• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kokous- ja seminaarisalit

Tulokset hakusanalle

Kokous- ja seminaarisalit - Tuonti ja vienti

 1. PÜG PRÜF- UND ÜBERWACHUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PÜG PRÜF- UND ÜBERWACHUNGSGESELLSCHAFT MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Gäufelden, Saksa.

 2. HOTEL EDEN **

  Ranska

  Martigues'ssa sijaitseva Hôtel Logis de France on 3 "takan" (hotelliketjun oma luokittelujärjestelmä) hotelli. Näköala satamaan, 5 minuuttia Côte Bleuen rannalle, 10 minuuttia Marseillen lentokentälle. Ilmainen laajakaista internet-yhteys. Tulkaa tutustumaan Provinssin Venetsiaan. Côte Bleue on viehättävä ja aito. Tämä 25 km: n Marseillen sataman ja Golfe de Fosin välinen rannikko erottaa Étang de Berren ja Välimeren, sen sydän on Martigues'ssa. Kaupungin keskustassa sijatsevasta L'Hôtel Eden -hotellista on upea näköala venesatamaan. Aivan keskustan läheisyydessä

 3. LE RELAIS IMPERIAL

  Ranska

  Hotelli Le Relais Impérial, gastronominen ravintola, Alpes-Maritime, Ranskan Riviera, Saint-Vallier-de-Thiey, kymmenen minuuttia maailman parfyymipääkaupungista Grassesta (Alpes-Maritime, Ranskan Riviera), puolen tunnin matkan päässä merestä ja kylpylaitoksista, historiallisessa kylässä, joka on rauhallinen ja kuuluisa ilmastostaan 730 metrin korkeudessa.

 4. CLUB 1810

  Ranska

  10 minuutin päässä St Étiennestä ja 40 minuutin päässä Lyonista sijaitseva SAS 1810 Village ottaa sinut vastaan Talaudièressa yöelämääsi viihdyttävän Club 1810: n yhteydessä, mutta myös yksityisiä, ammatillisia ja yhteistyötapahtumiasi järjestävän Garden XVIII: n yhteydessä. Garden XVIII viihdyttää sinua poikkeavalla ilmapiirillään niin sisätiloissa (cocktail- tai seminaarisalit) kuin ulkonakin (terassit ja puutarhat).

 5. LE BON HOTEL

  Ranska

  LE BON HOTEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on NEUILLY SUR SEINE, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. POINT CENTRE (BIOPOLE ULB CHARLEROI)

  Belgia

  POINT CENTRE (BIOPOLE ULB CHARLEROI), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kokoussalien vuokraus, seminaarisalien vuokraus, kokoussalien vuokraus. Sen sijainti on Gosselies, Belgia.

 2. HÔTEL BRISTOL

  Ranska

  HÔTEL BRISTOL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, seminaarisalien vuokraus, Kokous- ja seminaarisalit, juhlien ja bankettien järjestäminen, liikeateriat. Sen sijainti on Mulhouse, Ranska.

 3. SCI.E.S.COM E.U. INH. MAG. DR. JOHANNES LEITNER, CMC

  Itävalta

  SCI.E.S.COM E.U. INH. MAG. DR. JOHANNES LEITNER, CMC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Hernstein, Itävalta.

 4. CHARLEROI ESPACE MEETING EUROPEEN (CEME)

  Belgia

  CHARLEROI ESPACE MEETING EUROPEEN (CEME), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kongressikeskus. Sen sijainti on Dampremy, Belgia.

 5. LA TERRASSE DES OLIVIERS

  Ranska

  LA TERRASSE DES OLIVIERS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Mansigné, Ranska.

 1. SALLE LE GRENIER

  Belgia

  SALLE LE GRENIER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yritystapahtumien järjestäminen. Sen sijainti on Abée, Belgia.

 2. LUXEXPO

  Luxemburg

  LUXEXPO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, kongressikeskukset, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Kirchberg, Luxemburg.

 1. CITY KART

  Belgia

  CITY KART, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvovuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autonvuokraus, Kokous- ja seminaarisalit, Autonvuokraus, kartingrata, Kokous- ja seminaarisalit, Kongressit ja seminaarit. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. KORTRIJK XPO

  Belgia

  KORTRIJK XPO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Juhla- ja vastaanottotilat, Kokous- ja seminaarisalit, Juhla- ja vastaanottotilat, Kokous- ja seminaarisalit, monikäyttöinen sali, kokoussalien vuokraus. Sen sijainti on Kortrijk, Belgia.

 3. KASTEEL TER HAM

  Belgia

  KASTEEL TER HAM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Kokous- ja seminaarisalit, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, juhlasali ja puutarha, Kongressit ja seminaarit, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Steenokkerzeel, Belgia.

 4. LA FERME DES BISONS

  Belgia

  LA FERME DES BISONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, Maaseutumatkailu, biisoninliha, Kokous- ja seminaarisalit, Maaseutumatkailu, alueelliset tuotteet. Sen sijainti on Noville-Lez-Bastogne, Belgia.

 5. ALBIR PLAYA HOTEL & SPA

  Espanja

  ALBIR PLAYA HOTEL & SPA, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotellit ja ravintolat, Matkailu ja turismi, Turistilomapaikat, Kokous- ja seminaarisalit, Hotellit ja ravintolat, Matkailu ja turismi, Turistilomapaikat, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Alfas Del Pil - Alicante, Espanja.

 6. DOMAINE DE LA CHESNAIE

  Ranska

  DOMAINE DE LA CHESNAIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Juhla- ja vastaanottotilat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, kokoussalien vuokraus, bankettisali, Kokous- ja seminaarisalit, konferenssisalit. Sen sijainti on Grainville, Ranska.

 7. ALFRED MEETING

  Ranska

  ALFRED MEETING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 8. HOTEL SOLEC

  Puola

  HOTEL SOLEC, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hospitality-teollisuus, Hotellit ja ravintolat, Kokous- ja seminaarisalit, Hospitality-teollisuus, ilmastoidut huoneet, Hotellit ja ravintolat, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Solec, Puola.

 1. PALACE ELYSEE

  Ranska

  PALACE ELYSEE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. CENTRE NATIONAL SPORTIF ET CULTUREL D'COQUE

  Luxemburg

  CENTRE NATIONAL SPORTIF ET CULTUREL D'COQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Urheilu ja vapaa-aika. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, Kokous- ja seminaarisalit, urheilukeskukset, bankettisali, konferenssikeskus. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 3. ITALIA CONVENTION - MARCO SORRENTINO SNC

  Italia

  ITALIA CONVENTION - MARCO SORRENTINO SNC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla konferenssikeskus, kongressi-istuimet hotellikeskuksissa, kongressi-istuimet historiallisissa rakennuksissa, kokouspalvelu. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. THON HOTELS

  Belgia

  THON HOTELS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, Kokous- ja seminaarisalit, konferenssisalit, seminaarisalien vuokraus, kokousten järjestäminen. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 5. KINOEXPORT S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  KINOEXPORT S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konserttisalit ja skenografia - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elokuvakatsomokalusto, Istuimet ja olohuoneen kalusteet, Teatterikatsomokalusto, Kokous- ja seminaarisalit, Elokuvakatsomokalusto, Istuimet ja olohuoneen kalusteet, Teatterikatsomokalusto, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Korytná, Tsekin tasavalta.

 6. SALONS DE ROMREE

  Belgia

  SALONS DE ROMREE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Teltat ja telttakatokset, Kokous- ja seminaarisalit, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Teltat ja telttakatokset, juhlasalit, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Grimbergen, Belgia.

 7. VALID WORLD HALL

  Espanja

  VALID WORLD HALL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 8. GARDEN HOTEL

  Italia

  GARDEN HOTEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Terni, Italia.

 9. HOTEL VERVIERS

  Belgia

  HOTEL VERVIERS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Hotellit ja ravintolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, Juhla- ja vastaanottotilat, Kokous- ja seminaarisalit, Juhla- ja vastaanottotilat, ravintola, hotelli. Sen sijainti on Verviers, Belgia.

 10. SILO BRUSSELS THE SIGNATURE VENUE

  Belgia

  SILO BRUSSELS THE SIGNATURE VENUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tapahtumamarkkinointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, kokoussalien vuokraus, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen