• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • koksin valmistuslaitteistot ja -koneet

Tulokset hakusanalle

Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet - Tuonti ja vienti

 1. VKG OIL AS

  Eesti

  Kemiallisten valmisteiden lisäaineet meripolttoaineille ja lämmitysöljyille. Öljyteollisuus. Kiviöljyt ja polttoöljyt. Bitumi, koksi. Fenolit ja fenolituotteet. Alkyyliresinolit, 2-methylresorcinol, 5-methylresorcinol. Hartsit puu- ja huonekaluteollisuudelle (karbamidi hartsi ja fenoliformaldehydi hartsi). Öljyt ja voiteluaineet. Lisäaineet meripolttoaineille ja lämmitysöljyille. Öljyteollisuus. Kiviöljyt ja polttoöljyt. Hartsit

 2. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italia

  GEPA SYSTEMS S.R.L., joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Pessano Con Bornago, Italia.

 3. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italia

  KURVERS PIPING ITALY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 4. TECNOSID S.R.L.

  Italia

  TECNOSID S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 5. ATEC S.R.L.

  Italia

  ATEC S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Milano, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italia

  COMBER PROCESS TECHNOLOGY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Carugate, Italia.

 2. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  RIZZI ENGINEERING S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Adro, Italia.

 3. BOXMARK LEATHER D.O.O.

  Kroatia

  BOXMARK LEATHER D.O.O., joka toimii toimialalla Energia - tuotantolaitteistot ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Trnovec Bartolovecki, Kroatia.

 4. ALFA S.R.L.

  Italia

  ALFA S.R.L., joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Calderara Di Reno, Italia.

 5. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Italia

  CIMCO EUROPE S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Gallarate, Italia.

 1. O.M.C. S.P.A.

  Italia

 2. TECNO G.E. S.N.C. DI E.GORINI & C.

  Italia

 1. A.HAK INDUSTRIAL SERVICES S.R.L.

  Italia

 2. E.M.S S.R.L.

  Italia

 3. A.F.I. S.R.L.

  Italia

 4. COMECF IMPIANTI S.R.L.

  Italia

 5. WORLD IMAGE S.R.L.

  Italia

 6. SERVIZI INTEGRATI DI SICUREZZA S.R.L.

  Italia

 7. GM IMPIANTI S.R.L.

  Italia

 8. METALLURGICA MEDOLAGO S.R.L.

  Italia

 1. BALCHEM SURFACTANT S.R.L.

  Italia

 2. SICON OIL & GAS S.P.A.

  Italia

 3. ITALCA S.R.L.

  Italia

 4. JAMA INTERNATIONAL

  Italia

 5. BIESSE TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

 6. BBA BETONS BITUMINEUX DE L AVESNOIS

  Ranska

 7. GEOFLANGE S.R.L.

  Italia

 8. SANTO CERRIGONE

  Italia

 9. A.M.A.P.A.R.M.A.SNC DI FAVAZZI MOLLICA BASILIO & C.

  Italia

 10. BILCO ANTIFIRE ENGINERING S.R.L.

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen