEDAGLIA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Milano, Italia.

 7. FALEGNAMERIA F.LLI CASTELLANI DI CASTELLANI LEONARDO

  Italia

  FALEGNAMERIA F.LLI CASTELLANI DI CASTELLANI LEONARDO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, puiset rungot, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Tre Ville, Italia.

 8. F.A.R. FABBRICA AVVOLGIBILI ROMA S.N.C.

  Italia

  F.A.R. FABBRICA AVVOLGIBILI ROMA S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Roma, Italia.

 1. DI COSOLA ALBERTO & FIGLI ( S.N.C. )

  Italia

  DI COSOLA ALBERTO & FIGLI ( S.N.C. ), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, vahvistetut kaihtimet, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Noicattaro, Italia.

 2. VENTINELLA

  Ranska

  VENTINELLA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Hondschoote, Ranska.

 3. SC EVERWOOD SRL

  Romania

  SC EVERWOOD SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, puuta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunat, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Ikkunat, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Lunca Calnicului, Romania.

 4. LO.TA.R.

  Italia

  LO.TA.R., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maalaus ja maalin poisto. Sen sijainti on Firenze, Italia.

 5. LOTTINO SERVICE S.N.C.

  Italia

  LOTTINO SERVICE S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunoiden hyttysverkot, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Ikkunoiden hyttysverkot, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Potenza, Italia.

 6. KLAPPLADEN ONLINE

  Saksa

  KLAPPLADEN ONLINE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Friesenheim, Saksa.

 7. EUROPLASTIK S.R.L.

  Italia

  EUROPLASTIK S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ikkunoiden hyttysverkot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Manocalzati, Italia.

 8. ELECTROVOLET

  Belgia

  ELECTROVOLET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on Beyne-Heusay, Belgia.

 9. ITAL JOLLY S.P.A.

  Italia

  ITAL JOLLY S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, rakennus, Kokoon käännettävät ikkunaluukut. Sen sijainti on San Pietro Mosezzo, Italia.

 10. FERMETURE MODERNE

  Ranska

  FERMETURE MODERNE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunaluukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Ovet, autotallin, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Ovet, autotallin. Sen sijainti on Trevol, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen